Şimdi Ara

SS'lerde kullandıgım addonlara dair....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar baya bir mail aldım "SS'lerde hangi addonları kullanıyorsun", "bu görüntüyü nasıl elde ederim", "addon listesini verebilirmisin" şeklinde...

tek tek cevap vermektense, bu konuda bir başlık açıp addonlarıda pack olarak yüklemeyi uygun buldum..

İşin dogrusu tek tek addonları listeleyemedim sıkıntı bastı ama genel olarak kullanılması gereken tüm addonlar var...

Yapmanız gereken tek şey WTF klasöründe birkaç alt klasörün ismini değiştirmek ve kullanmak hepsi bu

\World of Warcraft\WTF\Account\ACC Name
    acc name = Accniz büyük harflerle

\World of Warcraft\WTF\Account\ACC Name\Realm Name
    Realm Name = bulundugunuz realm

\World of Warcraft\WTF\Account\ACC Name\Realm Name\Char Name
    Char name = kullandıgınız karakterin adı / bu klasörü çogaltıp farklı karakter adlarla kaydederseniz diger karakterlerinizde de ayı tasarimi kullanabilirsiniz..

UI 1280x1024 tür... bilerek grafik ayarlarını en düşük seviye ye çekerek kaydettim UI yi, gfx i istediniz şekilde arttırabilirsiniz..

Addonlar 2.4.2 ye update edilmiştir.

UPDATE 2.4.2 :http://www.dosya.cc/Nien_sWorldofWarcraftv2.rar.html

2.4.1http://www.dosya.cc/Nien_sWorldofWarcraft.rar.html addonlar 2.4.2 icin update gerektiriyor ister indirin update edin yada aksam tekrar 2.4.2 icin update edecegim aksami bekleyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_lord -- 16 Mayıs 2008; 23:51:58 >

• addonlar eklenmiştir...
  • ya bu sağ tarafta karekterlerin resimlerini 3 boyutlu gösteren addoun ismi nedir?
  • Xperl 2.4.2
  • iyide abi hangisinin ne ise yaradigini hangisini kullandigini v.s. yazmazsan sacma sapan islerle karsilasir arkadaslar.. Görüntüyü bu sekle getirenin fubar oldugunu falan söleseydin en azindan.. neyse.. cünkü bi sürü luzumsuz addon falan war icinde.
  • ya zaten pro pack bu isene yaramayan kullanmasın zaten, eger olayin sadece pvp ise direk es gec gormemiş gibi davran ( gerci butun addonlar pve ve pvp icin dizayn edilmiş addonlarda hani bazı kişiler o kadar çok detayı takip etmeyi sevmez..)

...bir de hangisi addon luzumsuz bana bir soylesene :) ( sadece 1 addon var oda shield left, mage, priest ve paladin icin olan, rogue, hunter vs isen zaten kullanamazsın :P )

bu hale getiren sadece fubar degil öncelikle... fu bar dedigin addon sadece bir ust bar ekler ui ye başkada birşey yapmaz.... xperl / trinity / bla bla bla daha bir suru addon ve konfigurasyon bu packi bu hale getiren ..

neyse 12 kisi mail attı hararetli hararetli, şu ana kadar 5 kişi indirmiş ancak 1 kisiden tesekkur yok hadi hayırlısı. anlasilan zaman kaybetmişim boşuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_lord -- 14 Mayıs 2008; 5:03:44 >

• Eline saglik saol...

Ama nedeni cok acik insanlarin biraz "Höö" gibi kalip tesekkür etmemesinin.. ben sahsen paketi deniycem, ama elemeler yaptim.. Mesela ben DBM kullaniyorum sen farkli bisi.. ben SWstats tercih ediyorum sen recount kullaniosun.. kullandiklarin addonlar icin aciklama falan yazsaydin daha faydali olurdu.. nyse isteyenler sadece görüntüsü icin istemis heralde senden :P

saol tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler yeni ss leri aldım
    20 yıl önce açıldı
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak şimdi DBM buglı bir addondur ve guncellemeleri geç gelir... onun yerine Bigwigs Ace tabanlıdır ve en gec 2 gunde bir yeni boss dataları ile guncellenir...

SWstats hali hazırda buglı bir addon bir cok seyi kaydetmiyor/göstermiyor, yeni combat sitemine gore Recount yine ace tabanlı ve yeni combat sistemi üzerine yazılmış muhteşem bir addondur.

