Şimdi Ara

SSD ÖNERİSİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın VATAN'dan bu SSD'yi alacam.http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=63456

-350 TL'ye daha iyi önerisi olan var mı yoksa bu SSD iyi mi ?

Not : Bu SSD'yi alsam PC kaç saniye'de açılır ve kapanır ?

İşletim sistemi :

EKRAN KARTI : ASUS hd7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1

İŞLEMCİ : AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ANAKART : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

RAM : KINGSTON 8GB (2X4GB) HYPERX GENESIS XMP DDR3 1600MHZ CL9 RAM

HardDisk : C : 298 GB (WD) / D : 2 TB 64 MB (SEAGATE)

PSU : XIGMATEK 80PLUS 800W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Windows 7 Ultimate 64 Bit (Driverlar Sorunsuz Yüklüdür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 12 Temmuz 2013; 15:30:23 >

• fiyat ve performans açısından alabileceğin en iyi ssd ocz vertex...daha iyi bir şey olsun istiyorsan samsung 840 pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİTAN-X

fiyat ve performans açısından alabileceğin en iyi ssd ocz vertex...daha iyi bir şey olsun istiyorsan samsung 840 pro

Ben GS Serisini alacam karar verdim , Bi sorum daha olacak.

SSD'yi aldıktan sonra format attırmadan önce performansının düşmemesi için ne yapmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 12 Temmuz 2013; 17:25:55 >
  • niye format atıyorsunki net te araştır hdd ssd transfer edebilirsin
  • quote:

niye format atıyorsunki net te araştır hdd ssd transfer edebilirsin

Öyle bişey yok sanırım varsada pek sağlıklı olacağını sanmıyorum. Sence öyle bişey yapsam SSD'ye zarar vermiş olmaz mıyım , performans açısından felan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 12 Temmuz 2013; 17:37:36 >
  • var öyle bir şey...sakıncası olmaz yapabilirsin
  • quote:

var öyle bir şey...sakıncası olmaz yapabilirsin

Bişey sorcam , sizin bilgisayarınız kaç sn'de açılıyor ve kaç sn de kapanıyor ortalama ?
  • ben Asus x55c dizüstü'ne( i3-2328m 2.2 ghz) windows 8 ile silicon power v55 128 gb taktım.Sıfırdan açılış süresi (internete girme süresi) 8 sn (bios ekranı dahil).Böyle bir performansı core i7 Sony dizüstünde bile görmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardina

ben Asus x55c dizüstü'ne( i3-2328m 2.2 ghz) windows 8 ile silicon power v55 128 gb taktım.Sıfırdan açılış süresi (internete girme süresi) 8 sn (bios ekranı dahil).Böyle bir performansı core i7 Sony dizüstünde bile görmemiştim.

Kardeşim diyelim ki ben Corsair GS SSD aldım , aldıktan sonra format attırmam gerekiyor mu ?

Attırmam gerekiyorsada attırmadan önce bios ayarlarından bişey yapmam gerekiyor mu performansının düşmemesi için ?
  • Selamlar,

SSD'yi aldığınızda sadece biçimlendirme yapmanız gerekiyor. Force GS 128Gb incelemesine linkten göz atabilirsiniz.

http://site.hwa.com.tr/corsair-force-gs-128gb-incelemesi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

SSD'yi aldığınızda sadece biçimlendirme yapmanız gerekiyor. Force GS 128Gb incelemesine linkten göz atabilirsiniz.

http://site.hwa.com.tr/corsair-force-gs-128gb-incelemesi.html

Bilgi için Teşekkürler.

Format attırmazsam , performans düşme , ömrünü kısaltma gibi şeyler olmaz umarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 12 Temmuz 2013; 20:38:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.