Şimdi Ara

ss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fobinez

quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

quote:

quote:

quote:

sesin güzel bende seslendirme eğitimi almak istiyorum bana sesimin güzel olduğu söylenir genelde lakin bu eğitimi nerden alıp bu işlere atılabilirim bilmiyorum

çok sağolun google'da biraz araştırın çok fazla kaynak ve kurs var aslında ben bu kadar çok olduğuna şaşırdım öyle söyliyim :)

kurs varda hep spikerlik olarak geçiyor eğitimi alsak burdan bu işleri nerden bulacağız

hocam orası sıkıntı işte her sektörde olduğu gibi burda da iş sıkıntısı var. ama ben bunu meslekten ziyade hobi olarak gündelik yaşatıma renk katmak için yapmak istiyorum. elbet kıyıda köşede kalmış kanalların, programların bu tarz insanlara ihtiyacı vardır :)

işte hocam kıyıda köşede kalmış işleri bulmakta zor zaten ordan başlanır heralde direk film seslendirilmez ama bu iş memurluk değilki kpssye girip başlayasın göz önünde değil bu tür işler bence mutlaka birinin yönlendirmesi lazım

valla hocam açıkçası bu işe ekstra bir ilgi duyduğum için bunu kovalayacak azmim de var. bakın diğer arkadaşlar oyun dublajları için başvur falan dediler... yani farklı yerler var aslında..

benim yaşım daha genç 17 bu işlerin peşini bırakma hocam bende bırakmayacağım yolun açık olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sesin güzel bende seslendirme eğitimi almak istiyorum bana sesimin güzel olduğu söylenir genelde lakin bu eğitimi nerden alıp bu işlere atılabilirim bilmiyorum

çok sağolun google'da biraz araştırın çok fazla kaynak ve kurs var aslında ben bu kadar çok olduğuna şaşırdım öyle söyliyim :)

kurs varda hep spikerlik olarak geçiyor eğitimi alsak burdan bu işleri nerden bulacağız

hocam orası sıkıntı işte her sektörde olduğu gibi burda da iş sıkıntısı var. ama ben bunu meslekten ziyade hobi olarak gündelik yaşatıma renk katmak için yapmak istiyorum. elbet kıyıda köşede kalmış kanalların, programların bu tarz insanlara ihtiyacı vardır :)

işte hocam kıyıda köşede kalmış işleri bulmakta zor zaten ordan başlanır heralde direk film seslendirilmez ama bu iş memurluk değilki kpssye girip başlayasın göz önünde değil bu tür işler bence mutlaka birinin yönlendirmesi lazım

valla hocam açıkçası bu işe ekstra bir ilgi duyduğum için bunu kovalayacak azmim de var. bakın diğer arkadaşlar oyun dublajları için başvur falan dediler... yani farklı yerler var aslında..

benim yaşım daha genç 17 bu işlerin peşini bırakma hocam bende bırakmayacağım yolun açık olsun

eyvallah kardeşim hayaller olmadan hayat inanılmaz monoton ve çekilmez oluyor inan bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

Öncelikle selamlar, profilinden gördüğüm kadarıyla İzmir'de ikamet ediyorsun.Spikerlik,Seslendirme,Diksiyon,Hitabet kursu veren kaliteli veren biryer biliyorum, İzmir,Ankara,İstanbul'da .PM yoluyla ulaşırsan link verebilirim reklama girmesin şimdi.Bu arada ses rengin gayet hoş,akıcı okuyorsun,vurgularına biraz daha dikkat edersen kulağa daha hoş gelir.

İyi forumlar.

PM attım hocam.
  • Sesini begendim acikcasi puslu bir sesin var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Sesini begendim acikcasi puslu bir sesin var.

hocam cevabınız için çok teşekkürler iyi akşamlar...
  • incisözlük saldırımsı bir şey yapmış videoya
  • Ben ışık gördüm ancak bir sürü hata var haliyle. Yaklaşık 3 ay kadar kurs gördüm ben. İyi bir hocanız olursa çok yol gidersiniz. Yalnız kurslar hele hele kişiye özel kurslar hiç ucuz değil. Hocaya sormuştum stüdyo+hoca günlük 2 bin liraydı. Yolun açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Ben ışık gördüm ancak bir sürü hata var haliyle. Yaklaşık 3 ay kadar kurs gördüm ben. İyi bir hocanız olursa çok yol gidersiniz. Yalnız kurslar hele hele kişiye özel kurslar hiç ucuz değil. Hocaya sormuştum stüdyo+hoca günlük 2 bin liraydı. Yolun açık olsun.

çok teşekkürler yorumunuz için hocam.. ilerleyen vakitte akıl danışmak için rahatsız edebilir miyim sakıncası yoksa hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Ben ışık gördüm ancak bir sürü hata var haliyle. Yaklaşık 3 ay kadar kurs gördüm ben. İyi bir hocanız olursa çok yol gidersiniz. Yalnız kurslar hele hele kişiye özel kurslar hiç ucuz değil. Hocaya sormuştum stüdyo+hoca günlük 2 bin liraydı. Yolun açık olsun.

çok teşekkürler yorumunuz için hocam.. ilerleyen vakitte akıl danışmak için rahatsız edebilir miyim sakıncası yoksa hocam?

Tabi olur bildiğim bir şeyse seve seve yardımcı olurum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.