Bildirim
SSC Napoli Taraftar Köşesi (13. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: realasim
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
beni de ekler misiniz. napoli maçlarını izlerim sürekli. çok sevdiğim bir takımdır.
dostum,sanırım bu sayfanın admini bayadır girmiyor :D sen yinede takip et
ediyorum ediyorum :D_____________________________ imza -
İtalyada İntere sempati duyarim ama Napoliyide severim. Cavani büyük bir oyuncu. Bana kalsa, Bayerne alirdim. Gomez, Mandzukic bana yetmiyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Emrullah_88
İtalyada İntere sempati duyarim ama Napoliyide severim. Cavani büyük bir oyuncu. Bana kalsa, Bayerne alirdim. Gomez, Mandzukic bana yetmiyor.
Fifa mı oynuysun pes mi :)_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: system44
quote:
İtalyada İntere sempati duyarim ama Napoliyide severim. Cavani büyük bir oyuncu. Bana kalsa, Bayerne alirdim. Gomez, Mandzukic bana yetmiyor.
Fifa mı oynuysun pes mi :)
Neden böyle dalga gecer gibi sordun ki? Bayernde yeni bir proje var, ekonomik gücümüz cok büyük. Takim Clyi kazanmak istiyor, Napolinin Cavaniyi satmak istediğini Alman ve fransiz basininda okudum. Clyi kazanmak isteyen bir takim icin Gomez yetmez. Bildiğim kadariyla Guardiola hucuma büyük bir isim alacak. Ondan söyledim._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
beni de ekler misiniz. napoli maçlarını izlerim sürekli. çok sevdiğim bir takımdır.
dostum,sanırım bu sayfanın admini bayadır girmiyor :D sen yinede takip et
Geçen gün mesaj attım ama cevap gelmedi_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
quote:
quote:
Neden böyle dalga gecer gibi sordun ki? Bayernde yeni bir proje var, ekonomik gücümüz cok büyük. Takim Clyi kazanmak istiyor, Napolinin Cavaniyi satmak istediğini Alman ve fransiz basininda okudum. Clyi kazanmak isteyen bir takim icin Gomez yetmez. Bildiğim kadariyla Guardiola hucuma büyük bir isim alacak. Ondan söyledim.
yanlış anladın kardeş Gomez, Mandzukic bana yetmiyor. dedin bende oyunda almak istediğini düşündüm_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
quote:
quote:
Neden böyle dalga gecer gibi sordun ki? Bayernde yeni bir proje var, ekonomik gücümüz cok büyük. Takim Clyi kazanmak istiyor, Napolinin Cavaniyi satmak istediğini Alman ve fransiz basininda okudum. Clyi kazanmak isteyen bir takim icin Gomez yetmez. Bildiğim kadariyla Guardiola hucuma büyük bir isim alacak. Ondan söyledim.
L.suarez ve falcao var planlarında Bayernin_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
L.suarez ve falcao var planlarında Bayernin
Listede Cavanide var diye biliyorum. Bayerne cok yakin kaynaklardan._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Listede Cavanide var diye biliyorum. Bayerne cok yakin kaynaklardan.
isteyen çok cavaniyi her nekadar mutluyum burada hedeflerim var desede tutmak zor olacak takımın şampiyonlar ligi hedefi var geçen yıl gerçkten iyiydi şampiyonlar liginde city chelsea gibi takımları yendiler rövanşta yenildi ayrı mevzu. tecrübesizlerdi takımı çok dağıtmadılar Lavezzi Gargano haricinde. genç oyuncuları parlatmak için kiraya veriyor büyük kulüp olma yolunda ilerliyor takım. Şuandada Serie A da 2. sırada_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Listede Cavanide var diye biliyorum. Bayerne cok yakin kaynaklardan.
isteyen çok cavaniyi her nekadar mutluyum burada hedeflerim var desede tutmak zor olacak takımın şampiyonlar ligi hedefi var geçen yıl gerçkten iyiydi şampiyonlar liginde city chelsea gibi takımları yendiler rövanşta yenildi ayrı mevzu. tecrübesizlerdi takımı çok dağıtmadılar Lavezzi Gargano haricinde. genç oyuncuları parlatmak için kiraya veriyor büyük kulüp olma yolunda ilerliyor takım. Şuandada Serie A da 2. sırada
geçen yıl zaten sizin grubunuzdaydık.bayernle çok iyi mücadele ettik.ayrıca cavani almanyaya imkanı yok gitmez boşun hayal kurma sinyorgiderse madride gider bu da normaldir
|gidenler|=bruno uvini(df,kiralık sienaya),eduardo vargas(fw,kiralık gremioya),federico fernandez(df,kiralık getafeye),salvatore aronica(df,satılık palermoya)andrea dossena(slb,kiralık palermoya) #FORZANAPOLİ_____________________________ -
quote:
NAPOLİDE İLK YARI TRANSFERLERİ:
|gelenler|=emanele calaio(fw),radosevic(os),rolando(df)
|gidenler|=bruno uvini(df,kiralık sienaya),eduardo vargas(fw,kiralık gremioya),federico fernandez(df,kiralık getafeye),salvatore aronica(df,satılık palermoya)andrea dossena(slb,kiralık palermoya) #FORZANAPOLİ
Armeroyuda unutmayalım :)_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
3-1 alırız _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Juve kazandi deplasmanda lazio ve inter maglup suanda fark acilmasi iyi olacak. Haftaya juve-fiorentina lazio-napoli maclari var umarim kazaniriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Juve kazandi deplasmanda lazio ve inter maglup suanda fark acilmasi iyi olacak. Haftaya juve-fiorentina lazio-napoli maclari var umarim kazaniriz.
evet farkın açılması iyi oldu,ayrıca lazioyu yeneriz kardeş takım genoa 3-2 yendihaftaya yeneriz ve juvede puan kaybedebilir.
_____________________________ -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X