Şimdi Ara

'ssangyong KYRON ' aldık ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

full özellik

4*4

'ssangyong KYRON ' aldık   ?

hayırlı ugurlu olsun inşallah seneye bize de nasip olur:))
  • İçi çok kötü ama ya hele simetri hastalığı olan birileri için aman aman diyim , valla mideme sanki bulantı girdi bakarken nedense ,sanırım bende hastayım Ama dışı güzel sayılır...Güle güle kullanın...
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

quote:

Orijinalden alıntı: Details

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

bilinmedik bir markaya o kadar para verilir mi bugün internete koy 50 milyara satamazsın ( gerçek bu )

hayırlı olsun çok güzel araç almışsınız güle güle kullanın ( bu da yalan )

demek 2. el ederini takmıyor. Cebindeki her kuruşu satın alacagı otomobile dökmeden, içine sinebilen bir araç almak güzeldir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-sifir-ayarinda-kyron-43593125/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-uygun-fiyattan-verilecektir-52695617/detay/

Linkini attıgınız araçların ikisi de bu aracın exclusive donanımlısı değil, sunroof, ısıtmalı deri koltuklar, alaşımlı 18'' jantlar yok, muhtemelen satın aldıkları rakamın da üstünde fiyatlar yazmışlar ki, limited donanım geçtiğimiz kış 60 bin lira civarlarına alınabiliyordu.
    Aslında benim söylemek istedigim bu degildi, otomobiline 70-80 bin lira para veren kullanıcının aracın ikinci el ederi ile pek ilgisi olmamalı, başkaları begeniyor diye bu kadar para senin begenmedigin ama insanların begendigi bir araca baglanmaz. Bu araç 3 yıldır ilk başta dayım sonra eşi olmak üzere yaklaşık 200 bin kilometredir kullanılıyor. Alındıgından beri neredeyse gün boyu dolmuş gibi kullanıldı, enjektor temizliginden ve rutin bakımından başka hiçbir masraf etmediler. Kusursuz bir SUV degil (2008 modelinde anlamsız bir biçimde yol bilgisayarı yok) ama gerçekten güzel bir araç.

• Sadece motoru merso alinma sebebi budur bence yoksa degil 4*4 16*16 olsa gene o para etmez

Benim kendi gorusum bu hemen carmaha germeyin
  • 4*4 değil 16*16=256 olsa bu kadar para verilmez, ben içini de dışınıda gördüm gerçekten çok kötü.

Qashqai daha iyi, belki boyutları çok büyük değil ama güzel yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

4*4 değil 16*16=256 olsa bu kadar para verilmez, ben içini de dışınıda gördüm gerçekten çok kötü.

Onunda dizeli reno motoru var biraz tereddut ediyor insan ama kia sportage bence ideal olur ben seviyorum sahsen
  • Bu aracı ilk gördüğümde markasını bilmiyordum foruma sormuştum hey gidi günler : )

http://forum.donanimhaber.com/m_23733004/tm.htm
  • ikinci el cayenne alırdın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

quote:

Orijinalden alıntı: Macman827

Almıssınız artık hayırlı olsun kafaya takmaya gerek yok güle güle kullanın

Bu nasıl yorum?

Adam arabayı almıs arabayı kötüleyip adamın moralını bozmaya gerek yok en az 3 veya 4 sene bu arabaya binecek boşuna arabayı kötüleyip de insanların başını ağrıtmamayı dusunduğümden böyle bi yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macman827 -- 23 Temmuz 2011; 1:22:59 >

• İyi günlerde kullanın
  • Tavsiyeyi bakkal amca mı yaptı derdim ama artık arabayı almışsınız.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einsteiin

Tavsiyeyi bakkal amca mı yaptı derdim ama artık arabayı almışsınız.
    Hayırlı olsun.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

4*4 değil 16*16=256 olsa bu kadar para verilmez, ben içini de dışınıda gördüm gerçekten çok kötü.

Şaka yaptınız herhalde...
  • q.q ile karşılaştıracaksanız Ssangyong'ın Korondo modeline
    bakın.
    kyron ile uzun yola bi cıkın bakalım q.q ile arasındaki
    farkı anlarsınız.
    aracı sadece görerek yorum yapan arkadaşlar gidip bi test turuna
    cıksınlar lütfen...
  • ikinci eli haricinde inanılmaz memnun olacağınız bir araç.marcedes jiplerden tek farkı etiketi.bence alınabilcek en mantıklı jipi almışsınız.güle güle kullanın
  • Takılma kardeşim kimseye,düzgün düzgün bin.Buraya da almadan önce yaz yazacaksan,sonra yazarsan apır sapır konuşup moralini bozarlar.
  • mazda 3, subaru impreza'ya bile 2. eli zayıf alma diyorlar. bu mantıkta bir 2. el piyasası olan bir ülkede "ssangyong" marka suv almak ne kadar mantıklı?

bence bunu düşünmelisiniz. aracın motorunu konforunu değil
  • motor,şanzuman,diferansiyel

mercedes marka

2. el satmayız zaten bi 10 sene bunu kullanırız ...

*arabayı aldık 2. gün içindeki navigasyonu çaldılar

4000+kdv ye yaptırdık kaskoya

şirketin oraya park ediyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 23 Temmuz 2011; 12:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

motor,şanzuman,diferansiyel

mercedes marka

2. el satmayız zaten bi 10 sene bunu kullanırız ...

o zaman no problem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.