Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.306
Cevap
728
Favori
1.761.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT 120 GB SSD - Solid State Disk: Amazon.com.tr: demirciteknoloji
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01I35Y6L2/ref=asc_df_B01I35Y6L257447795/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01I35Y6L2&linkCode=asn

Beyler sizce alınır mi ne dersiniz? Elimde 10 senelik 2 gb ramli dandik bir laptop var. HDD'si bozuldu bende SSD almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OMEGALUL

İade edilmiş bir ssd mi sattılar sana acaba? Koruyucu bant var mıydı kutuda? Crystal disk info'yu indirip smart değerlerini atar mısın? Sürücüler yüklendiği halde hala tanımıyorsa sorunlu bir disk olabilir. Şöyle göstermesi gerek çünkü:
    Hocam anakartin esata portuna baglamisim ssd yi.simdi sata iii olan yere bagladim hersey normalle dondu.hemen magician ile test ettim read 558 write 525 cikti :) zamanini aldim kusura bakma.

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi ben ssd ye win10 kurdum.eski.1tb lik hardiski de depolama olarak kullancaktim D E.F surucusu olarak.baslangicta bios ayarlarindan bakiyorum 1st boot olarak ssd samsung seciyorum ama windoes acilmiyor.suan her baglangicta manual olarak acilista f11 e basiyorum ekrana boot secenekleri cikiyor windows boot manager i secip windows aciliyor.yani sorun msi anakart ozellikleri ile alakali ama otomatik ssd ye kurulu windows neden gelmez.1sb boot ssd.seciyorum yine olmuyor kendim ilk.acilista f11 leyip windows boot manager secip devam ediyorum
    SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 20 Ocak 2019; 21:11:26 >

• renklinot kullanıcısına yanıt
    Eski harddiskinde de windows kuruluysa muhtemelen açılışta oradaki boot bölümünü de görüyor. O bölümleri silmen gerek disk yönetiminden bi kontrol et. Ayrıca uefi olarak kurduysan zaten biosta ssdyi seçmemen gerek. Format esnasında ilk restarttan sonra 1. boot önceliği olarak windows boot managerı kendisi ayarlıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

dizi film izlemek için taşınabilir olarak kullanacağım bi 120gb ssd önerir misniz
    Selamlar. sdd satın aldım. bide ucuz bi harddisk kutusu tavsiyesi rica edebilir miyim
  • renklinot kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Başlangıç açılışında biosda SSD diskinizi değil orada gözüken seçeneklerden Windows Boot Manager (parantez içersinde SSD yazar) bunu seçin. UEFI kurulum yaptığınız için biosdan açılış için SSD diskinizin adı yazan seçeneği seçerseniz Windows açılmaz

sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 21 Ocak 2019; 0:0:21 >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kuponu. Nasıl kullanıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Selamlar. sdd satın aldım. bide ucuz bi harddisk kutusu tavsiyesi rica edebilir miyim

Alıntıları Göster
    aliexpress.com
    US $7.99 50% OFF|ORICO HDD Case 2.5 SATA to USB 3.0 Hard Drive Enclosure for SSD Disk HDD Box Type C 3.1 Case Support UASP for Window/Max/Linux-in HDD Enclosure from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/ORICO-2577U3-2-5-USB-3-0-SATA-HDD-Box-HDD-Hard-Disk-Drive-External-HDD/32796549209.html

Ships from: china ve versiyon olarak da usb 3.0. Ben memnun kaldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Başlangıç açılışında biosda SSD diskinizi değil orada gözüken seçeneklerden Windows Boot Manager (parantez içersinde SSD yazar) bunu seçin. UEFI kurulum yaptığınız için biosdan açılış için SSD diskinizin adı yazan seçeneği seçerseniz Windows açılmaz

sağlıcakla
    merhaba

UEFI kurulum derken normal flash diske windows kurulum dosyasını boot olacak şekilde yazdırdım.bu şekilde kurdum.Sanırım UEFI bu oluyor.Peki boot ekranından 1s boot olarak SSD diski seçmemiz için windowsu nasıl kurmamız lazım ?

