Şimdi Ara

Srecycle.bin virüsü nasıl temizlenir uyardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün bulaştı banada bu srecycle.bin virüsü pc de oyun oynayamıyorum 5 dk da makinamı donduruyor yardımlarınızı rica ederim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • $recycle.bin diskte varolan geridönüşüm klasörüdür. Bu $recycle.bin virüsünden ziyade musallat.exe tarzı virüslere benziyor. Var olan klasörlerin yerini klasörmüş gibi görünen virüs dosyaları yer alıyor. Bunu için şu aracı kullanabilirsin.

    Bu tarz virüslere için USB üzerinden gelebilecek virüslere karşı hem gelişmiş koruma hem de gelişmiş tarama yapan bu programı forumdan indirip kullanabilirsin.


    [NUH21TR] USB Virüs Engelleyici 2020
    https://forum.donanimhaber.com/nuh21tr-usb-virus-engelleyici--141705033#142416501

    Bu programın son sürümünü indir.
    Dosyaları taramak için Seçenekler ikonuna tıkla > Araçlar Panosu > Klasörün Aynı İsmine Sahip Virüs Dosyalarını Sil > Tarama Yöntemi (Kesin Olan virüs Dosyası Seç)

    Buradan sonra bu ekran görüntüsünü attığın dosyalardan herhangi bir tanesini seç > Tüm birimleri tara seçeneğini işaretle > Uygula butonu ve Evet'e tıkla. Tarama başlayacak sonuna kadar bekle. Ardından bir Pencere gelecek tümünü işaretle ve seçilenleri sil butonuna tıkla.

    Ayrıca istersen virüslerin bilgisayar üzerindeki değişikliklerini düzeltmek için Araçlar Panosu'ndan Komutsal Onarım Aracına gözatabilirsin.

    Ve önerim programın ilk açılışındaki diskleri seçip musallat.exe , smss.exe ve buna benzer USB üzerinden gelebilecek virüslere karşı aşılama yapıp koruma yapman.


    [NUH21TR].




  • Artı olarak JRT ve Combofix ile pcyi bir tara. Komut istemcisi ile çalışan iki virüs tarama programıdır kendileri. Yapacağın tek şey indirip çalıştırmak. Kalan işleri onlar hallediyor. En sonda da neredeki kaç virüsü vb. şeyleri rapor olarak veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.