Şimdi Ara

SSD Kendi kendine doluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,sistemi yeni topladım ssd'ye windowsu kurdum. Nvidia Geforce Experience,Google Chrome,Nod 32 gibi programları yükledim ve 89 gb boş yer kaldı. Ancak zamanla azalıyor bu boş yer. Sistem geri yükleme de kapalı. CCleaner ile temizlesem de yer geri doluyor hemen. Neden böyle oluyor acaba? Çok sinir bir durum.

• Belki birileri çözer :
  • Dostum program dataları yüzünden doluyor benimde 60 gb boş alan kalıyor 50 ye iniyor çıkıyor eğer sorun değilse alan sıkıntı etme
  • Normal bir durum bi sure sonra durur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 ayda 40 gb dolmuştu. Benim 1 tb diskimde 200 gb dolmuştu. Hesaplamıştım her şekilde ama nedeni bulamamıştım. Takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

Arkadaşlar,sistemi yeni topladım ssd'ye windowsu kurdum. Nvidia Geforce Experience,Google Chrome,Nod 32 gibi programları yükledim ve 89 gb boş yer kaldı. Ancak zamanla azalıyor bu boş yer. Sistem geri yükleme de kapalı. CCleaner ile temizlesem de yer geri doluyor hemen. Neden böyle oluyor acaba? Çok sinir bir durum.

Merhaba,

Genellikle internet tarayıcıları, windows güncelleme dosyaları vb. program artıklarından dolayı böyle dolmalar görülebiliyor. 5 GB ve üzeri boyutlar görülebiliyor. Cleaner tarzı programlar yerine direkt diski temizle seçeneğini de kullanabilirsiniz ara ara. Bu tarz artıkların oluşmasını engellemek için tek tek yapılması gereken yöntemler var. Fakat ara ara diski temizle mantıklı ve kolay çözüm yollarından birisi olur.

Aşırı (10 GB'ın üzerinde) kayıplar oluşuyorsa; başka bir noktada sorunlar veya virüs sıkıntısı da olabilir. Çoğu zaman program data kısmında saklanan yedek dosyaları da neden olabiliyor böyle durumlara.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar en azından bana has bir sorun değilmiş takip edeceğim bir süre daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendi kendine kalkan ekran
    2 ay önce açıldı
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var hatta sildiğim dosyalar bile yer kaplıyor
    hatta gizli dosya olarak gözüken adı $Recycle.Bin dosya da çok yer kaplıyor hep içini boşaltmak zorunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 4 Kasım 2015; 1:31:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.