Şimdi Ara

SSD kullanılabilir alan hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptop'ta 240gb'lık bir SSD mevcut,kullanılabilir alan 223gb görünüyor.Bunda bir sorun olmadığını biliyorum 1024byte=1mb olduğundan, ancak bilgisayarda "windows(25gb civarı)","program files(4gb civarı)" gibi klasörler ve harici klasörlerin toplam boyutu 40gb'ı geçmemesine rağmen kalan alan 164gb olarak görünüyor.Yani bilgisayarıma ben 2.5gb'lık bir oyun,kaspersky ve bandicam yükledim sadece.Bunlar 3gb'ı geçmiyor.20gb lık bir alan nerede?
    Birde C:'de Kullanıcılar klasöründe kullandığım kulanıcı hesabı 8gb görünmesine rağmen içindeki dosyalara tek tek sağ tık yapıp özelliklerine baktığımda hiçbiri 1mb'dan fazla değil hepsi boş dosyalar.

• Bende de aynı sıkıntı var. 20 30gb lık alanım yok :/ Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • Başlata 'disk temizleme' yazın çıkan uygulamayı açın tiklemenizi yapın işlemi gerçeklerştirin, bu birazda olsa çözümnyaratabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 6 Nisan 2020; 20:8:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve windows 1gb = 1024mb görürken ssd hdd ciler 1000mb olarak alır. o yüzden değer kaybı mevcuttur. herkeste böyledir sıkıntı yok yani.
  • Windows 10 kullanıyorsanız eğer, 7-10 gb'si win güncellemelerine ayrılan alandır, sistem geri yükleme 2-3 gb alan işgal eder, uyku modu sanal bellek notebook özelliklerine göre 10 gb alan kullanır benzer özellikleri incelemekte dayda var.

Müsait bir zaman team viewer ile eğlencesine bakmak isterim uygun görürseniz, kendi windows'um sadecw 3.4 gb yer kaplıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.