Şimdi Ara

SSID Yayınla - Kaldırınca wireless bağlantım kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde kullandığım USR9108'de güvenlik açısından SSID yayınla seçeneğini kaldırdım. Notebook'um yine de bağlanabiliyor. (Ama dışarıdan tarama yapıldığında görünmüyor sanırım)

Bir arkadaşın modem ayarlarını yaparken aynı şeyi onun modemde de yaptık (Pikatel) ancak SSID yayını kapatır kapatmaz benim notebook'la wireless bağlanamaz olduk. Bulamıyor modemi... Oysa Kablosuz Ağlar kısmında Tercih edilen ağlar bölümünde otomatik olarak görünüyor. Elle eklemeyi denedik yine olmadı?

Nedir problem? SSID yayını açtığımızda wireless bağlantı canavar gibi, kapattığımızda off... Çıldırcam yaa...

• Çözüm bulabilecek yok mu arkadaşlar?
  • wireless yayının bir adı vardır.
    bağlanmak için o adı girmen gerekiyor.
  • aliok dogru demis. bunu su sekilde de yapabilirsin. windows'un kablosuz ag yapilandirmasini kullan. donaniminin yazilimini kaldir sadece driverini yukle. sonra denetim masasindan ag baglantilarina gir ve ev icin kablosuz ag yapilandirmasini calistir. modemindeki wifi baglantisinin adini gir. sifreyi ben verecegim de. ayni sekilde modemindeki wifi baglantisinin wep ya da wpa sifreli oldugunu varsayarsak, wep icin sifreyi gir (ya da secenegi isaretle wpa yap - sifre olmak zounda cunku windows ben .. diyor sifresiz baglantiya girmem diyor ) next diyorsun, sifreni kontrol et dogru yazmismisin. sonrasi kolay, kendi baglaniyor. usb adaptorle de iyi ama pcmcia ile kesintisiz bir performans veriyor. afiyet olsun.

Bingo!....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.