Şimdi Ara

Ssd takıp eski harddiski depo olarak kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sdd disk alıp ona windows kurmak istiyorum ve şuan bilgisayarımda windows yüklü bi harddiskim var onuda depo olarak kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc Deskop mu Notebook mu
  • Deskop

• anakartınızın sata 1 potuna ssd yi sata 2 portunada mekanik hdd bağlayacaksınz (hdd nin sata ve ssd ye windowsu sıfırdan kuracağınızı düşünrek mevcut windowsun imajını almadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecniker_1986 -- 5 Mart 2014; 22:45:50 >
  • Yani ssd ve harddisk bilgisayara takılıyken format atıcam windowsu sdd ye kurarken harddiskdeki bilgiler ve işletim sistemide silinecek. Yanlış anladıysam affola

• şimdi durum şu isteseniz mekanik hdd windowsunuz ve haliyle tüm klasör program vb. datalarınızı kalıp olarak imajını alıp yeni hdd kopyalayabilir ve kullanırısnız yada
    ssd ve mekanik hdd sisteme takarsınız ssd yi yeni windowsunuzu kurarsınız sonra windows üzerinde mekanik hdd göreceğiniz için ordaki datalarınızı ssd veya harici hdd kopyalasınız sonra mekanik hdd biçimlendirip kullanırsız
    yada benim mekanik hdd işe yarar datam yok derseniz ikiside sisteme bağlıyken format ekranında mekanik hdd biçimlendirip ssd ye de yeni windowsu kurar kullanırsınız.
  • Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.