Şimdi Ara

ssangyong KORANDO SATIŞTA-57.000 TL 2.0 LİTRE DİZEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
39.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfzb67

Çokiyi fiyat...

bu ilandaki araç için mi fiyat çok iyi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2011-model-4-500-km-de-beyaz-tiptronic-4x2-full-175-bg-hatasiz-74016964/detay

bu aracın sıfırı 64.000-TL değil mi? öyleyse ikinci el almaya değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Çokiyi fiyat...

bu ilandaki araç için mi fiyat çok iyi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2011-model-4-500-km-de-beyaz-tiptronic-4x2-full-175-bg-hatasiz-74016964/detay

bu aracın sıfırı 64.000-TL değil mi? öyleyse ikinci el almaya değer mi?

İlanı göremiyorum sorun bende mi?

Bence ilk önce sıfırını görmek gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

tecrüblerinize göe yakıt tüketimi ve servis rutin bakım fiyatları nedir?

Rutin bakım 300-400 Tl arası şehir içi düz vites Kyron fabrika verisini çok rahat yakalıyor kasmazsanız arabayı fabrika verisini referans alabilirsiniz 9.8 yazıyor kyronda bende 10 litre hesapladım geçenlerde...
  • Arkadaşlar az önce aldığım bilgiye göre Ssangyong Actyon sports'un devamı olan Ssangyong Sut1 şubat ayı sonu en geç mart başı muhakkak gelecekmiş

Bilgilerinize sunulur
  • kimse foto yüklememiş bence güzel bir araç
    donanım fiyat iyi

ssangyong KORANDO SATIŞTA-57.000 TL 2.0 LİTRE DİZEL

• Fiyat listesine buradan bakabilirsiniz

Otomatik seçeneğide mevcutmuş bunu yeni gördüm:)

Fiyatıda uygun otomatiğin 2.0 motor,6 ileri otomatik ve manuel 175 hp için yakıt değerleride iyi denebilir

Dikkate değer bir araç açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 13 Şubat 2012; 22:37:32 >

• ssyangyoung pick up arka koltuklar cok dar diz mesafesi olarak, ama oyle boyle degil, cocuktan baskasinin oturmasi bi hayli zor, neden boyle birsey yapmislar anlamak guc...

bu arada seri uretim sut 1 hangisi acaba

ins, alttakidir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 16 Şubat 2012; 13:05:59 >

• bu marka bazı parçaları Mercedes'ten alıyordu sanıyorum. Bu araçta da Alman dokunuşu var mı aceba?
  • SeKSandDoRT

Üretim versiyonu üstteki olmalı 2 haftaya kadar Türkiyede satışa çıkacak hep beraber göreceğiz

Ayrıca diğer Pickuplardan daha dar diz mesafesi olmasının nedeni onlardan daha kısa olmasıdır

Evet dar ama dediğin biraz abartı olmuş 10 Bin km'den fazla uzun yol yaptık bu araçla o kadar dar değil

milchschnitte

Ssangyong Mercedes parçalarını kullanmıyor Know how yani teknolojisini kendi araçlarına uyguluyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=8nrWZK64QiI

korencap'de iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

ssyangyoung pick up arka koltuklar cok dar diz mesafesi olarak, ama oyle boyle degil, cocuktan baskasinin oturmasi bi hayli zor, neden boyle birsey yapmislar anlamak guc...

ins, alttakidir ...

Alttakinin daha güzel olduğunu mağarada adamına sorsan o bile bilir ancak üstteki seri üretim versiyonu gibi duruor malesef.

Maliyeti ne kadar etkileyebilir ince farlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

ssyangyoung pick up arka koltuklar cok dar diz mesafesi olarak, ama oyle boyle degil, cocuktan baskasinin oturmasi bi hayli zor, neden boyle birsey yapmislar anlamak guc...

ins, alttakidir ...

Alttakinin daha güzel olduğunu mağarada adamına sorsan o bile bilir ancak üstteki seri üretim versiyonu gibi duruor malesef.

