Şimdi Ara

SsangYong Korando Limited Edition tanıtıldı. (toparlak antara ve captivaya kardeş geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etnaxy

quote:

Orijinalden alıntı: V_Y

quote:

quote:

quote:

bunu alana kadar tiguan alırım kafam rahat olur.

Yeni Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 42.400,00 EUR + 1.514,50 TL** 2,19 92.856,00 TL + 1.514,50 TL**

1000 lirada hız sabitleyici metalikrenk farkı var.

Yeni Tiguan 1.4 TSI 160 PS 4MOTION Sport&Style 31.700,00 EUR +834,00 TL** 2,09 66.253,00 TL + 834,00 TL**

benzinli olmasına rağmen,daha hesaplıya geliyor.

1.4 benzinli bir araçla 2.0 litre dizel bir aracı kıyaslamak bence dogru degil. 2 ile 2 yi kıyaslamak lazım

1.4 müş 1.2 imiş benim umrumda olmaz,önemli olan 160 Beygir.

vergisi az,vosvos hertürlü satarım...Korandoyu satmaya kalk bakalım.

1500 TL vergi farkı var,Bu parayla ben her yıl 5 yıldızlı otelde ailemle tatili bedava yaparım.

Tiguan Vs Korando ; her türlü Tiguan.

Bu tartışmayı ben kazanamayacağım sanırım

---------------------------------------------------------
    Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
    [İmam-ı Azam]

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu alana kadar tiguan alırım kafam rahat olur.

Yeni Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 42.400,00 EUR + 1.514,50 TL** 2,19 92.856,00 TL + 1.514,50 TL**

1000 lirada hız sabitleyici metalikrenk farkı var.

Yeni Tiguan 1.4 TSI 160 PS 4MOTION Sport&Style 31.700,00 EUR +834,00 TL** 2,09 66.253,00 TL + 834,00 TL**

benzinli olmasına rağmen,daha hesaplıya geliyor.

1.4 benzinli bir araçla 2.0 litre dizel bir aracı kıyaslamak bence dogru degil. 2 ile 2 yi kıyaslamak lazım

1.4 müş 1.2 imiş benim umrumda olmaz,önemli olan 160 Beygir.

vergisi az,vosvos hertürlü satarım...Korandoyu satmaya kalk bakalım.

1500 TL vergi farkı var,Bu parayla ben her yıl 5 yıldızlı otelde ailemle tatili bedava yaparım.

Tiguan Vs Korando ; her türlü Tiguan.

Vergi farkı arabanın değil maalesef Türk vergi sisteminin suçu

Onun dışında ikinci el olayına gelirsek motor hacminden dolayı Korandoyu satmak zordur satarsınız ama zararına

Diğer yandan Tiguain de piyasası olan bir araç değil hem de benzinli satarsınız ama öyle

Bakın Actyon Sports aracını satan bir forumdaşımızın aracını sattıktan sonraki yorumu

''tek kelime ile anlatılsa o kelime fatih kardeşim
    ŞAŞIRTICI derdim.
    -Özellikle bgn passat ile 400km yol gelirken ZİGANA ve KOP geçitlerini
    tırmandım.Actyonsports ile o yokuşları koşarak tırmanıyordum sanki keçi gibi.
    ama benzinli bir araçta vites küçülterek(bi tane fiorino yokuşta solladı beni eskiden olsa
    _dizel araçlar gürültülü olur derlerdi hala iddia ediyorum 120-130da boradan sessiz oluyor derdim şimdi
    2006passattan da sessiz diyorum.(lastik,rüzgar,yol,motor ayrımı yapmadan içeri giren tüm sesler.) ''

Dizel aracın çekişi ve gücü o 1.4 motordan çıkmaz eğer çıksaydı aynı aracın 2.0 motorunu 100 bin tl'ye satmazlardı...

• önü jaguarın yeni aracın ızgarasına mı benziyo ne...
  • @f-a-t-i-h

Almanyada 1.4 TSI 4MOTION ve 2.0 TDI BlueMotion Technology aynı fiyat;

2.0 100bin liraya satılmasının tek nedeni ötv,performans konusunda 1.4 tsi geçer bile...yanılgıya düşmeyelim.

2.0 TDI BlueMotion Technology
    103 kW 6-Gang 5,3 l/100km 139 g/km / B 29.625,00 €

1.4 TSI 4MOTION
    118 kW 6-Gang 7,6 l/100km 178 g/km / D 29.550,00 €
  • quote:

@f-a-t-i-h

Almanyada 1.4 TSI 4MOTION ve 2.0 TDI BlueMotion Technology aynı fiyat;

2.0 100bin liraya satılmasının tek nedeni ötv,performans konusunda 1.4 tsi geçer bile...yanılgıya düşmeyelim.

2.0 TDI BlueMotion Technology
    103 kW 6-Gang 5,3 l/100km 139 g/km / B 29.625,00 €

1.4 TSI 4MOTION
    118 kW 6-Gang 7,6 l/100km 178 g/km / D 29.550,00 €

Tamam işte baştan beri bende onu söylüyorum

2.0 motor,dizel bir araçla 1.4 benzinli aracı karşılaştırmak bu noktada yanlış Ötv farkı olmasına rağmen Korando uygun fiyatlı

Mtv olayı ise farklı bir olay vergi sistemi ile alakalı

Mesela Mercedes imzalı bir Korando motoru

Mahalle arkadaşımda eski kasa bir Korando vardı onun motoru POWERED BY MERCEDES BENZ

SsangYong Korando Limited Edition tanıtıldı. (toparlak antara ve captivaya kardeş geldi)