1st boot olarak UEFI Windows Boot Manager yazıyordu onu seçtim oldu.Tabi BİOS ayarları sürekli değişiyor şöyle bazen Windows Boot Manager ı ilk sıraya alamıyorum hangi ayardan dolayı böyle oluyor bilmiyorum anakartın özelliğinden mi nedir cok karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

https://www.aliexpress.com/item/ORICO-2577U3-2-5-USB-3-0-SATA-HDD-Box-HDD-Hard-Disk-Drive-External-HDD/32796549209.html

Ships from: china ve versiyon olarak da usb 3.0. Ben memnun kaldım..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.bu fiyatlara tr den bulmam mümkün mü acaba? Bide okuma-yazma hızı bu cihazda az gösteriyo. ssd nin kendi okuma-yazma hızını kullanamaz mıyım?

Ürün 1

Ürün 2

Bu ürünlerden birini aldığımda harddiski taşınabilir kullanabilir miyim? ve usb 3.0 haline çevirince veri aktarım hızı düşüyor mu tam anlayamadım. bi yardımcı olursanız çok sevinirim. @MarionCobretti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 21 Ocak 2019; 19:15:7 >

• m.tr.aliexpress.com
    Online Shop Reeinno Topuz-2000 SSD M.2 NVMe PCIe 960 GB 2280 HD 1.8 GB/Sn 3D NAND Flaş süper hızlı katı hal Sabit Disk Masaüstü Laptop için | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32921503318.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32921503318&productSubject=SSD-M-2-NVMe-PCIe-240-GB-2280-HD-1-8-GB-s-3D-NAND-Fla&spm=a2g0s.8937460.0.0.39b12e0eaIvvII

Nvme için uygun fiyat galiba. Alıp kullanan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zendo kullanıcısına yanıt
    Link verdiğiniz ilk ürün yalnızca USB kablo, SATA bir SSD veya HDD yalnızca bu kablo ile bilgisayara bağlanamaz. İkinci ürün uygundur ancak hız konusunda bir bilgi verilmemiş, muhtemelen SSD hızlarını alamazsınız.Harici kutuların hızları içerisinde kullanılan SATA-USB dönüştürücü entegresi ile alakalıdır. Ucuz modeller genelde hızı düşük olan entegreler kullanırlar. Alacağınız kutunun gerçek hızını içerisinde kullanılan dönüştürücü entegrenin hız testlerini google ile aratarak daha doğru öğrenebilirsiniz veya satıcıdan hız bilgisi isteyebilirsiniz.
  • Adata su650 240gb almıştım, bugün teslim aldım ve cihaza taktım. 5dakika civarında açılan ve chrome vb kullanmak için bir süre bekleten bilgisayarım yaklaşık 30saniyede açılıyor ve açılır açılmaz istediğim uygulamayı anında açıyor. İlk izlenim olarak çok memnun kaldım üründen. Taktığım cihaz da 7-8 senelik cihaz bu arada, güncel teknolojinin uzağında yani.
  • İyidir

• süraka kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı aldım yarın elimde olur. Inşallah memnun kalırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar ssd aldım ama laptopta takılı hdd nin birebir kopyasını nasıl alabilirim? Ssd yi harici disk kutusu ile cihaza bağlama şansım var. Mevcut kullandığım hdd nin birebir kopyasını almam lazım. Hdd nin içindekiler de kalmalı. Mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Break0ut

Dostlar ssd aldım ama laptopta takılı hdd nin birebir kopyasını nasıl alabilirim? Ssd yi harici disk kutusu ile cihaza bağlama şansım var. Mevcut kullandığım hdd nin birebir kopyasını almam lazım. Hdd nin içindekiler de kalmalı. Mümkün müdür?
    Bence HDD Caddy ile eski diskinizi laptopta kullanın. Ssd üzerine sıfırdan sistem kurun derim. Ancak dediğimizde çeşitli yazılımlarla mümkündür. Eve geçince kullanılan yazılımları atarım benden önce davranılmazsa.

• steganography kullanıcısına yanıt
    Sağolun ama Caddy kullanma imkanı yok :))

Yani olabiliyosa ben USB ile ssd ye tüm hdd yi birebir kopyalayıp ssd yi laptopa takarım diye düşünüyordum.

• Break0ut kullanıcısına yanıt
    Easeus Backup ile sistem ve disk klonlama yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.