Maliyeti ne kadar etkileyebilir ince farlar

Çok iddialı oldu

• Herkese merhaba. Az önce aracı test ettim ve taze taze fikirlerimi yazmak istedim.Açıkçası forumda yazılanlardan etkilenerek aracı test etmeye karar verdim. Test ettiğim araç lansman rengi ateş kırmızı (turuncu) 4x2 2.0 XDI A/T idi. ve etiket fiyatı 64.851 TL. Marka olarak tutunmaya çalıştıklarından dolayı özel bir sözleşme yapıp 5 yıl içinde aracı nakit fiyata geri alma durumları varmış.Bu iyi bir özellik marka olarak. 6-12 ay arasında %75 ini ödeyerek aracınızı alıyor firma.Diğer yıllarda bu oran değişiyor. araç ile ilgili izlenimlerimi paylaşacak olursam:
    1-Motor güçlü 175 ps ve aracı çok seri bir şekilde hareket ettirebiliyor ara hızlanmaları vites geçişleri sorunsuz bir uyum içinde.
    2-Kokpit sade gösterişsiz bir yapıda.Gözleri fazla yormuyor.Karmaşa yok.Sert plastik kullanılmış
    3-Direksiyon elektrik destekli ve iyi tepki veriyor.fiat markasındaki gibi city fonksuyonu tadında park yapılabiliyor.Deri kaplı ama ince bir yapısı var.
    4-Kokpitteki malzemeler,far kolları silecek kolları basit olmuş biraz. hız sabitleyici kolu direksiyonun hemen altında ergonomik olarak sorunu yok. ayrıca Eco hıs sabitlemede var. 100 km de 1 lt fark edebiliyormuş ( 60km/sa hızdan sonra aktif hale geliyor )
    5-Oturma pozisyonu yüksek koltuklar rahat arka diz mesafesi iyi.
    6-Frenler iyi çalışıyor ve hemen tepki verebiliyor ayak hareketlerine.
    7-araç yerden yüksek olduğu için biraz tedirgin oluyorsunuz savrulma eğilimi varmıdır diye. sert girilen virajda önce biraz tedirginlik yaratıp sonra esp sistemi görevi üzerine alıyor.
    8-Görüş sorunsuz.Ancak park sensörü yok. onu şirket ekstra takıyor.
    9-Elektrikli camlar tek dokunuş değil.illede canı frenlemeniz gerekiyor.
    10-dijital klima yok. Güneşlik aynaları ışıksız.sunroof yok.panaromik tavan yok.
    11-vites geçişlerini vites topuzundan yada direksiyondan manuel olarak da yapabilirsiniz.
    12-Winter ve summer olmak üzere iki farklı sürüş modu var. Karlı buzlu yollarda performansı iyidir diye düşünüyorum.
    13-follow me home özelliği var.Far sensörü-yağmur sensörü vb özellikleri yok
    genel olarak araç güzel ve fiyat olarakta makul.. herşeyini boşverin kia sportage 1.6 GDİ ile hemen hemen aynı fiyat üstelik dizel 175 ps. ufak tefek eksiklikleri göz ardı edilebilir. 2006 vectra elegance kullanıcısı olarak benim gözüme bi takım olmayan aksesuarları takıldı. bunlara takılmayan arkadaşlar için ucuz,kaliteli,donanımlı bir seçenek olduğunu düşünüyorum.Vergisi,bakımı,yakıtı az. performansı yüksek+
    herkese saygılar
    .. sağlı
    cakla ka
    lın

