Bildirim
(Ss'li) Kyk Kızları oturduğu yerden para kazanıyorlar (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Dostum şu kadarını söyleyeyim. Ben burada paylaştıktan 5 dakika sonra tüm yorumları silmiş pılını pırtını toplayıp kapatmış. Söz konusu arkadaş demek ki burayı okuyor. Vallahi birkez daha tebrik ederim azminden dolayı. Madem okuyor şunuda yazayım saol dostum senin sayende Türkiye’deki tüm kamyon şoförlerinin gün görmemiş edebi cümleleri zati alinde yani şahsında vücut bulmuş oldu. 😁 Yahu birde azimliki hayır o azimle çalışsa belli adamda olur yani.... Velhasıl kelam yardım yapılacaksa birine bu konuda organize olmuş gruplar vasıtasıyla olması gerektiği aşikar örneğin Ahbap gibi diye düşünüyorum...quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Her tarafta böyle şeyler duymaya başladım...
Gerçekten ihtiyacı olanlar mağdur oluyor bu şekilde...
Yardım isteyen şu kıza iş teklifi götüreceğiz, hatta iş de bulduk...
Bakalım gerçekten sömürü için mi yapıyor yoksa ihtiyacı mı var çıkar ortaya...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaşırdım hocam bu duruma henüz vakıf olmanıza. Strapon ile erkek beceren kız tanıyorum, kyk da. (para karşılığında)
Polislerle yatıp kalkıp el altından mal alanlar tanıyorum. 2 yılda 30-40 tane erkekle olmuş, rakı parası için 45 yaşında adamın kucağına oturanı, sevgilisi ile aşk yaşarken haftada bir "dost" diye tabir ettiği sugar-daddy dediğimiz tiplerin altına yatıp harçlık çıkaranları, ailesine faaliyetleri yüzünden yakalanınca şehir şehir adamların kucağında kaçanları ...
Ama bazen ava giderken avlanıyorlar da; yine bu şekilde takılanlardan bir tanesini (mesajlaşmalar, para istemeler, foto atmalar falan) arabaya atıp, dağa kaldırıp 4 kişi üstünden geçiyor, sonra tehdit ediyorlar, bir şey söylersen bu mesajları ailene gösteririz deyip üniversite hayatı boyunca kızı şişme bebek niyetine kullanmalar falan...
Bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu. Eniştemin ortağı sayesinde geçen yaz, normalde kapısından bile geçemeyeceğim lüksün tillahı bir otelde 10 gün kaldık, biraz zengin rolü yaptım, bütün garsonların, komilerin nasıl üstüme atladığını, gecenin 3-4'ünde davet mesajları atıp, servis yaparken peçetelere numara ve öpücük koyup gitmelerini, el kadar kızların o gece ortamlarında aileleri onları çalışıyor biliyorken yaptıklarını falan yazsam forum kaldırmaz.
Şu son 9-10 yılda gördüklerim yüzünden kadın milletinden inanılmaz soğudum. Hepsine kuluçka makinesi gibi bakar oldum. Ve bu kadınların çoğu ile konuştuğumda hepsinin evlilik hayali varEvlenecekleri adamları düşünüp kederlenmişliğim var, hemcinslerim adına.
Sadece kyk ve üniversiteler değil, her yer ama her yer böyle. Üstelik dışarıdan hiç bir şey belli etmiyorlar. Kitabı-defteri elinde, okuluna gelip gidiyor dersin dışarıdan baksan. Son şokumu henüz geçen ay yaşadım, aynen böyle "ne kadar düzgün bir kız" dediğim birisi üzerinden. Kız bana karşı biraz gevşeyince, derisinin altına girdim(rahat olması konusunda, böylece gerçekleri öğreneceğim), konuşturdum, son 2 yılda yaptıklarını duyunca kusmamak için kendimi zor tuttum, nasıl uzaklaşacağımı şaşırdım.
Medya ve toplum işin hep yüzeysel kısmına bakıyor 'kadın' kavramı açısından. Ancak bizim toplumdaki şu kendini salış hiç hayra alamet değil, evlenecek, yuva kurulacak birey sayısı logoritmik olarak azalıyor bu yozlaşma yüzünden. Aileler de kendi evlatlarını konduramıyor maalesef çok büyük bir duvara toslamadan.
Kadınlar hakkında yaşadıklarımı, gördüklerimi, duyduklarımı, itirafları bir yazasım-derleysim var kitap olarak. Belki bir katkım olur diye gelecek nesillere... Ama sonradan bu yine yoz beyinlerce taşlanıp, yanlış anlaşılma çekincesi sarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 18 Şubat 2020; 0:20:8 >
-
şişme bebek niyetine kullanılan kıza pardon kadına hiç acımadımquote:
Orijinalden alıntı: Antikaruh
Şaşırdım hocam bu duruma henüz vakıf olmanıza. Strapon ile erkek beceren kız tanıyorum, kyk da. (para karşılığında)
Polislerle yatıp kalkıp el altından mal alanlar tanıyorum. 2 yılda 30-40 tane erkekle olmuş, rakı parası için 45 yaşında adamın kucağına oturanı, sevgilisi ile aşk yaşarken haftada bir "dost" diye tabir ettiği sugar-daddy dediğimiz tiplerin altına yatıp harçlık çıkaranları, ailesine faaliyetleri yüzünden yakalanınca şehir şehir adamların kucağında kaçanları ...
