Ömrü olmayan birşey var mı ? İnsanın bile ömrü var.
Herşeyin ömrü var. Ne zaman son bulacağını ise kimse bilemez.
çok felsefe dolu yaklaşmışsın olaya.
başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır diyelim avatar, mesaj uyumunu yakalayalım.
BiLgiSeaRcheR
kullanıcısına yanıt
Ne desem yalan olur mekanik diskle kullanırken de hiç otomatiğe almadım. Sadece fikir üretiyorum; ssd'de olsa sistem defrag yapar diye tahmin ediyorum çünkü SSD'de defrag yapılmaması kullanıcıların konuştuğu bir mevzu. Ama bu şekilde kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır.
İkinci sorunuza binaen, zaten ssdlerin kullanım amacı depolamadan ziyade sistem, oyun ve programların daha hızlı çalışmasını sağlamak için tercih edilmekte. Bu işlemleri yapmayıp ssd'yi depolama için kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor.
@BiLgiSeaRcheR
SSD lerde Defrag ihtiyaci yoktur . Bilgiler Nand üzerine yazildigi icin ve dönen disk olmadigi icin buna gerek kalmamaktadir . Zaten Win7 kullaniyorsan , sistemin ssd yi gördükten sonra defrag ve bakim olaylarini otomatik kapattigini göreceksin . Ayrica ssd ye format yerine secure erase yapilmasi tavsiye edilir . Kendi sistemimde 1 - 1,5 yil kadar windows yenileme ihtiyaci duymadim . Sistem yavaslasa bile . hdd li sistemden kat kat daha hizli oldugu icin yine pek fark etmiyorsun .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme