Bildirim
Ssd önerisi Yarın alacak gibiyim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: volki97
hadi beyler yarın alıcam büyük ihtimal.
Bir sürü konu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 15 Haziran 2013; 13:44:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
hadi beyler yarın alıcam büyük ihtimal.
Bir sürü konu var
Link at da bakayım -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
ssd bölümüne uğra arkadaşım
Link atar mısınız hocam? -
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-vtx4-25sat3-256g-256gb-vertex--4-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--510mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=61418
birde 240gb lık Neutron GTX var 555MB/515MB heralde oda ama aynı fiyata ortalama hızları aynı olan ve 16gb daha fazla olan OCZ yi almak daha mantklı olur.zaten PSU ve SSDleri gayet kaliteli OCZ nin. -
480 liraya 256 gb lık sandisk ultra plus fiyat/performans canavarıdır tavsiye ederim.
www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdhp-256g-g26-256gb-ultra-plus-sata-30-ssd-(okuma-530mb--yazma-445mb)/productdetails.aspx?I_ID=64959
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 15 Haziran 2013; 15:38:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GT.R
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-vtx4-25sat3-256g-256gb-vertex--4-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--510mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=61418
birde 240gb lık Neutron GTX var 555MB/515MB heralde oda ama aynı fiyata ortalama hızları aynı olan ve 16gb daha fazla olan OCZ yi almak daha mantklı olur.zaten PSU ve SSDleri gayet kaliteli OCZ nin.
Sağolun hocam ne diyeyim aklımdan bunu almak geçiyordu zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodiaK123
480 liraya 256 gb lık sandisk ultra plus fiyat/performans canavarıdır tavsiye ederim.
www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdhp-256g-g26-256gb-ultra-plus-sata-30-ssd-(okuma-530mb--yazma-445mb)/productdetails.aspx?I_ID=64959
Fiyatı gerçekten çok iyiymiş.Bütçeye göre bakarım bu da bir alternatif olsun
-
quote:
quote:
Aynen öyle bence daha fazla vermeye gerek yok.Bende bunu alacakken şahsıma yapılan bir indirimle üstüne biraz daha koyarak samsung 840 pro aldım.Onun fiyatı şuan 650 civarı.Fiyt yüksek olduğu için tavsiye etmiyorum genelde ama 10 numara ssd orası ayrı.
-
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle bence daha fazla vermeye gerek yok.Bende bunu alacakken şahsıma yapılan bir indirimle üstüne biraz daha koyarak samsung 840 pro aldım.Onun fiyatı şuan 650 civarı.Fiyt yüksek olduğu için tavsiye etmiyorum genelde ama 10 numara ssd orası ayrı.
Ocz alınabilir aslında.Birde okuma yazma hızlarına pek fazla takılmayın diyorlar daha önemli şeyler varmılş doğru mu?
-
Peki ıops değerleri ne oluyor? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ocz alınabilir aslında.Birde okuma yazma hızlarına pek fazla takılmayın diyorlar daha önemli şeyler varmılş doğru mu?
Aynen öyle.Stabilite ve hatasız çalışma çok önemli bir konu.Ocz firması genel itibarı ile iyi olsa da daha önce aldığım ssd vertex 4 sürekli mavi ekran hatası veriyordu .Bir müddetten sonra can sıkıcı olabiliyor ve verileri sürekli başka bir yere yedekleme ihtiyacı duyması da cabası. Genelde sandisk ve corsair ve samsung ta mavi ekran hataları ile karşılaşanı pek duymadım.Bu bağlamda listeye intel 240 gb lık versiyonda eklenebilir ama aynı fiyata sandisk 16 gb fazlasıyla geldiği için benim açımdan liste dışı kalıyor.
-
quote:
Peki ıops değerleri ne oluyor?
İops değerleri Giriş çıkış operasyonlarının sıralı veya rastgele okuma yazma için saniyedeki değerleridir .Server için kullanmayacaksanız onu da kafaya takmayın.Hepsi pazarlama stratejileridir. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle.Stabilite ve hatasız çalışma çok önemli bir konu.Ocz firması genel itibarı ile iyi olsa da daha önce aldığım ssd vertex 4 sürekli mavi ekran hatası veriyordu .Bir müddetten sonra can sıkıcı olabiliyor ve verileri sürekli başka bir yere yedekleme ihtiyacı duyması da cabası. Genelde sandisk ve corsair ve samsung ta mavi ekran hataları ile karşılaşanı pek duymadım.Bu bağlamda listeye intel 240 gb lık versiyonda eklenebilir ama aynı fiyata sandisk 16 gb fazlasıyla geldiği için benim açımdan liste dışı kalıyor.
Peki öyle bir durum olduğunda yeni ürün almak veya başka marka alma hakkımız var mı?
-
Onu garantiyi veren firma bilir birşey diyemem. -
quote:
Onu garantiyi veren firma bilir birşey diyemem.
Tesekkurler bilgilendirme icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti konusunda corsair daha iyi diye biliyorum... en son öyleydi yani.
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-n240gbgtxb-bk-240gb-neutron-gtx-serisi-sata-30-ssd(550mb-okuma470mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=65730
peşin alınacaksa biraz daha uygun fiyatla satan yer de var. :http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-corsair-neutron-gtx-serisi-240gb-cssd-n240gbgtxb-bk-solid-state-disk-fiyati,844947.html
taksitle alınacaksa vatanı tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
garanti konusunda corsair daha iyi diye biliyorum... en son öyleydi yani.
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-n240gbgtxb-bk-240gb-neutron-gtx-serisi-sata-30-ssd(550mb-okuma470mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=65730
peşin alınacaksa biraz daha uygun fiyatla satan yer de var. :http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-corsair-neutron-gtx-serisi-240gb-cssd-n240gbgtxb-bk-solid-state-disk-fiyati,844947.html
taksitle alınacaksa vatanı tavsiye ederim.
teşekkürler...
-
zenginler dışında bugün alınabilecek tek ssd sandisk ultraplusdur... tartışmaya hiç gerek yok. param var diyorsanız ocz vector alırsınız.ama bence değmez.
bu arada biri iops değerleri pazarlama stratejisi demiş :) sanırım espiri yapmak istedi :) saniyedeki işlem sayısı ssdyi ssd yapan temel kriterlerden bir tanesidir.diğeri ise erişim süresidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 15 Haziran 2013; 22:31:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps
zenginler dışında bugün alınabilecek tek ssd sandisk ultraplusdur... tartışmaya hiç gerek yok. param var diyorsanız ocz vector alırsınız.ama bence değmez.
bu arada biri iops değerleri pazarlama stratejisi demiş :) sanırım espiri yapmak istedi :) saniyedeki işlem sayısı ssdyi ssd yapan temel kriterlerden bir tanesidir.diğeri ise erişim süresidir.
Bu nasil? Stokta olmasada
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-n240gbgtx-bk-240gb-neutron-gtx-serisi-sata-30-ssd-(555mb-okuma--511mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=61960
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- twinmos ssd alınır mı
- ssd önerisi
- hikvision ssd alınır mı
- seagate garanti sorgulama
- unexpected store exception hatası
- ssd hız testi
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X