Şimdi Ara

SS2 İle İzlenebilen Yabancı Şifreli Kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam peugeot ve diğer tecrübeli arkadaşlarım da yardımcı olursa bu topice izlenebilen yabancı şifreli kanalları yazalım. Mesela ben en son alt dvb adlı programla hotbirddeki meşhur free x tv nin çözüldüğünü duydum,Benzer örnekler var mı mesela big brother çözülebiliyor mu ss2 de?

• eozen81 bölümümüz bildiğin gibi henüz yeni ve çözülebilen şifreli kanalların burada açıklanıp açıklanmamasının doğru olup olmadığını henüz araştırmaktayım diğer forumlardan gördüğüm kadarıyla kanal veya paket isimleri verildiği zaman maalesef forum birsürü gereksiz topicle doluyor. Onu nasıl çözerim bunu nasıl çözerim gibi onlarca topic açılıyor. Eğer kanal isimleriyle ilgili bir sorun çıkmayacağına ikna olabilirsek yakında burada yeni bir sticky ile popüler uydular üzerinden yayın yapan ve şifresi çözülebilen kanalların frekans, transporder şifre sistemi ve şifre çözümünü içeren bir liste yayınlayıp bu listeyi olabildiğince güncel tutmayı düşünüyorum.
    Eğer böyle birşey gerçekleşirse senden de bol bol yardım isteyeceğim:)) Bu arada digital uydu yayınları konusunda bende sizler kadar tecrübeliyim ne daha fazla ne de daha az yani bu işlerde guru falan değilim :)
    sevgiler

• PEUGEOT dostum ben ss2 alacagim için yaklaşık 1 aydır bayagi bir araştırma yaptım ama tabi bu forumun şifreli olaylara girerse yani o muhabbete, vizyon ve misyon açısından sorun olur mu kısmı siz donanımhaberin adminlerine kalmış. Hak veriyorum diğer forumlar çünkü sırf bu işi için var nerdeyse. DH ise bu kimlikte bir forum değil. Ama karar verir de girerseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calisirim. O yüzden bu açtığım topic içinde kusura bakmasın kimse. Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.