Şimdi Ara

SSD VE AHCİ MODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİSTEMİMDE SSD VAR VE DÜN WİNDOWS 8 KURDUM. AHCİ MODU İLE İLGİLİ BEN BİOSTAN HERHANGİ BİR AYAR YAPMADIM. AHCİ MODUNUN AÇIK OLUP OLMADIĞINI NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

• quote:

Orijinalden alıntı: swes

SİSTEMİMDE SSD VAR VE DÜN WİNDOWS 8 KURDUM. AHCİ MODU İLE İLGİLİ BEN BİOSTAN HERHANGİ BİR AYAR YAPMADIM. AHCİ MODUNUN AÇIK OLUP OLMADIĞINI NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

biosa gireceksin ve bakacaksın bu zaten ilk gördüğün mod seçilidir ve o windowsu o modda kurmuşsundur zaten ahçı ise sorun yok ide ise tam verim için sıfırdan kurulum yapman daha faydalı olacaktır anakart sürücüleri özellikle çipset ve ihtiyaç duyulursa biosuda güncelle derim kaldıki ssd için her zaman güncel tutulması tavsiye edilir
  • integrated peripherals bölümünde en üstte
    -SATA RAID/AHCI Mode seçeneğinde -Disabled(pasif) Enabled (Aktif)
    -RAID
    -AHCI
  • fotoğraf ekliyorum hemen sanırım kapalı

SSD VE AHCİ MODU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 28 Eylül 2013; 0:18:46 >
  • quote:

fotoğraf ekliyorum hemen sanırım kapalı

SSD VE AHCİ MODU

gitti lahmacun fırını

kurulum yapman lazım hocam gerçi format atmadan kayıt defteriyle bir kaç ayarla ahçi moda alındığını okumuştum ama ne kadar sağlıklı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 27 Eylül 2013; 0:21:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

fotoğraf ekliyorum hemen sanırım kapalı

SSD VE AHCİ MODU

gitti lahmacun fırını

kurulum yapman lazım hocam gerçi format atmadan kayıt defteriyle bir kaç ayarla ahçi moda alındığını okumuştum ama ne kadar sağlıklı bilemem

ulan şimdi işin yoksa yeniden format at şimdi hani bu akıllı windows 8 kendisi yapıyordu bu işi. kayıt defterinden sonradan açılıyor ama ne kadar sağlıklı olur orası muamma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFI BIOS SSD'yi Görmüyor
    7 yıl önce açıldı
    BIOS'ta SATA ayarları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.