Şimdi Ara

SSD Taktıktan Sonra Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi forumlar. Bugün amazon üzerinden Adata SX8200PRO 256GB M2 SSD modelini satın aldım. Satada normal 1TB 5400 RPM Seagate HDD'mi M2 portunda satın aldığım ürünü kullanmaya başladım. USB Boot belleğimi hazırlayıp sıfırdan M2 yuvasında bulunan SSD'me bir Windows10 Pro 1909 UEFİ sürümünü kurdum. Orjinal key kullanıp gereken bütün güncellemelerimi yaptım. Çoğu zaman sıklıkla oynadığım oyun olan League of Legends oyununda eskiden 110 120 FPS alır iken şuanda 80 90 FPS almaya başladım. Sebebini anlayamadım.Bu problemin nedeni ne olabilir ? SSD değerlerim ektedir.
    Bilgisayar özelliklerim = i5 7300 HQ-GTX 1050 4GB-8 GB 2400MHZ RAM
    Bilgisayar modelim = Dell İnspiron 7577

SSD Taktıktan Sonra Problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkekerem -- 22 Ocak 2020; 20:51:41 >

• sorun bence hdd veya ssd de değil, windows ve nvidia sürümü
    eski windows ve nvidia sürümünüz neydi, onların değişmesi ile alakalalı olabilir, tavsiyem win 10 un ltsb 1607 sürümünü kurup güncelleştirmeleri yapmadan kapatmanız, nvidia driveri olarak da 398 li sürümleri kurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

sorun bence hdd veya ssd de değil, windows ve nvidia sürümü
    eski windows ve nvidia sürümünüz neydi, onların değişmesi ile alakalalı olabilir, tavsiyem win 10 un ltsb 1607 sürümünü kurup güncelleştirmeleri yapmadan kapatmanız, nvidia driveri olarak da 398 li sürümleri kurabilirsiniz
    Dediklerinizi nereden bulabilirim ?
  • Bilgisayardada bi tık ağırlaşma mevcut anlamadığım bir şekilde, chrome mesela tık diye açılıyor fakat bir sayfaya girmem çok uzun sürüyor internet bağlantım stabil pek çok sitede denedim durum böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.