Şimdi Ara

SSD Mİ RAMM Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARA SSD VE RAMM ALICAM İLK ÖNCE HANGİSİNİ TERCİH EDERSENİZ MARKA MODEL BELİRTMİYORUM SADECE SSD Mİ RAMM Mİ ŞUANKİ SİSTEMİM MSİ Z97 GAMİNG 7 İNTEL İ5 4690K 4GB CL 10 KİNGSTON RAMM MSİ GTX 760 EKRAN KARTI 650 W 80 PLUS PSU.2TB 64MB ÖN BELLEK 7200 RPM HDD SİSTEMİM BU ŞEKİLDİR RAMM VEYA SSD UPGRADE YAPICAM İLK ÖNCE HANGİSİNİ ALAYIM ?

• Önce bir 4gb ram daha eklerdim
  • 2x4gb ram cl 9 kit şeklinde düşünüyorum şuanki kullandıgım rammler cl 10 2x2gb onları cıkartıp yerlerine 2x4 cl 9 ramm daha mantıklı olur cünkü cl 9 yerine cl 10 ramm de kullanabilir performansı tam alamam yani eski rammleride kullanır sistem ssd konusu da kafamı cok karıstırıyor hangini önce alsam diye ..bütcede yetmedi şimdi 2 sini almaya
  • Ram her zaman daha önemlidir, elindeki hdd iyi, profesyonel işler yapmıyorsan ve açık dünya oyunları oynamıyorsan 2x4gb ram alırsın her işini rahat görürsün, ssd fiyatları ucuzlayınca bakarız şimdlik fiyatlar yüksek
  • Ramın 4 gb ise 4 gb ram daha ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram güncel oyunlarda yetse kesinlikle ram demezdim fakat şu durumda kesinlikle ram.Yeni oyunlar 4gb ı kullanıyor.
  • crisis 3 tarzı oyunlar oynuyorum 4gb ramm war diye call of duty advance oynayamıyorum :D 50 fps fln alıyorum ama cok kasıyor ramm den yapıyor degilmi onu
  • Benim sahsi gorusum su. Zaten kingston almakla hata etmissin de madem aldin ram al. 4 gb yi 8 yap kafan rahatetsin hdd ye takas dosyasiyazip durmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o rami yanlış almışsın ilk başında.

neyse rami 2x4 yap sonra SSD alırsın.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ramm 6 yıl önce alındı :) yeni almadım eski sistemimde kalan ramm bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.