Şimdi Ara

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım SSD diskimde gerek win 7 puan düşüklüğü gerekse performans düşüklüğü var forumda ki bir konuda arkadaşın birisi ATTO Disk Benchmark programıyla bu değerlere yakın değerler alındığını söylemiş fakat benim aldığım değerler bundan çok düşük bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşın aldığı değerler bunlar

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Benim aldığım değerler

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Buda Win 7 puanı.Eskiden 7.9 alırdı şimdi 7.4 e düştü

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

SSD bu

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Biraz önce SSD firmware güncelleme yaptım puanda birazda olsa artış oldu önce ki ve sonra ki değerler

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 7 Ocak 2015; 23:26:04 >

• Bilgisayarı temizlerken yanlış sata portuna falan takmış olmayasın? bi kontrol et istersen... ahci moduna bak açıkmı windows uefi olarak kurulumu bir bak...
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kasayı kapatıp kablolara bakacam geçen gün komple kasayı temizledim bir ihtimal yanlış takmış olabilirim.AHCI mod açık ondan eminim.Biraz önce firmware güncelledim puanlarda ufakta olsa artış oldu

SSD PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ
  • Arkadaşlar yok mu yardım edecek birileri.Sata kablolarını kontrol ettim Ahci mod açık ve Sata 6Gb 1.slota takılı her testimde puanlar değişiklik gösteriyor bi artıp bi azalıyor lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 8 Ocak 2015; 12:53:22 >
  • ssd de windows yüklü sanırsam, test yaparken hem windowsun çalışması hem test yapması ssd de performans düşüklüğüne sebep olabilir. ben test sonuçlarında bir anormallik göremedim. bende agility 4 var ve senden daha düşük puan alıyorum ama kafaya takmıyorum, oyun yüklemeleri, windows hızı gayet iyi. ayrıca ssd doldukça ve kullanım ömrü kısaldıkça da performans düşüşü normal. windows puanımız da aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

ssd de windows yüklü sanırsam, test yaparken hem windowsun çalışması hem test yapması ssd de performans düşüklüğüne sebep olabilir. ben test sonuçlarında bir anormallik göremedim. bende agility 4 var ve senden daha düşük puan alıyorum ama kafaya takmıyorum, oyun yüklemeleri, windows hızı gayet iyi. ayrıca ssd doldukça ve kullanım ömrü kısaldıkça da performans düşüşü normal. windows puanımız da aynı.

Ama hocam 2 ay önce 7.9 alıyordu dün 7.4 aldı biosta ki sata configrasyonu biraz kurcaladım tüm porları enabled yaptım 7.6 ya çıktı puan.Windows açılış kapanışında sorun yok ama ne hikmetse puan düştü :)
  • Kistasi windows puanlamasiyla yapiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz. Perfomans dusuklugu hissediliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Performans Düsuklüğü
    4 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    windows puanını salla, geri kalan test yazılımlarında gösterilen farkı günlük kullanımda hissedemezsin. önemli olan ssd nin ömrünü uzun tutabilmek. ssd sağlamsa gerisini fazla kurcalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Kistasi windows puanlamasiyla yapiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz. Perfomans dusuklugu hissediliyor mu?

Hayır hissetmiyorum ilk taktığım günle aynı.Format süresi, açılış kapanış süreleri, oyunlarda ki akıcılık hep aynı eğer varsa da ben hissetmiyorum.Söylediğim gibi performans düşüklüğü yok sadece win 7 puan düşüklüğü var :)
  • Windows bile 8 den sonra bunu kaldirdi. Puanlamayi firma kendi ciddiye almiyor ki siz hic takmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Windows bile 8 den sonra bunu kaldirdi. Puanlamayi firma kendi ciddiye almiyor ki siz hic takmayin.

Teşekkürler hocam takmayacam artık windows puanını :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.