Şimdi Ara

Ss li final kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kullanan oldu mu benim hoşuma gitti biraz.çok ağır olması dışında sıkıntı yok ayt tyt ayrı olsa iyi olurdu ama olsun

Ss li final kitapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 12 Kasım 2020; 12:40:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam bunlardan hazırlanmayın hata yaparsınız

• benim kaç seneden beri bu kurumla bağım var, 12. sınıf olduğum sene yani bu sene kurumun ne kadar tyt/ayt'ye odaksız tamamen eski sisteme saplanıp kalmış olduğunu anladım ve bağımı koparttım

• geçen sene 11'ken aynılarından çözdüm hocam, Biyolojisi çözülebilir, Kimyası çözülebilir, Fiziğe bulaşmayın derim aşırı derecede saçma zor sorular var, Matematiği çözülebilir ama ne işinize yarar o da ayrı bir konu, Geometriye de bulaşmayın derim hocam ben 10. sınıftan beri finalin geo testleri ile kendimi geliştirdim, klasik tipteki her soruyu yapabilirsiniz ama problem şeklindekilerde tıkanıp kalırsınız. tamamen LYS'deki 30 soruluk geometri sınavına yönelik hazırlanmış sorular, TYT/AYT'deki gibi insanı düşündürecek şekildeki problem sorularına hiçbir pratik sağlamaz. Ayrıca zorluğu da dillere destan bir kitaptır eğer değiştirilmediyse. Yani klasik soru tipleri için önce bi karekök filan bitirip buna geçebilirsiniz o derecede bir zorluk.

• Vallahi ben finaldeyim eğitimi, öğretmenleri falan baya iyi bence ama kitapları rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışıyorum ss'li
    4 ay önce açıldı
    NOTLARIM NASIL SS'Lİ
    10 yıl önce açıldı
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.