Şimdi Ara

[SS'Lİ] Limit Yok Filmindeki Hapın benzerini aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün levent te Madalyon psikiyatri merkezine gittim. Dikkat eksikligim olduğunu söylediler. Kırmızı receteli bir ilaç yazdılar adı concerta. Internette okuduğum etkilerine göre Limit Yok filmindeki NZT 48 isimli ilacın, etkisinin biraz daha azaltılmış hali imiş. Şimdi ilacı almaya gidiyorum aldıktan sonra editlerim.

Edit 1 :

İlaç sadece kırmızı reçete ile alınabiliyor bunun nedeni her isteyenin alamaması için.

Edit 2 :

İlacı aldım yarın sabah kullanmaya başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chonch -- 6 Şubat 2015; 20:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edit geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

edit geldi
    Haber et çılgın seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Haber et çılgın seni

Alıntıları Göster
    işe yarar diye bende Pharmaton aldım ama hiç bir faydasını göremedim.
  • Evet sonuçlar?

• Ya sen patliyosuun

• quote:

Orijinalden alıntı: superior1

Ya sen patliyosuun
    varsa şekerin patlayalım şekerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oraykt

varsa şekerin patlayalım şekerim

Alıntıları Göster
    Hocam sağ mısın?

• Chonch kullanıcısına yanıt
    bende kullanıyorum aynısını her sabah tok karna iki tane hemde nasıl iştah kesiyo biliyomnusn valla aç kutrlar kadar açım ama yemiyorum hala kahvaltıylayım eridim ulaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicS4XGuy

bende kullanıyorum aynısını her sabah tok karna iki tane hemde nasıl iştah kesiyo biliyomnusn valla aç kutrlar kadar açım ama yemiyorum hala kahvaltıylayım eridim ulaaan
    ben kullanmıştım işe yarıyor ama pahalı.
    not: bir ay kullandıktan sonra dozu arttırmazsan etkisini kaybediyor. yani bende öyle olmuştu
  • Bu tip bir ilaç bana inandırıcı gelmiyor.Filmi malzeme yapmışlar.

• Arkadaşlar merhaba. Filmin sonunu anlayanınız var mı? Hapsız kendi kafasında limit bırakmıyor. VE BEN O FİLMİ YAŞIYORUM. Psiklojide kendini bulma gibi bir şey. Yani filmdeki adam zaten zeki, ama kendi kısıtlamış. İhtimali düşünen arkadaşlar ilaç yerine gelişim psikolojilerine gitsin lütfen. Yaş 35, yıllarca kendi içimdeki canavarı korkularım, ön yargılarım ile barışık yaşadım. Asla gerektiği yerde konuşmak, kendimi anlatmak zorunda hissetmedim. Şu an içimden resmen bir canavar çıktı. Tasarımcıyım eskiden 3 saatte yaptığım işi odaklanıp 15 dakikada yapabiliyorum, istediğim kişiye istediğim şeyi inandırabiliyorum.
    Nasıl kendimi buldum?
    Birgün kalp ağrısıyla kızın birini anlamaya çalışırken (3 gün boyunca uyumadan) kafam öyle bir hızlandı ki bir daha durmadı.
  • colinhasan C kullanıcısına yanıt
    Abi sen ne diyorsun ya ?
  • colinhasan C kullanıcısına yanıt
    o filimde zeki olmayan adamda kullanıyor ilacı şeytan gibi oluyor sonra.(tefecilik yapan herif)
    Gerçekten böyle bir ilaç varsa bile her önüne gelenin alabilceğini sanmam. Adam filimin sonunda başbakanlığa adaylığını koyuyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

o filimde zeki olmayan adamda kullanıyor ilacı şeytan gibi oluyor sonra.(tefecilik yapan herif)
    Gerçekten böyle bir ilaç varsa bile her önüne gelenin alabilceğini sanmam. Adam filimin sonunda başbakanlığa adaylığını koyuyor ya
    Hocam ilaç nasıl bir etki yaptı bilgilendirin lütfen. Bendede ciddi biçimde dikkat eksikliği var boşlukta yaşıyorum sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiD70

Hocam ilaç nasıl bir etki yaptı bilgilendirin lütfen. Bendede ciddi biçimde dikkat eksikliği var boşlukta yaşıyorum sanki

Bildiğin ilaç işte, pek etkisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

Orijinalden alıntı: SamiD70

Bildiğin ilaç işte, pek etkisi yok.

Alıntıları Göster
    Cidden bir etkisi olduğunu ben de düşünmüyorum ama bilim sonuçta, şaşırtabilir her zamanki gibi.

• Concerta oyle bir ilac degil sadece dikkati artiriyor. Biraz abartmis eleman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eeh ? nasıl yani ? dikkat artırmıyor mu ilaç bi özelliği yok mu şimdi? bütün dünyam yıkıldı god damn it !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Eeh ? nasıl yani ? dikkat artırmıyor mu ilaç bi özelliği yok mu şimdi? bütün dünyam yıkıldı god damn it !
    Yaşıyor musun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.