Bildirim
SROyu Windows Penceresinde Açmak İstiyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dua et full screen açabiliyosun onu bulamayanlar da var -
Ben Full Sc Olmasını İstemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: QeLeBeQ
Dua et full screen açabiliyosun onu bulamayanlar da var
-
kardeş Full Sc yle ne zorun var
quote:
Orjinalden alıntı: Melrin
Ben Full Sc Olmasını İstemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: QeLeBeQ
Dua et full screen açabiliyosun onu bulamayanlar da var
-
alt+windows işareti(Alt ın solundaki tuş^^)+enter -
programa gerek yok su yolları takip edersen bulabilirsin
options>set game>game settings> sag en alt switch to window mode
oyun cozunurlugu masa ustu cozunurlugu ile aynı ise dogal oalrak kocaman bi pencere olacaktır oyun cozunurlıugunu 800-600 gibi dusuk bi cozunurluge ayarlarsan sana window mode olur [:'(
ayrıca su sacma sapan yorumlarınız yerine adama cozum onerisi sunun yada boş boş post atmayın
goruntu kirliligi ve sinir bozucu oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvelin_ -- 11 Eylül 2007; 17:41:25 > -
Laff Yapmayın İş Yapın Arkadaşlar... Burda Siz Kafanızdan Yorum Yapın Diye Açmadım Konuyu...
_MotorbreatH_ ve 0nly4y0u arkadaşlarım yardımınız için tskederim iyi forumlar iyi eğlenceler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 11 Eylül 2007; 17:51:52 > -
ya bizim arkadaslar /mini mi /minimize mi ne yazıyordu normal chat e küçülyordu.. /full yazınca mı ne düzeliyordu tam hatırlayamaıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
oyun cozunurlugu masa ustu cozunurlugu ile aynı ise dogal oalrak kocaman bi pencere olacaktır oyun cozunurlıugunu 800-600 gibi dusuk bi cozunurluge ayarlarsan sana window mode olur [:'(
ayrıca su sacma sapan yorumlarınız yerine adama cozum onerisi sunun yada boş boş post atmayın
hade lennn1 hafta nerdeyse 800/600 de oynadım
@SinapS
O softmode kullanıyodur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Psişik -- 11 Eylül 2007; 19:51:30 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: hcahca
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
hade lennn1 hafta nerdeyse 800/600 de oynadım
@SinapS
O softmode kullanıyodur
valla bilmiyorum saten onları yaptıktan sonra bota bıraktı heralde softmod bilmiyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
alt+windows işareti(Alt ın solundaki tuş^^)+enter
+1böle oluyo...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Royfokker
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
alt+windows işareti(Alt ın solundaki tuş^^)+enter
+1böle oluyo...
Bunu Öğrendiğim ii Oldu Tşşkler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X