Şimdi Ara

Sro updrade yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 26 lvl +3 Glavie var ama +4 yapmak istiyorum nasıl yapacam ve KO daki gibi yanma riski nedir ?

• yaw şu upgrade konusun da hiç bilgisi olan yokmu ?
  • yanmaz ama lwl düşer glawe... bide lwl 26 ysan daha uğraşma +33 ol 3-4 yıldızlı kervan filan yap sonra silahlarının lwl lerini arttr bence ama genede sen bilirsin...
  • silahlarsa steady immortal flan var iste immortal yanma sansiniengelliyor +4 yapmak gercekten sans isi sansin varsa yparsin yoksa caaaaart diye silah +++++++ sifirlara donusur yanibutun artilari silinir hem ara lvl silahini neden +4 yapmaya calisiyorsun anlamadim git yapacagin elixir weaponu sat lvl 29 silah al onunla daha iyi olmazmi silah +3 olsa bile lvl 29 ozelliklerinden ok daha az dusuk oluyor
  • heee bu rada su arti yapma konusunu lutfen sitede arma yaptir gunde 3 defa bu konuyu aciyorlar oyunda A'ya bas orda alchemy var ona tikla sonra bi ekran acilacak kutucuklar halinde ilk basta silahi koy sonra elixir weaponu sonra lucky powderi silah1n dercesine gore alacksin bunu bas oalcaksa olurolmayacaksa olmaz hadi sana kolay gelsin
  • elixirleri bol bol topla 33 veya üst silahlara uygula daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Gunz Yardım :(
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.