Şimdi Ara

Ssl protocol sorunu, wifi, whatsapp web gibi sorunlar oluştu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başta ekşisözlük olmak üzere bazı sitelere mobil internet ile girmeye kalktığımda sorun yaşıyorum. Chrome üzerinden girmeye çalıştığımda "bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR" hatası alıyorum safaride de aynı şekilde ama wifi üzerinden girebiliyorum. Yalnız Wifilarda da her wifi'a giremiyorum. Örneğin okulun internetine giriş yapamıyorum öğrenci kimliğimle giriş yapacağım ama asla kabul etmiyor, Kyk wifina da bağlanamıyorum. Whatsapp web'e bağlanmaya çalıştığımda karekodu okutuyorum "cihazınızın tarih ve saatini kontrol edin" hatası veriyor. Saat ve tarih otomatikte ve İstanbul seçili zaten girmeye çalıştığım iki farklı bilgisayarla da birebir aynı tarih ve saatlerdeydi. Belki düzelir diye İos 16.2ye de güncelledim ama o da çare olmadı. Birkaç defa ağ ayarlarını sıfırladım ama daha önce bağlandığım yerlerin şifresini unutmak dışında hiçbir işe yaramadı o da. Apple'dan ücretsiz destek alabiliyor muyum bunun için garantisi devam ediyor telefonumun (Se 2020) ilk defa ios cihaz kullanıyorum pek bilgim yok cevaplar için teşekkürler şimdiden.








  • Whatsapp'ı silip tekrar yüklediğimde webe bağlanabildim ancak gönderdiğim mesajların yanında kırmızı ünlem çıkıyor ve gitmiyor, aynı şekilde mesajlar da gelmiyor. Sorun bilgisayarda değil farklı bir telefonda bağlanıp sorunsuz kullanılıyor.


    Sonrasında verileri tutarak telefon ayarlarını sıfırladım artık ekşisözlüğe de girebiliyorum mobil veriden ancak whatsapp webte sorun olduğuna göre ana problem devam ediyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.