Şimdi Ara

SSD INTEL 120GB 330 Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sipariş verdim arkadaşlar bu ssd hakkında neler biliyorsunuz paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

• +++++++++
  • Keşke sipariş etmeden önce sorsaydın. Anakartın SATA 2.0 ise iyi tercih, Sata 3.0 ise OCZ vertex 4 yada corsair neutron gtx almayarak hata etmişin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

Keşke sipariş etmeden önce sorsaydın. Anakartın SATA 2.0 ise iyi tercih, Sata 3.0 ise OCZ vertex 4 yada corsair neutron gtx almayarak hata etmişin.

2.0 hocam anakartım yanlışlıklada olsa iyi tercih yapmışım sanırım.Araştırmalarıma göre OCZ nin yongaları sıkıntılıymış intelin yongası baya kalite yanlış bilmiyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Keşke sipariş etmeden önce sorsaydın. Anakartın SATA 2.0 ise iyi tercih, Sata 3.0 ise OCZ vertex 4 yada corsair neutron gtx almayarak hata etmişin.

2.0 hocam anakartım yanlışlıklada olsa iyi tercih yapmışım sanırım.Araştırmalarıma göre OCZ nin yongaları sıkıntılıymış intelin yongası baya kalite yanlış bilmiyorsam

OCZ nin vertex 3, agility 3 gibi kartları sıkıntılı diğerlerine göre sandforce kontrolcü kullandığı için. Vertex 4 çok stabildir ama, hatta en stabil kartlardan biri diyebilirim, neyse sata 2.0 anakarta çok güzel tercih olmuş güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

OCZ nin vertex 3, agility 3 gibi kartları sıkıntılı diğerlerine göre sandforce kontrolcü kullandığı için. Vertex 4 çok stabildir ama, hatta en stabil kartlardan biri diyebilirim, neyse sata 2.0 anakarta çok güzel tercih olmuş güle güle kullanın.

Yorumlar için teşekkür ederim.Sandisk 128 lik modeli vardı birde.İntel i tercih ettim ben fiyat olarak aynılar çok çok iyiye verecek kadar param yok malesef durumlar söz konusu.Eski hdd yedek yapıp buna sistemi kurmayı düşünüyorum.Peki neden 2.0 için iyi dediniz tam olarak anlayamadım stabilite açısındanmı mesela ilerde 3.0 da kullanırken sıkıntı yaratırmı.

• Forumda kullanıcı kulübü var hocam oraya sorsanız daha iyi olur Buyrun link
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Forumda kullanıcı kulübü var hocam oraya sorsanız daha iyi olur Buyrun link

Teşekkürler linki inceliyorum
  • normal hdd ye göre farketti mi ? benimde sata 2 destekli anakart alsammı acaba fark gözle görülür derecede artıyorsa ...bugünde indirim varken vatandan 120 gb sandisk alıyım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 18 Ocak 2013; 10:52:53 >
  • ssd alırken sakın sata 2 li almayın sata 3 lü alın ileriye dönük yatırım yapmış olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

ssd alırken sakın sata 2 li almayın sata 3 lü alın ileriye dönük yatırım yapmış olacaksınız.

Üstad sata 3 destekli bu ssd
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

ssd alırken sakın sata 2 li almayın sata 3 lü alın ileriye dönük yatırım yapmış olacaksınız.

Üstad sata 3 destekli bu ssd

güzel ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.