İyi akşamlar herkse. Ben geçen ay toplama bilgisayar aldım. SSd kart da aldım ve windows, maya ve adobe serisini ssd nin oldugu C: klasörüme kurdum. Diğer programları D: ye kurdum. SSD 120 gb oldugu için doldurmak istemedim. Bu işlere biraz uzağım o yüzden saçma sapan bi iş yaptım sanırım :) Bazı programlar sadece windowsun oldugu klasöre kurulur gibi bişey okumuştum bir yerde. O yüzden mi bilmiyorum ama şuan benim D klasörünün içinde bir çok program olmasına ragmen tamamı boş görünüyor. Kendi kendine C: ye mi kurdu onları acaba?
Gom Player MEdia Player Quicktime YAndex Torrent
vs.. programlar var içinde ama bomboş görünüyor. Sizce ben bu klasörleri de silip D:yi bomboş düşünüp sadece filmleri müzikleri mi atmalıyım programlar neden kurulmuyor bu klasöre ?
Yardımcı olursanız çok sevinrim. İyi akşamlar tekrar
Zor mu sordum acaba
Arkadaşlar anlayan biri sorunuma çözüm bulabilir mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: MaryDaisyDinkle
Arkadaşlar anlayan biri sorunuma çözüm bulabilir mi acaba ?
Şimdi tam anlıyamadım d dediğin hdd sürücüsü falanmı yok ssd yi ikiye ayırdın ve d de ssdnin bi sürücüsümü. Eğer ssdninse sorun olmaz istediğin yere kurabilirsin ister c ye ister d ye kurarsın programları. Hatta istersen işletim sistemini ssdyi programları hddye bile kurabilrisin tabi performans kaybı olur ve gereksizdir
Yok C: diski SSD.(120 gb) Diğerleri hardiski böldüğüm diskler. D, E ve G var(500 GB.)
C: sürücüsü sadece SSD. Ben sadece ana programları ve windowsu buraya kurdum diğer programları D'ye kurmak istedim. Ama şuanda D: bomboş görünüyor. 150 gb tamamı boş görünüyor. İçine girdiğimde ise bir sürü program klasörü var.
Sizce bu programları aslında C'ye mi kurdu otomatikman? Eğer öyleyse D:yi tamamen boşaltıp ona da kişisel dosyalarımı falan koyucam ??