Şimdi Ara

SS'li fail(spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sinemalar.com da gezinirken guguk kuşu filmi altındaki yorumlarda benim için komik bir olay yakaladım.Belki sizinde hoşunuza gider gülersiniz diye paylaşmak istedim:) Not:Filmi izlemeyenler anlamayabilirler.Son yoruma bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 3 Ekim 2011; 22:31:05 >

• Bu kafayla film izleyip ondan sonra film hakkında yorum yapıyorlar , yalnız film hakkında spoiler oluyor başlıkta belirtirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 3 Ekim 2011; 22:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Bu kafayla film izleyip ondan sonra film hakkında yorum yapıyorlar , yalnız film hakkında spoiler oluyor başlıkta belirtirsen iyi olur.

Haklısın spoiler diye yazdım mesaj başlığına.:D adam filmin sonunu anlamadığını zannediyor halbuki baştan sona hiç bir şey anlamamış :D
  • Ama dogru soylemis :) sinema tv mezunuyum sinema dersleri bu kafayla veriliyor.. Recep İvedik'in bile felsefesi vardi; gorillerde sever.. King Kong'da ki mesajin absurd versiyonu.. Sahan o kadar abarti bi karakter yaratmasinin filmdeki amaci bu.. Ama ulkemizde kim takar mesaji felsefeyi tabi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Arkadaşlar sinemalar.com da gezinirken guguk kuşu filmi altındaki yorumlarda benim için komik bir olay yakaladım.Belki sizinde hoşunuza gider gülersiniz diye paylaşmak istedim:) Not:Filmi izlemeyenler anlamayabilirler.Son yoruma bakınız.

off güzelim filmin içine etmiş filmden soğudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Arkadaşlar sinemalar.com da gezinirken guguk kuşu filmi altındaki yorumlarda benim için komik bir olay yakaladım.Belki sizinde hoşunuza gider gülersiniz diye paylaşmak istedim:) Not:Filmi izlemeyenler anlamayabilirler.Son yoruma bakınız.

off güzelim filmin içine etmiş filmden soğudum

Jack Nicholson intihar etmiş resimleri gördükten sonra S:

• Yorum ciddimi değilmi anlayamadım ama O Sitenin yarısı Zaten Bebe dolu Bu Tip yorumlar çıkması normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citizen Gif Yaptım [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    bazı komik resimler ss [li]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbjk10

Yorum ciddimi değilmi anlayamadım ama O Sitenin yarısı Zaten Bebe dolu Bu Tip yorumlar çıkması normal

Chief , kızlara tip tip baktığı için bu fikre kapılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbjk10

Yorum ciddimi değilmi anlayamadım ama O Sitenin yarısı Zaten Bebe dolu Bu Tip yorumlar çıkması normal

Yok hocam adam dalga geçmiş anlamayanla yani ciddi değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.