şimdi sen "nedeni cok acik insanlarin biraz "Höö" gibi kalip tesekkür etmemesinin" dersen bu anlamsız ve sacma olur neyse....

bilmiyorsan sor ama bilmeden direk görüntüsü icin istemis gibi konusmak yine sacma olur...

ha evet bilmeyen cok vardır zira oyunu bilmeden addonları kullanamaz hatta hangi addonda ne var, ne işe yarar onu da anlayamazsın bak bunda haklısın... ama sonuc olarak bakarsak "Top Shape" / Eu Rankı 484. / World Rankı 823. olan bir guild te hali hazırda oynayan bir kişinin her ayrıntıyı ve olayı göze alarak hazırladıgı bir packi bu şekilde karalarsan bu da yanlış olur. ha tartısırsın sorarsın eyvallah cevaplarım konusuruz.....

Sadece karşılaştirmak icin söylüyorum başka bir amacım yok mesela senin guildin EU Rank: 7323. / World Rank: 12691...
    http://www.wowjutsu.com/eu/moonglade/RuleofThree

buyur benim guildin WowJutsu daki durumu....
    http://www.wowjutsu.com/eu/shadowsong/Ordo%20Templi%20Draconis

ne demek istedigimi anlamışşındır.. benim (ve guild progresinin) buglı veya çalışmayan yada gereksiz addonlarla kirlenmiş bir arayuze tahammulüm yok... Zira biliyorsun bir iki item ve 1 boss ile guild rankı bir anda top 10 a giriyor...

yahu ben bu addonlar sayesinde ( geyik icin olanlarda var aralarda kac defa zıpladıgını, sarhoş oldugunu gosteren Historain" dahil ) 7/8 T6 Shadow Set düzdüm. üstüne guild masterim istedi diye Holy oldum 4/8 T6 Holy setteyim... Bırakta birşeyler bileyim addonlar hakkında.....

ha ister kullanırsın ister kullanmazsin yada istedigin addon ile degiştirirsin o senin bilecegin iş beni irgalamaz... ya aslında ben normalde türk oyunculara boyle işlerde elimi uzatmam.. zira nedeni bok atmakta üstümüze yok illa bok atan biri cıkar ne diyeyim... sinirlendim elde degil.... buyrun devam edin... kullanan kullanır kullanmayan kullamaz.. anlayan anlar anlamayan anlamaz bu da beni baglamaz... yahu hani soru sorsan cevaplarim erinmem ama senin kisi başka bir olay...

olaya bak sen 12 farklı kişi bana mail atmis, 13 kişi indirmiş. teşekkür yerine bok at izi kalsın var... yahu bir kere de bok atmadan bir olayı taktir etmeyi yada anlamadıysan soru sormayı deneyin be kardeşim sadece bu olay için degil genel olarak hayatınızda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_lord -- 14 Mayıs 2008; 6:15:19 >

• .. Ranklar, t6 shadow setler .. ne dion yaa ??? ahahaha .. beynin sulanmis hocam senin
  • Bu alınganlık neden anlamış diilim? İyi bişey yapmışsın, bilen bilmeyen için addonlarını toparlamışsın iyi güzel de, sana yöneltilen istekler gayet normal istekler.
    Bilen kadar bilmeyen de var bu oyunu senin de dediğin gibi. Demişsin ki "isteyen işine yaramayan addonu çıkarır"
    e adam hangi addon ne işe yarar bilmeyince bu söyledigini nasıl yapsın?
    ya da sen diyosun ki "buyrun benim UI budur, tıpatıp aynısını kullanmak isteyen buyursun alsın kursun kullansın" :)
    artı, o Top Shape guildinde bu UIyi hazırlayan vatandaş da senin tahmin ettigin gibi herşeyi düşünerek diil, muhtemelen kendi oynadıgı class için hazırlamıştır zannımca
    wall of text niteliginde cevap hazırlayana kadar o klasördeki addon listesini ismleriyle çıkarıp yanlarına da tanımlarını atsan şimdiye bu tartışma bitmişti

• guzel olmus,bende ilk yuklediğimde 5 dk oyle bakakaldım ama az cok anlayan biri cıkıyor işin içinden.
    gerci tabi hepsi icin ayrı acıklama iyi olurdu ama sonucta arkadas zahmet edip yardımcı olmaya calısmıs bence önemli olanda bu..

ha eger hala soruları cvplayacak yuregım var diosada bende 1 2 soru sorucam ama zannetmıyorum bu lafların ustune :)
  • 1. adam akıllı sorular soranlara şimdiye kadar zaten yardımcı oldum yine olurum...

