Şimdi Ara

SsangYong Tivoli Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam büyük bir şehirde olmadığım için Ssangyong yetkili servis bulamayacağım, bakımlarını özel serviste yaptırmak gerekecek. Orijinal parça bakımından sıkıntı yaşatır mı?

Ve diğer piyasa araçlarına göre sizce eksisi var mı?

• ssangyong ile ilgisi ve bilgisi olmayan konu cahillerine danışmamanı tavsiye ederim. ssangyong türkiye forumuna girersen çok daha sağlıklı fikir alırsın. anadol kamyonetin bile hala el değiştirdiği ülkemizde ssangyong a son sahibi olursun demek cehaletten başka birşey değil. araba özeline gelirsek muadillerine göre son derece kaliteli bir araç. benim gördüğüm tek eksisi ki bunu eksi kabul edersen, resmi servis dışında bir tamir ve bakım alternatifi bulmak zor, sanayide ustası olmayabilir. onun dışında fiyatına oranla sunduğu özellikle gayet iyi. iç mekanı geniş. bagajı küçük gibi durur ama değil, derin bir bagajı var. sürmesi keyifli.

• Bende akhisarda yaşıyorum. 100 bin bakimini yetkili serviste izmir de yaptirdim çünkü özel servisin verdiği fiyata yakin bir fiyat verdigi icindi. Yoksa büyük bir oto sanayisi yok buranin ama bakan yerler var. Face de ssanyong grubunda yedekparcacilar var. Gruptaki herkes onlardan aliyor malzemeyi. Ve de kore den ithal ediyorlar. Kisaca yedek parca sorunu yok. Ayrıca çoğu parcasi da kore de üretilen araclarla ayni. ( balata , disk vs.)

Piyasa araclarindan eksisi yok .bu fiyata donanim olarak guvenlik olarak artisi var. İsmi cok duyulmadığı için insanlar bilmediginden cekiniyor. Babam 2019 3008i satip korando aldi. Gayet memnun. Daha genis daha konforlu daha sessiz.

Karar sizin.

Ayrica son sahibi olursun diyenlere bakmayin. Bundan önce nissan note, opel astra stationwagon arac kullandim ve sattim. Bunlarda piyasa araci değil. 😀

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Anlıyorum hocam. Evet kafamı karıştıran nokta yedek parça konusuydu, ki o da söylediğiniz gibi bir şekilde halledilecektir. Teşekkür ederim

• İnsanlarda ismi hiç duyulmadığı için önyargı var tabi orada haklısınız. Teşekkürler hocam cevabınız için

• B suv olup da

İç hacim
    Bagaj hacim
    C suv kaslı görünüm
    Ön arka koltuk diz rahatlık
    Çevre görüş
    Teknoloji
    165 bg mercedes tabanlı motor
    Aisin 2. nesil şanzıman
    En yüksek çelik gergi oranı vs vs olan başka araç bulunmaz.

Çerinin bile yok sattığı ülkede kore malı aracın yıllarca yaygınlaşmaması algı ve pazarının başarısız olması akşa ziyan...

Eminim çoğu kişinin gözü ssangyoungda kalmıştır. Ben defalarca ankarada konya yolu bayiinde torres ve korando incelerken siyah tivoliyi hayretle inceledim. Araç aylardır duruyor.

İnsanlar da haklı... 1495 e tivoli alacağına 1200 e bir yıllık vw taigo alabiliyor. Bilmeyene ssangyoungu nasıl anlatırsın.

Ben ihtiyacıma göre en çok yeni xlv ye bayılıyorum ama 2024 modeli olmayan , bir daha gelmeyecek aracı cesaret edip alamıyorum.

Şu an torres çok satılıyor. Korando bayilerde yok. 2025 te hybrid veya elektrikli gelirse tivoli de korando da uyanabilir...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.