Şimdi Ara

SSD Tavsiye???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a8 7410 işlemcili r5 m330lu 8gb ramli 2016da aldığım bi dizüstü pcim var Hp15af109nt kodlu, bunda 1tb eski tip harddisk var ben bu bilgisayarı 2016da 1300 tlye almıştım sizce buna ssd takmaya değermi 256 gblık ssd düşünüyorum eski 1tb olanı dvd kısmına aparatla almayı düşünüyom yoksa bu sistem zaten çöp değmezmi diyorsunuz pcnin ısınma sorunu fln yok hala Gta5i fln en düşükde oynayabiliyorum pubg liteyi aslında değiştirmeyi düşünüyordum ama malum şuan laptop fiyatları uçtu ama karşılaştırma yaptığımda a8 7410 pentium n4200den kötü çıkıyo oyüzden çok arada kaldım masraf edip ssd taksammı diye????

• bu senin ihtiyacına bağlı bu makineyi ben ofis programı falan kullanırım netflix izlerim bi işe yarar diyorsan iş görür zaten.

ancak yeni bir ssd aldığında yeni alacağın bilgisayar olursa ona takabilirsin ya da satabilirsin ssdnin her zaman alıcısı olur. performans artışı illa ki olacaktır. eski laptoplarda ssd takılıcna baya iyi gelişme oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 25 Nisan 2020; 14:10:4 >
  • ssd aldıgında açılış hızı,programların açılma hızı felan artacak. Buna ihtiyacınız varsa alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.