• Korando gayet iyi bir fiyatla güzel bir performans sunuyor. Ssang yong motorları mercedesin şu an kullandığı ve daha önce kullanmış olduğu motorların lisansı kullanılarak üretiliyor. Bilen alır bilmeyen aşağılar.
  • Bence harika arabalar ama malesef sevis agı fiyatı vs
  • vergi sisteminin kurbanı bu araçta . 1600 cc dizel olsa üzerindeki motor 45 bine dusterin yaptiğini yapardi.

ssanyong ancak ticarileri satabailir bu vergi sistemiyle.ticarileri almak mantıklı zaten diğerlerini alacak olsanız devlete para kazandırmaktan başka bi iş yapmamış olursunuz.
  • Piyasadaki eski Ssang Yonglar dökülüyor.
  • arka stoplar hariç gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: çoksakatvar

Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong, İngiltere pazarı için sınırlı sayıda üreteceği yeni Korando “Limited Edition” versiyonunu tanıttı.
    Yeni Korando LE’da, ısıtmalı ön koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi ve vites kolu, cruise kontrol, 18 inç alaşım jantlar, arka spoyler ve arka park sensörleri standart olarak sunuluyor.

Bununla birlikte, “Grand White” gövde boyası ile gelen Korando ayrıca, metalik “Vitamin Kırmızı” ve “Uzay Siyahı” renk seçenekleriyle de sipariş edilebilecek.

Kaputun altında ise, 2.0-litre hacimli dört silindirli turbo dizel motor, toplam 173hp güç ve 360nm tork üretiyor. Bunun dışında başka motor seçeneği bulunmuyor.

Yeni SsangYong Korando Limited Edition £ 17,995′dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. (Ülkemizdeki başlangıç fiyatı 86.287 TL)

SsangYong Korando Limited Edition tanıtıldı. (toparlak antara ve captivaya kardeş geldi)

Bugun caddebostan standında broşürlerini aldım ve fiyat bilgisi alıp aracı inceledim 1.998 cc euro 5 turbo dizel 175ps güç 360nm tork ...

araç iki ayrı fiyatla satışta şu anda

1.6 cc benzin manuel fiyatı 68.000 tl

dizel 2.0 cc 4x4 otomatik fiyatı 78.000 tl kampanyalı fiyatı ve fiyat farkı sadece dizel ve otomatik olması iki model de aynı donanım paketli ...

ekleme : bütün parçalarını mersedes benz üretiyormuş motor elektronik vs ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 24 Ağustos 2012; 12:43:42 >

• Yalnız fiyat çok iyi bence. 1.6 benzinli manuel 4X2 ve 4X4 d,zel otomatik arasında sadece 10 bin TL fark olması da muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Yalnız fiyat çok iyi bence. 1.6 benzinli manuel 4X2 ve 4X4 d,zel otomatik arasında sadece 10 bin TL fark olması da muhteşem.

Şimdi baktım da arkadaş yanlış bilgi verince ben de yanılmışım. Baz model 1.6 benzinli değil, 2.0 dizel 4X2 manuelmiş. Yine de arada fazla fark yok bence
  • Ülkemizde o kadar fiyata satılabileceğini sanmıyorum.
  • Yalnız o fiyat üzerinden bayağı bir indrim yaptıklarını duymuştum ben. Yıl sonuna doğru bu aracın fiyatı 70binlere inerse hiç şaşırmam. Tabii döviz böyle giderse.
  • Fiyatı 60 küsür, B sınıfından bozma bir araç için fiyat çok yüksek.

Bu araç Corsa şasisi üzerine kurulmuştur ve Opel Mocca ile aynı platformdur.

Her ne kadar satış görevlisi Juke 'dan büyük falan diye benimle inatlaşsa da aynı sınıftır. Nissan Kaşkay ile aynı sınıf değildir... Biri CUV , biri ise Mini mini sınıfı belli olmayan Suv.

Opel Mocca geldiğinde 1.4 motorla ve 1.3 dizel motorla gayet alınası olacak ve 40 binli fiyatlardan başlayacakmış.

Kesinlikle Mocca alınır en azından Opel kalitesi var... Opel fabrikasında üretilse işçiliği daha iyi olacaktır...

Bunda ikinci el sıkıntısı olur, gerçi araç güzel çok da kötü araç değil de işte fiyat pahalı
  • üstüne para verseler binmem bu arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Fiyatı 60 küsür, B sınıfından bozma bir araç için fiyat çok yüksek.

Bu araç Corsa şasisi üzerine kurulmuştur ve Opel Mocca ile aynı platformdur.

Her ne kadar satış görevlisi Juke 'dan büyük falan diye benimle inatlaşsa da aynı sınıftır. Nissan Kaşkay ile aynı sınıf değildir... Biri CUV , biri ise Mini mini sınıfı belli olmayan Suv.

Opel Mocca geldiğinde 1.4 motorla ve 1.3 dizel motorla gayet alınası olacak ve 40 binli fiyatlardan başlayacakmış.

Kesinlikle Mocca alınır en azından Opel kalitesi var... Opel fabrikasında üretilse işçiliği daha iyi olacaktır...

Bunda ikinci el sıkıntısı olur, gerçi araç güzel çok da kötü araç değil de işte fiyat pahalı

40 binden mi başlayacakmış :) kalitelimi olacakmış :)

• Bu araca 86 bin verebilecek tahminimce azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Bu araca 86 bin verebilecek tahminimce azdır.

Bu araca istesenizde 86 Bin TL veremezsiniz!

Çünkü fiyatı o kadar yüksek değil!

4x4,dizel,otomatiği 78 BİN tl liste fiyatı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.