Şimdi Ara

sro bölümünde bot serbest burda da koxp mu serbest?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22150085/tm.htm

http://oyun.donanimhaber.com/iSROBot_Hakkinda_Hersey(189_Bot-144_client!!_)/m_22165213/tm.htm

sponsor olmuşlar . Agaya beleş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 27 Mart 2008; 18:55:19 >

• DH sitenin başında koxp veren reklamı yayınlıyorsa bizimde burada koxp linkleri paylaşmada bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum.Madem Dh böyle şeylere izin veriyor buna hakkımız var her ne kadar koxp a karşı olsamda.
  • Para her kapıyı açar. İnsanlara tükürdüğünü yalatır. Gerçi bazı erdemli yöneticiler ve kullanıcılar gibi buna karşı çıkıp tepkisini gösterir.
  • Md5 i olan serbest miş gibi birşey okudum .
    o zaman tbl speed hack koxp herşey serbestleşti eh bakalım daha neler görecez
  • Ben bile çözmüş değilim. Yönetimle görüşüyoruz.
  • bence oylama açılsa iyi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Ben bile çözmüş değilim. Yönetimle görüşüyoruz.

napolyon bunu sölerken bişey biliyorda söylüyormuş demekki
    para , para , para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruslar CS:GO ya Neden giriyor ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

napolyon bunu sölerken bişey biliyorda söylüyormuş demekki
    para , para , para

Yu rak hacu

• quote:

Sro bölümü yöneticileri konu hakkında bir haftadır yöneticilerle görüşüyordu.
    sonuç olarak değişen bişey olmadı ve Sro bölümünde bulunan 3 yönetici arkadaşımızda yapılanı etik bulmadıkları için görevlerinden ayrıldı...

yani yönetim ile istediğiniz kadar görüşün onlar biz forum kullanıcılarının görüşlerini değil daha farklı şeyleri umursuyorlar...
  • Merhaba öncelikle bizler dh sro bölümüne takılıyoruz, bizde bot(sizin tabirinizle koxp) satışına dediler ki sadece türkiyedeki yetkili bayiler link program vs verebilir dediler tabi hepimiz patladık bu olaya ve işin kötüsü Silkroad bölümündeki tüm moderatörlerimizin yetkilerini alarak şutladılar ve online oyun kısmını resmen (kaç para aldılar derseniz çok büyük paralar) bot satıcılarına sattılar
  • Ben konu açtım hatta taramada temizde çıktı ama konuyu yinede kaldırdılar parayı veren o tür konu açabiliyormuş(firma yetkilileri)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Merhaba öncelikle bizler dh sro bölümüne takılıyoruz, bizde bot(sizin tabirinizle koxp) satışına dediler ki sadece türkiyedeki yetkili bayiler link program vs verebilir dediler tabi hepimiz patladık bu olaya ve işin kötüsü Silkroad bölümündeki tüm moderatörlerimizin yetkilerini alarak şutladılar ve online oyun kısmını resmen (kaç para aldılar derseniz çok büyük paralar) bot satıcılarına sattılar

Lütfen her konuda önyargılı olmayın. Yöneticiler kendi isteği ile görevlerinden ayrıldılar. Bizim koxp durumu ne olacak benimde tam bir bilgim yok, beklemedeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sérd@r

Ben konu açtım hatta taramada temizde çıktı ama konuyu yinede kaldırdılar parayı veren o tür konu açabiliyormuş(firma yetkilileri)...

Parayı veren düdüğü çalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.