Şimdi Ara

[SS Geldi] Yavru Alman Kurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığımıza köpek vermişler yeni doğmuş baksın diye o da sanayide besliyordu kıyamadım eve getirdim balkonda besliyorum daha yavru en fazla 2 haftalıktır. Yavru alman kurdu demişler fakat bu hiç alman kurduna benzemiyor Alman kurdu olduğunu veya olmadığını nasıl anlayabilirim? Sırtındaki tüyleri siyah kuyruğunun uç kısmı ve karın bölgesi beyaz. Söylerseniz sevinirim çok merak ediyorum. Çoban köpeği gibi bir şey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pheus -- 9 Haziran 2013; 22:11:55 >

• ss ?
  • Fotograf koymadan net bir yorum yapamayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Fotograf koymadan net bir yorum yapamayız

Sizin mesleğiniz nedir ? Bu konularda bilgili olduğunuza şüphe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Fotograf koymadan net bir yorum yapamayız

Sizin mesleğiniz nedir ? Bu konularda bilgili olduğunuza şüphe yok.

Uludağ üniversitesi veterinerlik bölümü öğrencisiyim.
  • resimleri bunlar
     [SS Geldi] Yavru Alman Kurdu [SS Geldi] Yavru Alman Kurdu [SS Geldi] Yavru Alman Kurdu

• Resimlere bakılırsa alman kurdu bu bence. Tam olarak emin değilim ama.

Alman kurtlarında yavru ile yetişkin arasında biraz farklılık oluyor. Tahminimce siz kulaklarına bakarak alman kurduna benzetememişsinizdir ama kulakları iyi bir beslenmeyle büyüyünce dikleşir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 haftalık yavruyu neden annesiden ayırdınız.
  • Tatlı hayvan ama insan çıkaramıyor cinsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvanlar Alemi

Resimlere bakılırsa alman kurdu bu bence. Tam olarak emin değilim ama.

Alman kurtlarında yavru ile yetişkin arasında biraz farklılık oluyor. Tahminimce siz kulaklarına bakarak alman kurduna benzetememişsinizdir ama kulakları iyi bir beslenmeyle büyüyünce dikleşir.

yok kulaklarını araştırdım daha hemen kalkmayacağını biliyorum. internete alman kurdu yavrusu yazınca kafası falan daha büyük tipler çıktı bende emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

2 haftalık yavruyu neden annesiden ayırdınız.

malesef ayırmışlar. Bizde hayvana bir şey olmasın diye bakıyoruz
  • Hayvanlar Alemi H kullanıcısına yanıt
    Açk geni taşıdığı bariz fakat göğüsünün aşırı derecede beyaz olması handikap.Açk yaşadığı çevreye göre varyasyon geçirerek göğüs rengi farklılaşması geçirmiştir fakat bu denli renk değişimi olmamalı.Fotograftan görüldüğü kadarıyla renk dağılımı da mükemmel sayılmaz.Genlerinde kırılma olduğunu düşünüyorum.Yine de köpekler büyüdükçe inanılmaz renk değişimleri gösterebiliyor umarım yanılırım.
  • quote:

Açk geni taşıdığı bariz fakat göğüsünün aşırı derecede beyaz olması handikap.Açk yaşadığı çevreye göre varyasyon geçirerek göğüs rengi farklılaşması geçirmiştir fakat bu denli renk değişimi olmamalı.Fotograftan görüldüğü kadarıyla renk dağılımı da mükemmel sayılmaz.Genlerinde kırılma olduğunu düşünüyorum.Yine de köpekler büyüdükçe inanılmaz renk değişimleri gösterebiliyor umarım yanılırım.

hocam çok teşekkür ederim. benim için kırma olup olmadığı hiç farketmez sadece merak ettim çünkü yavruların fotoğraflarına kafam takılmıştı. tekrar teşekkür ederim cevabınız için
  • bu arada annesinin alman kurdu olduğunu biliyorum ama babasını bilmiyodum
  • Aynen öyle sizin aranızdaki bağ cinsinden daha önemli.Gen dağılımı caprazlamayla gerçekleştiği için köpeğin dedesinin dedesinin dedesinde bulunan kalıpsal özelliğin geçmesi mümkün.Bunlar boş işler siz köpeğinizle iyi bağ kurup eğitmeye bakın mutlu olacağınıza eminim.
  • kesinlikle öyle cinsinin veya türünün bi önemi olduğunu düşünmüyorum
  • Saf değil ayaklarındaki beyazlık yüzünden ama çok tatlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alman kurdu değilmiş belçika kurduymuş anne baba belçika kurduymuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.