Şimdi Ara

SS Rival 300 Gunmetal Grey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi suredir yeni mouse arayisina girdim ve ss rival 300de karar kildim. Aklima takilan bikac nokta var ama.

Oncelikle Siyah - Beyaz - Gri arasindaki fiyat farki renkten midir sadece? Bir de dis yuzey kaplamasi vs degisik diye duydum. Teknik ozellik bakimindan bi farki var midir yani?

Ayrica Gri + Mouse pad almayi dusunuyorum ki en uygunu ve karlisi bu gozukuyo. Ama soyle bi resim gordum :

SS Rival 300 Gunmetal Grey

Kutusunda cpi degeri 6500 yerine 2000 ve acceleration 50 yerine 20 gozukuyo. Kutu sahibi SSE programinda 6500e ayarlayabildigini soyledi cpi degerini fakat icimde bi kusku kaldi tabi. Hem pad ile satilip hem de 80 lira ucuz olunca

Bu konular hakkinda bi fikriniz var midir, simdiden tesekkurler

• bir rival 300 beyaz kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ettigim bir renk. sebebi şu uzun kullanımda kararma renk bozulması ya da renk solması olmuyor hocam.

cpi degerinin 6500 görünmesi gerekiyor kutu harici gorunuyor ise bile cihazın dpi-cpi ayarı dısında bir ayardan kullanamazsınız. (diye biliyorum)

pad olarak da tavsiyem qck+ cs go edition cunku yüzeyi cok sıkı ve kaygan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erd0000

bir rival 300 beyaz kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ettigim bir renk. sebebi şu uzun kullanımda kararma renk bozulması ya da renk solması olmuyor hocam.

cpi degerinin 6500 görünmesi gerekiyor kutu harici gorunuyor ise bile cihazın dpi-cpi ayarı dısında bir ayardan kullanamazsınız. (diye biliyorum)

Cevabin icin sagol oncelikle

Razer Goliathus aldim control versiyon, mouse olarak da rival elime azcik buyuk geldi deathadder'a karar kildim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBatass

quote:

Orijinalden alıntı: Erd0000

bir rival 300 beyaz kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ettigim bir renk. sebebi şu uzun kullanımda kararma renk bozulması ya da renk solması olmuyor hocam.

Cevabin icin sagol oncelikle

Razer Goliathus aldim control versiyon, mouse olarak da rival elime azcik buyuk geldi deathadder'a karar kildim

7hayirli olsun gule gule kullan hocam + ve - lerini yaz bi ara belki bende degistiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erd0000 kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam tesekkurler, mouse daha almadim da alinca degerlendiririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.