Bildirim
SS'li fail(spoiler içerir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu kafayla film izleyip ondan sonra film hakkında yorum yapıyorlar , yalnız film hakkında spoiler oluyor başlıkta belirtirsen iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 3 Ekim 2011; 22:08:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Şenol Güneş
Bu kafayla film izleyip ondan sonra film hakkında yorum yapıyorlar, yalnız film hakkında spoiler oluyor başlıkta belirtirsen iyi olur.
Haklısın spoiler diye yazdım mesaj başlığına.:D adam filmin sonunu anlamadığını zannediyor halbuki baştan sona hiç bir şey anlamamış :D -
Ama dogru soylemis :) sinema tv mezunuyum sinema dersleri bu kafayla veriliyor.. Recep İvedik'in bile felsefesi vardi; gorillerde sever.. King Kong'da ki mesajin absurd versiyonu.. Sahan o kadar abarti bi karakter yaratmasinin filmdeki amaci bu.. Ama ulkemizde kim takar mesaji felsefeyi tabi :)) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa
quote:
Orijinalden alıntı: blackkedi
Arkadaşlar sinemalar.com da gezinirken guguk kuşu filmi altındaki yorumlarda benim için komik bir olay yakaladım.Belki sizinde hoşunuza gider gülersiniz diye paylaşmak istedim:)Not:Filmi izlemeyenler anlamayabilirler.Son yoruma bakınız.
off güzelim filmin içine etmiş filmden soğudum
Jack Nicholson intihar etmiş resimleri gördükten sonra S:
-
Yorum ciddimi değilmi anlayamadım ama O Sitenin yarısı Zaten Bebe dolu Bu Tip yorumlar çıkması normal -
quote:
Orijinalden alıntı: muratbjk10
Yorum ciddimi değilmi anlayamadım ama O Sitenin yarısı Zaten Bebe dolu Bu Tip yorumlar çıkması normal
Chief , kızlara tip tip baktığı için bu fikre kapılmış olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratbjk10
Yorum ciddimi değilmi anlayamadım ama O Sitenin yarısı Zaten Bebe dolu Bu Tip yorumlar çıkması normal
Yok hocam adam dalga geçmiş anlamayanla yani ciddi değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X