Şimdi Ara

SSD ile ilgili bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkse. Ben geçen ay toplama bilgisayar aldım. SSd kart da aldım ve windows, maya ve adobe serisini ssd nin oldugu C: klasörüme kurdum. Diğer programları D: ye kurdum. SSD 120 gb oldugu için doldurmak istemedim. Bu işlere biraz uzağım o yüzden saçma sapan bi iş yaptım sanırım :) Bazı programlar sadece windowsun oldugu klasöre kurulur gibi bişey okumuştum bir yerde. O yüzden mi bilmiyorum ama şuan benim D klasörünün içinde bir çok program olmasına ragmen tamamı boş görünüyor. Kendi kendine C: ye mi kurdu onları acaba?

Gom Player
    MEdia Player
    Quicktime
    YAndex
    Torrent

vs.. programlar var içinde ama bomboş görünüyor. Sizce ben bu klasörleri de silip D:yi bomboş düşünüp sadece filmleri müzikleri mi atmalıyım programlar neden kurulmuyor bu klasöre ?

Yardımcı olursanız çok sevinrim. İyi akşamlar tekrar

• Zor mu sordum acaba
  • Arkadaşlar anlayan biri sorunuma çözüm bulabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaryDaisyDinkle

Arkadaşlar anlayan biri sorunuma çözüm bulabilir mi acaba ?

Şimdi tam anlıyamadım d dediğin hdd sürücüsü falanmı yok ssd yi ikiye ayırdın ve d de ssdnin bi sürücüsümü. Eğer ssdninse sorun olmaz istediğin yere kurabilirsin ister c ye ister d ye kurarsın programları. Hatta istersen işletim sistemini ssdyi programları hddye bile kurabilrisin tabi performans kaybı olur ve gereksizdir
  • Yok C: diski SSD.(120 gb) Diğerleri hardiski böldüğüm diskler. D, E ve G var(500 GB.)

C: sürücüsü sadece SSD. Ben sadece ana programları ve windowsu buraya kurdum diğer programları D'ye kurmak istedim.
    Ama şuanda D: bomboş görünüyor. 150 gb tamamı boş görünüyor. İçine girdiğimde ise bir sürü program klasörü var.

Sizce bu programları aslında C'ye mi kurdu otomatikman? Eğer öyleyse D:yi tamamen boşaltıp ona da kişisel dosyalarımı falan koyucam ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.