Ama bazen ava giderken avlanıyorlar da; yine bu şekilde takılanlardan bir tanesini (mesajlaşmalar, para istemeler, foto atmalar falan) arabaya atıp, dağa kaldırıp 4 kişi üstünden geçiyor, sonra tehdit ediyorlar, bir şey söylersen bu mesajları ailene gösteririz deyip üniversite hayatı boyunca kızı şişme bebek niyetine kullanmalar falan...
Bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu. Eniştemin ortağı sayesinde geçen yaz, normalde kapısından bile geçemeyeceğim lüksün tillahı bir otelde 10 gün kaldık, biraz zengin rolü yaptım, bütün garsonların, komilerin nasıl üstüme atladığını, gecenin 3-4'ünde davet mesajları atıp, servis yaparken peçetelere numara ve öpücük koyup gitmelerini, el kadar kızların o gece ortamlarında aileleri onları çalışıyor biliyorken yaptıklarını falan yazsam forum kaldırmaz.
Şu son 9-10 yılda gördüklerim yüzünden kadın milletinden inanılmaz soğudum. Hepsine kuluçka makinesi gibi bakar oldum. Ve bu kadınların çoğu ile konuştuğumda hepsinin evlilik hayali varEvlenecekleri adamları düşünüp kederlenmişliğim var, hemcinslerim adına.
Sadece kyk ve üniversiteler değil, her yer ama her yer böyle. Üstelik dışarıdan hiç bir şey belli etmiyorlar. Kitabı-defteri elinde, okuluna gelip gidiyor dersin dışarıdan baksan. Son şokumu henüz geçen ay yaşadım, aynen böyle "ne kadar düzgün bir kız" dediğim birisi üzerinden. Kız bana karşı biraz gevşeyince, derisinin altına girdim(rahat olması konusunda, böylece gerçekleri öğreneceğim), konuşturdum, son 2 yılda yaptıklarını duyunca kusmamak için kendimi zor tuttum, nasıl uzaklaşacağımı şaşırdım.
Medya ve toplum işin hep yüzeysel kısmına bakıyor 'kadın' kavramı açısından. Ancak bizim toplumdaki şu kendini salış hiç hayra alamet değil, evlenecek, yuva kurulacak birey sayısı logoritmik olarak azalıyor bu yozlaşma yüzünden. Aileler de kendi evlatlarını konduramıyor maalesef çok büyük bir duvara toslamadan.
Kadınlar hakkında yaşadıklarımı, gördüklerimi, duyduklarımı, itirafları bir yazasım-derleysim var kitap olarak. Belki bir katkım olur diye gelecek nesillere... Ama sonradan bu yine yoz beyinlerce taşlanıp, yanlış anlaşılma çekincesi sarıyor.
-
Yalarımquote:
Üç nokta benim DH tarzım...
Yani cümlenin devamı var da kısa kesiyorum anlamında...
İnsanlar aç görüyorum zaten, bana bile niyetlenmişsin açlıktan :)
Alıntıları Göster
Yanlış anlamayın hocam eğleniyorum sadece. -
Malum onlarınki büyük oluyor bir de kaslıquote:
Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası
Niye zenci peşinde hocam? -
Hocam bu anılarınızı ve hayat tecrübeleriniz derlediğiniz bir konu açsanız efsane olur. Ben gibi 21 yaşına kadar(daha yaşlıları da var) sap olanlar da faydalanır hem, tecrübe edinir.quote:
Orijinalden alıntı: Antikaruh
-
İlerde işleri büyütüp eylence sektörüne girerler. -
reis gruba alım var mı -
Hangi gruba kamp ve doğa yürüyüşü severler grubuna mı yoksa Cs grubuna mı?quote:
Orijinalden alıntı: Elric.
reis gruba alım var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kamp grubuna gelebilirm hocam bu yaz likya yoluna gitme hevesim vardı yardım alırım hemquote:
Hangi gruba kamp ve doğa yürüyüşü severler grubuna mı yoksa Cs grubuna mı?
Alıntıları Göster
cs dediğinzi endir photoshop mu -
CS de couchsurfing Toplanzi tarzı ama uluslararası :)quote:
Orijinalden alıntı: Elric.
kamp grubuna gelebilirm hocam bu yaz likya yoluna gitme hevesim vardı yardım alırım hem
cs dediğinzi endir photoshop mu
Alıntıları Göster
Kamp grubu için Toplanzi.com Ankara Kampseverlere dahil olun o sizi Whatsappa yönlendirecek.
Bu arada 1230 kişilik grup var, diğer 40 kişilik grup çakma grup, taklit yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 18 Şubat 2020; 22:47:50 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X