Şimdi Ara

SSD Disk Pc de takılı ise nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün ikinci el z5070 i5 aldım bimeksten alınmış biraz hesaplı aldığım için kıllandım açıkçası ve ssd diskinin olup olmadığını merak ettim bu diskin var olup olmadığı nasıl anlaşılır yardımcı olabilir misiniz konuyu doğru yere açmadıysam k.bakmayın özür dilerim

• aygıt yöneticisinden.

ör: lenovo y500 16gb msata ssd+ 500gb hdd
    https://store.donanimhaber.com/9f/44/48/9f4448c0235f4787502d6fe9b26d657f.JPG

• quote:

Orijinalden alıntı: tns1

aygıt yöneticisinden.

ör: lenovo y500 16gb msata ssd+ 500gb hdd
    https://store.donanimhaber.com/9f/44/48/9f4448c0235f4787502d6fe9b26d657f.JPG

st1000lm014 sshd 8gb yazıyor sadece kardeşim başka yazmıyor doğru mu var mı ?

• axarayliyazz A kullanıcısına yanıt
    sizinki içinde 8gb lık cache bulunduran sshd modellerinden. sorun yok

ssd bulunduruyor fakat bendeki gibi msata portuna bağlı ayrı bir ssd değil. hdd nin içine önbellek görevi koyması için gömülü bir mini ssd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

sizinki içinde 8gb lık cache bulunduran sshd modellerinden. sorun yok

ssd bulunduruyor fakat bendeki gibi msata portuna bağlı ayrı bir ssd değil. hdd nin içine önbellek görevi koyması için gömülü bir mini ssd.

anladım hocam tşk ederim z5070 i5 8gb ram modeli ama hiç memun kalmadım ama
  • axarayliyazz A kullanıcısına yanıt
    hocam niye memnun kalmadınız acaba?Ben de almayı düşünüyorum da fiyatına göre donanım iyi aslında
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    valla hocam beklediğim kadar hem performans alamadım bide her yeri plastik abimde z580 var metal kasa bunda her yer plastik bu yazıyı bile yazarken klavye kendinden geçiyor ekran filan dersen dayanıksız gibi duruyor abimin pc yi ekranından tutup kaldırıyorum buna öyle yapınca bükülüyor filan düştüğünde dayanıklı olacağını sanmıyorum o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.