• Yeni bir araç almak niyetindeyim ama ne alacağıma tam olarak karar veremedim açıkçası.Korando'da bir ara aklıma takılmıştı ama sonra unuttum geçen nette gene gezinirken aracı görünce içim ısındı açıkçası ve internette biraz araştırma yaptıktan sonra birde canlı olarak görmek için trabzondaki ssangyong bayisine gittim. Orda 4*4, 4*2 otomatik ve 4*2 manuelin hepside vardı. 4*4'e karşı sempatim vardı ama 4*2 ve 4*4 arasında geçişin otomatik olarak yapılması, manuel olarak tercih edilememesi ve yokuş aşağı eğimli yolda frene yüklenmeden 7 km/h gibi bir hızda iniş desteği sağlamaması sebebi ile soğudum.Otomatiği de eşim tercih etmediği için (satıcı kızda nedendir bilmiyorum ama manuel önerdi) manueli daha çok inceledik.Açıkçası manuel,otomatik yada 4*4 olması donanım açısından hiç bir fark yaratmıyor.Tek fark vites ve çekiş sistemi. Aracın dış görünüşü açıkçası hoşuma gitti.Ön tarafını arka tarafa kıyasla daha çok beğendim. İç kısmına geldiğimizde donanım ve malzeme kalitesi olarak benzerlerine göre daha zayıf ama sonuçta olmayan şeyler olmasada çok kayıp değil diye düşündüm.(Dijital klima, sensörlü silecekler vb gibi). Aracın beni en çok rahatsız eden noktası direksiyona geçtiğimde üst taraftaki açılıp kapanan aynalı kısmın çok önde başlaması ve görüş açısını daraltması idi. Gerçi yüksekliği ayarlanan koltuk ile daha önceden yükseltilmiş koltuk seviyesini düşürmem ile görüş açısının artması ile birlikte gene ferahlatıcı bir seviyeye gelmediğini hissettim. Cam seviyesi bir 5 cm kadar daha yukarı çıksaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Araca bindiğimde yüksekten bakar bir his aldım ve buda güven veriyordu. Tüm koltuklarına oturdum ve gerek diz mesafesi gerek baş ile tavan arasındaki mesafe son derece doyurucuydu. Araçta sunroof yada cam tavan olmamasına rağmen daralmıyorsunuz. Qashqaiye bindiğimde arka koltukta kafam tavana dokunmuştu ve buda rahatsız ediciydi benim için (182 cm boyum var bu arada). Aracın güzel bir tarafıda arka tarafta orta kısımda düzdü ve burda oturan kişininde ayaklarını rahatlıkla uzatmasına imkan veriyordu. Burdaki temel sıkını is orta kısmın temelde konsol olarak kullanılması sebebiyle diğer yan iki koltuğa nazaran biraz şişkince olması ve ortada oturan kişinin sırtında yükseklik hissi bırakmasıydı. Koltuklar kolayca katlanabiliyordu ve oldukça tok yapıda olup katlayıp kaldırıken kendisini hissettiriyordu. Aracın kasasıda boş olarak 1700 kg civarı ve kapıyı kapatırken yada duruşu itibari ile güven veriyordu. Araçta geri görüş kamerası yada park sensörü yok fakat 1500 TL'den başlayan fiyatlarla gps,geri görüş kameası içerecek şekilde takılabileceğini söylediler. Aracın liste fiyatı 59850 TL fakat 57500 gibi bir fiyata olur gibilerinden konuştuk.Geri görüş kamerası,kafalıklarda video ekran,rüzgarlık,basamak,tavan çıtası gibi opsiyonlarala 60000 civarı olur zannedersem. Orda 2011 model otomatik vites test aracı vardı denemedik ama bir daha gidince deneyeceğim.Yalnız beni rahatsız eden husus şu oldu, satış görevlisinin söylediğine göre 2011 modelde geri görüş kamerası (Önde JVC 7 inch), gps, yan ve perde hava yastıkları standart olarak sunulmuşken 2012 modelde bunların hiç biri yok.Yalnızca kamera ve gps opsiyonlu ve ikisini birlikte alabiliyorsun zaten. Biraz internetten araştırdığımda avustralya yada ingiltere tam hatırlamıyorum hangisiydi ama tanıtım videosundaki araçta sunroof,start stop ve otomatik kapanan yan aynalar mevcutken ülkemizde satılanlarda doğru düzgün opsiyon bile olmaması düşündürücü bence. Birde yabancı sayfalarda, korandonun 2012'de makyajlanacağı, dizelle birlikte benzinli modelininde çıkacağı yazıyor. Yeni modellerde şu anda 175 beygir olan güç 149 beygire düşürülmüş ve bununla birlikte emisyon değerleride düşürülmüş (Avrupadaki emisyonun getirmiş olduğu ek vergi yükünden diye düşünüyorum bunu). Tam olarak neler olacağı belirtilmemekle birlikte iç donanımda da iyileştirilmeler yapılacağı söyleniyor. Benzinli olan için 2000 motor olması haricinde bir bilgi yok ve 2012'nin ortasından itibaren ilk olarak avrupada piyasaya çıkacağı yazıyor(Şahsuvaroğlu Türkiyeye hemen getirirmi bilemem artık). Birde 2700 motor olan rextonun yerine 2000 motor olarak yeni bir kasanın çıkacağını söyledi oradaki bayan. Bu aynı zamanda kyronun da yerini alacak dedi. 1000 bini geçmemekle birlikte 90-95 bin civarında beklediğini söyledi. Neye benzediği hakkında bir malumatı olmadığını söyledi Netten baktığımda bende şudur diyebileceğim kesin şeyler bulamadım açıkçası. Sonuç olarak şu anki korando fiyat performans olarak edermi derseniz. Net olarak bi deneme sürüşü yaptıktan sonra daha doğru olmakla birlikte eder diye düşünüyorum.

