Bildirim
ssd kurulumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Sata kablosu ve güç kaynağı yeterli olacaktır. HDD takar gibi takacaksınız.
Montaj için kasanızda yer olması gerek. Eğer eski kasa ise, bantla bile sabitleseniz sıkıntı çıkmaz. SSD'nin HDD gibi harekletli parçası yok. -
-
SATA kablosunun girebileceği zaten tek yer var. Kısa sokete takacaksınız. Güç kablosu Power Supply'dan geliyor. Boşta kablo olması gerekiyor, kolay bulursunuz.
Monte yeri önde göremedim kasada. Büyük ihtimalle arkada yeri var. Küçük dikdörtgen bir monte yeri bulunması lazım. Yoksa da HDD soketine vide ile takabilirsiniz. SSD'de zaten 4-5 yerinde vida yeri var. İStediğiniz yerden takarsınız. Ben mesela sadece bir kenarına 2 tane vida taktım. -
Anladım çok teşekkür ederim yardımların için -
2,5" to 3'5" sata kızağı almayı unutmayınız. Ha ssd bir yere monteli olmasın, derseniz siz bilirsiniz. fakat 2,5 inç hdd/ssd (veya her neyse işte) kasaya monte etmek için bu zorunlu bu aparat. Kargo dahil 10 tl'ye satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X