Şimdi Ara

ssd kullanmak için formatmı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlık saçma oldu ama anlayamadım bu ssd işini şimdi bi hdd m var birde ssd alacağım şimdi takınca ssd yi formatmı atacağım format atınca 2 windowsmu olacak biri ssd biri hdd şeklinde yoksa birleştirebiliyomuyuz bi windowsta ?

• Belli seçeneklerin var mesela windowsu klonlamak bu pek önerilmiyor ssd ye sistemi kuracaksın ve eski hdd yi depolama olarak kullanacaksın
    kendimden örnek vereyim bende hem ssd de hemde hdd de windows yüklü ilk seçenek ssd olduğu için direk ondan başlıyor pc hdd depo olarak kullanıyorum
  • nasıl olacak anlamadım bana temel olarak anlatırmısınız yani bilgisayara ssd yi taktım diyelim normal windowsumda gözükmezmi 2 windows nasıl kuracağım nasıl olacak bu iş depolama amaçlı olan hddye birşey yükleyince yine yavaşmı yükleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_tek

nasıl olacak anlamadım bana temel olarak anlatırmısınız yani bilgisayara ssd yi taktım diyelim normal windowsumda gözükmezmi 2 windows nasıl kuracağım nasıl olacak bu iş depolama amaçlı olan hddye birşey yükleyince yine yavaşmı yükleyecek

Ssd yi taktıktan sonra bios ayarlarına gir ve sata ayarlarından ahci modu aç kapalı ise bu şekilde ssd ye işletim sistemini kur ve ssd yi birinci disk olarak ayarla boot seçeneklerinden eğer hdd de önemli dosyalar var ise kalsın olduğu gibi bir sorun çıkarmaz yeni bir oyun veya program yüklerken hdd de aynı hızlarda yükle ssd ye yüklersen daha hızlı bir şekilde yüklenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.