• Merhaba,

fiyat/performans olarak iyi gözüküyor,

Aracı yakından gördüm bu aralar yollarda sık görmeye başladım

1.4,1.6 dizel arabaların 50 bini aştığı ortamda bu araç 2.0 175 turbo dizel motoru ile çok iyi

araç 2000-3000 devir aralığında 360 nm tork üretiyor bu araca çok iyi performans verecektir.

ESP,yol bilgisayarı,Cruise Control,Euro 5 emisyon,16 inç alümünyum alaşım jant

Manuel klima konmuş neden dijital değil o soru işareti?

Yani yerden yüksek bir araç isteniyorsa dışarıdan bakıldığı kadarı ile uygun gibi otomatik vites seçeneğide var

Tek kötü olayı yüksek vergi dilimine giriyor olması maalesef

test sürüşü yaparsanız izlenimlerinizi okumak isteriz

Hayırlı akşamlar...

• merhaba arkadaşlar,

aracı bende test etmiştim izlenimlerimi aktarayım almak isteyenlere faydası olur umarım.

Öncelikle araç görüntü itibariyle göz doyurucu, yükseklik genişli boyutlar oldukça heybetli.
    Kullanım olarak çok rahat bayanlar da yüksek olmasına rağmen rahatça kullanabilir.
    işçilik ve malzeme kalitesi orta kalitede denilebilir fiyata göre.
    dizel 2000 ve otomatik seçenekler arasında fiyat ve görüntü olarak oldukça iddialı bir konuma sahip.
    bagaj içerisinde istepne olmadığı için çift kullanım alanı var bu biraz daha yer kazandırıyor.
    İstepne yerine lastik tamir kiti var.Oldukça pratik kullanımlı bir malzeme rahatça herkes lastik tamiri yapabilir.
    Frenler iyi.
    Hillholder var araç geri kaymıyor.

Olumsuz yanlarına gelince her ne kadar güvenlik opsiyonel değil deseler de (araçta abs esp vs dolu)
    kasa bana çok zayıf geldi, kapılarda bir tokluk yok saclar cılız ve hafif.
    Evet abs esp gibi donanımlar gerçekten çok büyük bir artı ama kasa bana çok güven vermedi.
    Gerçi çarpışma videosunda ön camda çizik bile oluşmuyordu.

İkinci ve bence en kötü yanı 2000 motor dizel 175 beygir bir araca göre hızlanması çok ama çok kötü, araç aşırı hantal geldi bana.
    Son olarak araç fazla sarsıntılı geldi bana.

Sonuç olarak illa dizel otomatk jip diyenlerin bakıkp incelemesinde fayda var. Ancak fiyat olarak düşünüldüğünde normal binek oto vs ile kıyaslarsak (ki doğru bir kıyaslama olmaz) aynı paralara çok daha dolu (konfor,donanım vs.) binekler mevcut.

Karar sizin :)

• merhaba,
    arkadaşlar test aşamasında ama ben arabayı 3 ay kadar önce aldım :) oldukça memnunun.içi baya geniş zaten test edenler bilir.
    iç tasarım güzel.araba konforlu.ben 4x2 otomatik aldım(dizel).su an şehir içi ort. tüketim 9-10 arası.
    bu arada koca istanbul da daha bir tane görmedm benmkinden başka.siz görürsenzde muhtemelen beni görürsünz :)
    satıcıya sormustum çok satıldımı diye baya satıldı demişti ama zamanla görünür yollardada.
    alıcak arkadaşlar bence beklmesinler biraz fazla yakıyo ama 2.0 motor arabaya binceksen onuda göze alıcaksın artık.
    bu arada - 4x2 mi 4x4 mü alsam acaba ama ben şehir içinde kullanıcam napıcam 4x4 diyen arkadaşlar bence alıcaklarsa aradaki farka bakmayıp 4x4 alsınlar yakıt tüketimi pek farketmiyor.
    alırsanız pişman olmazsınız.
    2.0 motor her araba fazla benzin yakar ama ben hep şunu diyorum bu arabadan ssnangyong amblemini çıkarıp örneğin volvo amblemi taksan en az 100.000 tl den aşağı alamazsın.
    kasa olarak da gayet güzel yani çevremdeki herkezde beğendi arabayı Allah kaza bela vermesin :)
    alırken mutlaka kızak taktırın daha spor ve estetik duruyo.

yani sonuç olarak bu fiyata 2.0 motor böyle konforlu bir arabaya binecek arkadaşlar boşuna zaman kaybetmesin diyorum.
    forumdaki arkadaşlarında bahsettiği gibi tam bir fiyat/performans arabası.

