Hiç ilgimi çekmemişti bu marka. NISSAN, KIA ve MITSUBISHI arasında gidip gelmiştim.
sıfırı 65bin lira iken pek de uygun fiyat vermemişler sanırım geçen serviste kyronu olan bir dr arkadaş ile konusuyorduk önceki aracı(sorento)na göre uzun yolda cok daha konforlu oldugunu söylüyordu.. ben geçen sene aracımı alırken(kyronun en son donanımlısına67bine veriyorlardı suan 75bin)servisine distribütörüne güvenebilseydim pıck-up yerine kyronu tercih edecektim. bazen diyorum ki kyron(radara yakalandıgımda ve muayene istasyonuna gidince) bazen de iyiki kredi çekmeden araç aldım kalan para ile bir miktar altın almışım diyorum(bu aralar sıklıkla)
Hayırlı olsun.......
markayı bılen kısı sayısı cok az
genelde ınsanlar sureklı bakıyor arabaya
vites gecıslerı felan ıyı , hıssetmıyorsunuz
2000 motor oldugundan araba bıraz seslı , fakat camlar kapalı oldugunda rahatsınız yalıtım guzel , hızlı gıttıgını hıssettırmıyor araç
bana kalırsa sımdılık tek eksısı arabanın yol bılgısayarı yok ama dokunmatık ekran bu farkı kapatıyor fazlasıyla ...
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAYA
markayı bılen kısı sayısı cok az
genelde ınsanlar sureklı bakıyor arabaya
vites gecıslerı felan ıyı , hıssetmıyorsunuz
2000 motor oldugundan araba bıraz seslı , fakat camlar kapalı oldugunda rahatsınız yalıtım guzel , hızlı gıttıgını hıssettırmıyor araç
bana kalırsa sımdılık tek eksısı arabanın yol bılgısayarı yok ama dokunmatık ekran bu farkı kapatıyor fazlasıyla ...
hocam hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın.. 2009 yılında babamla baya ilgilenmiştik.Motor ile otomatik vites uyumu son derece iyiydi.Uzun dönem kullanıcaksanız 2.elde sıkıntı olmaz.Fiyat konusunda da 2009 da full araca 64.000tl fiyat almıstık talep var ki fiyatlar artmış.
quote:
Orijinalden alıntı: manticor
aracınız hayırlı olsun , bu arada sizin jeep'i görünce bu haber aklıma geldi ...
''Caretta caretta kaplumbağaları, balinalar ve yunusların ardından karaya bu kez jip vurdu. Antalya’da etkili olan fırtınada dalgaların kaptığı bir jip, Lara sahiline vurdu ''
===== ya yok artık nerden buldun çıkardın bu haberi ya komik oldu baya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme