SSD'nin böyle çapraz durması normal mi, yoksa üstteki tarafını aşağı mı takayım? ![]() ![]() Ayrıca kasanın arkasındaki bir fanın ucu hiçbir yere bağlı değilmiş, bu normal mi? Kasanın önünde bir fan SSD'ye bağlı, işlemcinin önünde AMD yazan bir fan var, bu ikisi bağlı. ![]() ![]() Edit: Sistem bu https://www.technopat.net/2015/10/27/1500-tl-oyun-bilgisayari-toplama-rehberi// < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAtmacaDH -- 29 Ocak 2021; 12:55:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SSD'nin böyle durması normal mi?

-
-
sorun olmaz sonuçta hdd gibi dönen mekanizmaları yok , arka egzos fanı eğer kasa içi ısısı yüksek ise çalıştır tabi ön fanlarda çalışıyor olacak ki hava sirküle olsun ama eğer ısı değerlerin fazla değilse hepsini iptal etmende sorun oluşturmaz
-
-
boşta kalan o uc düz bağlantı için fazladan konulmuş istersen anakarta değilde molex kabloya takıp fanı direk çalıştırmak için , ama anakarta takarsan fan ısı değerine göre hız deviri ayarlı çalışır diğer bağlantıda ise ısı kontrolsüz max devirde çalışır , yani bu kablo boşta olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 29 Ocak 2021; 19:39:46 > -
Kasanın bir önünde bir de arkasında fan var, ben şu an arkasındakini taktım, öndekini takmak için Anakartta veya güç kaynağında fan yeri bulamadım, acaba ben mi göremedim? Kasa bu Aerocool GT Black Edition 500W. Anakart bu MSI A68HM-E33 V2.
Eğer boş yer yoksa çoklu priz gibi yuva çoklaştıran bir şey mi almam lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAtmacaDH -- 29 Ocak 2021; 19:54:26 > -
öndeki metal ızgara olan yerin ardında fan yeri olmalı
-
-
öne fan takmana gerek yok zaten kırmızı bir fan mevcut ön kısımda
-
-
fanın güç soketine uygun anakart üzerinde soket varmı varsa oraya tak yada fanın molex güç girişi varsa psudan boş molex kablodan birine tak
-
Anakartı araştırdım, 1 CPU 1 system fanı var, PSU'ya baktım ama kablo bağlanacak bir yer bulamadım.
Her PSU'da fan bağlama yeri olur mu? Ben benim kasayı araştırdım ama internette fanla ilgili bir bilgiye ulaşamadım.
Molex ile ilgili, şu mesajda önünü ve arkasını gösterdiğim kablo molex kablosu mu? https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147671832
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAtmacaDH -- 29 Ocak 2021; 22:5:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet o molex kablosu psu da boş bir molexe bunu takarak fanı kullanabilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X