Şimdi Ara

SSD + AMD Sistem [Neden mi tam performans alamıyoruz?] [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uçamayan Süper Penguen

Samsung 850 Evo 250gb'ın 970a G46 ile testlerini ekleyeceğim birazdan

lütfen ATTO ve ASSD Benchmark programlarının ikisiyle de ölçüp gönderirmisiniz
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    Düzenledim hocam üstteki mesajı
  • quote:

Samsung 850 Evo 250gb'ın 970a G46 ile testlerini ekleyeceğim birazdan

ATTO

SSD + AMD Sistem [Neden mi tam performans alamıyoruz?] [SS]

AS SSD

Samsung Magician

Samsung Magician'daki Performans Optimizasyonundan sonra

Canımı sıkan tek kısım IOPS değerleri

benimde gözüm ıops değerlerine takıldı fakat şuan gördüğüm kadarıyla ASSD Bench testinde AMD ile gayet iyi bir sonuç almışsınız. Şaşkınım

• AMD anakartlarında da düşük bir model kullanıyorum o yüzdendir diye düşündüm ama kullanan başka birinin daha test sonuçları fena olmazdı
  • quote:

AMD anakartlarında da düşük bir model kullanıyorum o yüzdendir diye düşündüm ama kullanan başka birinin daha test sonuçları fena olmazdı

o halde bekleyelim belki bir arkadaş daha test sonucu gönderir
  • Uçamayan Süper Penguen kullanıcısına yanıt
    Anakartınızın marka modeli nedir?
  • Forumdan bu konu hakkında bilgi ve tecrübesine güvendiğim Solid State Disk nickli arkadaşa sordum. Aldığım cevap aşağıda.

'' AMD tarafında doğal SATA III desteği 890GX ve ertesinde çıkan yongasetli anakartlarda sunulmaya başlanmıştır. Taşınabilir bilgisayarlarda ise bu destek A50M, nâm-ı diğer Hudson-M1 plâtformuyla gelmiştir ve burada bilinmesi lâzım gelen tek husus daha evvel de ifâde ettiğimiz üzere anakart yongaseti hazırlama kâbiliyetine hâiz firmalar önümüze, ancak sâhib oldukları teknik tecrübe kadarını koyabilmektedirler. Buna bâzen de yazılımcıların AMD tabanlı depolama kontrolcülerine tam tekmil uygunluk arz etmeyen programlar hazırlamaları eklenmenktedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 3 Şubat 2015; 18:47:03 >
  • Sistem imzamda 2 sene önce aldım 1 sene önce ssd ekledim ilk aldığım zamanki test 1. olan 2. testi bir iki ay oldu olmadı yapalı yani 1 sene sonra yorum sizin sanırım bende bir sorun var
    1. SSD + AMD Sistem [Neden mi tam performans alamıyoruz?] [SS] 2.  SSD + AMD Sistem [Neden mi tam performans alamıyoruz?] [SS]

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Sistem imzamda 2 sene önce aldım 1 sene önce ssd ekledim ilk aldığım zamanki test 1. olan 2. testi bir iki ay oldu olmadı yapalı yani 1 sene sonra yorum sizin sanırım bende bir sorun var
    1. SSD + AMD Sistem [Neden mi tam performans alamıyoruz?] [SS] 2.  SSD + AMD Sistem [Neden mi tam performans alamıyoruz?] [SS]

Beynim yandı yemin ederim

• bu da benim pc de ki sonuçlar laptop kullanıyorum intel i7. corsair 128gb gs 4 ay sonra ssd garantiye gitti yenisini gönderdiler daha takmamışım takınca onu da test edip karşılaştıracam.
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    Benim için çok iyi değerler bu kadar iyi beklemiyordum ben
  • Sorun AMD çipsetlerde değil, sizle alakalı. Disk&kontrolcü olabilir. Evet, Intel biraz daha iyi orası doğru ama, bu normal kullanımda hiç farketmez, sentetik
    testlerde anca %5-10 oynasın. Intel'de 500MB/s okuyan SSD, kalkıp AMD Anakart'ta 150-200MB/s okuma gözükmesi saçma.

Bendende bir test koyalım; Gigabyte 970A-DS3 anakart, SSD; Memoright Maximum 240GB , vadedilen teorik hız 550MB/s okuma-500MB/s yazma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.