2. WowAce te hali hazırda bazı addon projelerinde ( Cartographer vs vs vs) yardımcı yazılımcı / tester olarak gorev yapmaktayım. Addonlar classlara gore spesifik degildir ( sadece yukarda da belirttigim uzere ShieldLeft... Priest - Paladin - Mage icin. )

3. 14-16 yas arası veletlere uğraşmıyorum. ( bu maddeye gelecek tepkileri cok merak ediyorum.)

4. Hazıra konmaktansa az biraz kuracalayın. Butun addonların acıklamalarıhttp://www.wowinterface.com/ http://wowui.incgamers.com/ http://wow.curse.com/ sitelerinde var ama aman arastırmayın okumayın bir yeriniz incinir... biri sizin icin hepsini tek tek dolassın yazsın buraya o sırada sizde takılırsınız....

5. 42 download sayısı ve bir kac usengec kisi eh fena degil...

6. Gerci ust başlıgı update ettim ama burayada yazayım aynısını (2.4.1 * addonlar 2.4.2 icin update gerektiriyor ister indirin update edin yada aksam tekrar 2.4.2 icin update edecegim aksami bekleyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_lord -- 17 Mayıs 2008; 1:11:46 >

• bu kullandıgın addon pack in ismi nedir acaba 1280X800 versiyonu varmı diye arastırıcağımda.
    teşekkürler..
  • addon packin bir ismi yok daha koymadım bir isim... ama dur bakim "Lord's Pack" pek bi guzel durdu bu olsun adı...

bu arada 1280x800 versiyonu yok ne yazık ki...
  • arkadaşlar hazır yeri gelmişken soriyim...

bu en altta spell barın bulunuduğu yeri değiştiren addonların ismi nedir?

ben nette gördüğüm bazı sslerde güzel barlar mevcut fakat adlarını bulamadım :(
  • abi addons'ları yükledim gerçekten çok güzel fakat 1-2 sormak istediğim birşeyler var yani kapatmak istedigim. yardımcı olursan sevinirim
    ilk olarak şu ekrana gelen raiddeki kişilerin bar kısımları varya onu tamamen kapatmak istiyorum ve bu general chatte birşeyler yazıldıgında çok gıcık bir ses geliyo.(insanı sinir ediyo) ve son olarakda ekranın tam ortasında charımın adı yazıyo . yani görüntü bozuluyo . bunları kapatmamda yardımcı olursan çk sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 16 Mayıs 2008; 18:49:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

arkadaşlar hazır yeri gelmişken soriyim...

bu en altta spell barın bulunuduğu yeri değiştiren addonların ismi nedir?

ben nette gördüğüm bazı sslerde güzel barlar mevcut fakat adlarını bulamadım :(

bongos2
  • .:BBR:. * Ben Trinity barı kullandım dedigim gibi ( sebebi cok esnek olması ve cok ayrıntılı ayarları barıdırması )ustte ancak yukarda verdigim sitelerde "Action Bar" olarak bakacak olursan bir kac tane daha bulursun.Ancak ne yazık ki cok fazla alternatif yok. Bongos3 yada Bartender3 de kullanabilirsin ancak ben yine de Trinity i tavsiye ederim. Anladıgım kadarı ile sen config te zorluk çekiyorsun. yaşadıgın problemi anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım.

bigtiger * galiba Grid ten bahsdiyorsun... Addonlardan Grid i kapat. ust bardan Prat ta sound secenegi bulacaksın onu inaktif et. ve de son olarak ekranın ortasına gelen isim yaan seyi istedigin yere taşıyabilirsin ne yazık ki het yen charda onu yapmak zorundasın ( o sana cast edilen yada senin cast ettigin yada senin belirledigin parametelerde cast edilen heal i gosterir) ancak kullanmak istemiyorum diyorsan HealIncTimer ı kapat yine addon lardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_lord -- 16 Mayıs 2008; 19:17:23 >
  • saolun teker teker bakiyim hangisi uygun olursa kullanıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_lord

bigtiger * galiba Grid ten bahsdiyorsun... Addonlardan Grid i kapat. ust bardan Prat ta sound secenegi bulacaksın onu inaktif et. ve de son olarak ekranın ortasına gelen isim yaan seyi istedigin yere taşıyabilirsin ne yazık ki het yen charda onu yapmak zorundasın ( o sana cast edilen yada senin cast ettigin yada senin belirledigin parametelerde cast edilen heal i gosterir) ancak kullanmak istemiyorum diyorsan HealIncTimer ı kapat yine addon lardan.

dediklerini aynen yaptım hocam ve istediklerimini hepsi oldu,şimdi görüntü gerçekten süper,çk tşkkürler yardımın için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.