şimdi okudum yukardaki arkadaş kalkışlarda hantal falan demiş ama sanırm yanlış aracı test etmiş :)
    tam tersi bana göre kalkışı çok iyi.ışıklarda az kapışmadım çoğununda eline verdim yani .d
    ve hantal araba virajlarda ve zikzak yaparken savurlur bundan önce nissan qashqai kullanıyodum ona göre
    bu arabada savrulma çok az.

şimdilik diyeceklerim bu kadar.sorusu ve merak ettikleri olan varsa bir kullanıcı olarak elimden gelidiğince yardımıcı olmaya çalışırım.
    kalın sağlıcakla....

• quote:

Orijinalden alıntı: lastmandar

merhaba,
    arkadaşlar test aşamasında ama ben arabayı 3 ay kadar önce aldım :) oldukça memnunun.içi baya geniş zaten test edenler bilir.
    iç tasarım güzel.araba konforlu.ben 4x2 otomatik aldım(dizel).su an şehir içi ort. tüketim 9-10 arası.
    bu arada koca istanbul da daha bir tane görmedm benmkinden başka.siz görürsenzde muhtemelen beni görürsünz :)
    satıcıya sormustum çok satıldımı diye baya satıldı demişti ama zamanla görünür yollardada.
    alıcak arkadaşlar bence beklmesinler biraz fazla yakıyo ama 2.0 motor arabaya binceksen onuda göze alıcaksın artık.
    bu arada - 4x2 mi 4x4 mü alsam acaba ama ben şehir içinde kullanıcam napıcam 4x4 diyen arkadaşlar bence alıcaklarsa aradaki farka bakmayıp 4x4 alsınlar yakıt tüketimi pek farketmiyor.
    2.0 motor her araba fazla benzin yakar ama ben hep şunu diyorum bu arabadan ssnangyong amblemini çıkarıp örneğin volvo amblemi taksan en az 100.000 tl den aşağı alamazsın.
    kasa olarak da gayet güzel yani çevremdeki herkezde beğendi arabayı Allah kaza bela vermesin :)

yani sonuç olarak bu fiyata 2.0 motor böyle konforlu bir arabaya binecek arkadaşlar boşuna zaman kaybetmesin diyorum.

şimdi okudum yukardaki arkadaş kalkışlarda hantal falan demiş ama sanırm yanlış aracı test etmiş :)
    tam tersi bana göre kalkışı çok iyi.ışıklarda az kapışmadım çoğununda eline verdim yani .d
    ve hantal araba virajlarda ve zikzak yaparken savurlur bundan önce nissan qashqai kullanıyodum ona göre

şimdilik diyeceklerim bu kadar.sorusu ve merak ettikleri olan varsa bir kullanıcı olarak elimden gelidiğince yardımıcı olmaya çalışırım.
    kalın sağlıcakla....

Teşekkürler,

Arabanın kullanıcısından bilgi almak en güzeli herkes bir şeyler söylüyor

Kullanan doğrusunu söylüyor

Ssang'ı bilen bilir bilmeyen konuşur!

• Aracı bende test ettim manuel versiyonunu, hızlanma cok iyi sanırım bu segment ve motorda bu arac kadar suratlisi olmayabilir 175 HP cok keyifli, ic mekan benim gibi alman araclarına alısık biri icin biraz sade geldi, kotu degil ama cok iddialı degil, yeterli, tokluk hissi güzel, yüksek goruste problem yok, fiyatı cok uygun ayrıca 45 bin tl y satılan korando sport ta da gozum kaldı o ne guzel tasarımdır oyle ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastmandar

merhaba,

kalın sağlıcakla....

4x4 modeli yok korandonun ,satılmıyor,sizin bindiğiniz araç hangi araç birader?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.