Şimdi Ara

SSD hakkınca acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OCZ marka Vector ssdi pc görmüyor. Şuan kullanmakta olduğum laptop ile clone disk yaparken hata verdi ve daha sonrasında bir daha sisteme göstermedim..

Ssd'yi bilgisayarıma usb ile bağlıyorum. Bilgisayar açılırken ssd usb ile takılı olduğunda biosta takılma yapıyor. Usb çıkardıktan sonra normale dönüyor herşey.

Makine açıkken bağladığımda ise hiç bir tepki göremiyorum. Yönette bilgisayarım da gözükmüyor disk.

Çok fazla bilgim yok bu konuda. Kimi ham haline dönmüştür diyor kimiside bozuldu.

Bilgisi olan ya da daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 11 Kasım 2014; 21:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FAKAZLI

Arkadaşlar herkese selamlar;

OCZ marka Vector ssdi pc görmüyor. Şuan kullanmakta olduğum laptop ile clone disk yaparken hata verdi ve daha sonrasında bir daha sisteme göstermedim..

Ssd'yi bilgisayarıma usb ile bağlıyorum. Bilgisayar açılırken ssd usb ile takılı olduğunda biosta takılma yapıyor. Usb çıkardıktan sonra normale dönüyor herşey.

Makine açıkken bağladığımda ise hiç bir tepki göremiyorum. Yönette bilgisayarım da gözükmüyor disk.

Çok fazla bilgim yok bu konuda. Kimi ham haline dönmüştür diyor kimiside bozuldu.

Bilgisi olan ya da daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam masaüstü pcniz var takın onun hdd yerine takın windows dvdsiyle boot etmeye çalışın açarsa diski biçimlendirirsiniz

• Gavuzla kullanıcısına yanıt
    İmzayla ilgili karışıklış oldu hocam..

O sistem yerine malesef laptop var artık. ondan sebeb birazda elim kolum bağlı kaldı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAKAZLI

İmzayla ilgili karışıklış oldu hocam..

O sistem yerine malesef laptop var artık. ondan sebeb birazda elim kolum bağlı kaldı :(

valla başka çözüm gelmiyo aklıma birinin masaüstü pcsine ihtiyacınız var bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.