Şimdi Ara

Squid Game (2021) | Netflix (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
14
Favori
12.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

mesajı görmek için tıklayın.
    Şimdi bitirdim bana göre iyiydi drama boldu enerjisi diğer sezonlara göre düşüktü bazı bölümler çok daha iyi olabilirdi final kötü olmuş sonunu iyi bağlayamamışlar malesef senaryoyu beğenmedim olmamış bence çok farklı yerlere götürebilirlerdi çok büyük tarih yazabilecek diziydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 3 Temmuz 2025; 1:4:47 >
  • maicole kullanıcısına yanıt

2.bölüm ortasında diziyi bırakıp ne yazmışlar diye foruma bakayım dedim

izlenecek binlerce şeyden sonra vaktim olursa bitiririm diyordum ama us versiyonuna bağ kurulacak filan yazılmış

hadi abiSquid Game (2021) | Netflix 

• 2026 başı frontmanın geçmişteki birinciliği, sonbaharda da amerika startı veririz amerikanın 2. sezonunda da kahramanımız bu oyunları bitirir finali verir

• Üçüncü (final) sezon ilk bölümü daha yeni izlemeye başladım. Şunları aydınlatacak var mıdır:

1) 246 nolu oyuncu ölmediği halde dijital tarama aygıtından nasıl geçiyor ve elendi olarak kaydediliyor?

2) Oylama sırasında 456'nın oylama yapması isteniyor başta. Adam kelepçe ile bağlı demire bağlı iken nasıl platforma gelip oylama yapabilir ki? Üzerine geri sayım ile oylamadan atıyorlar reyizi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    2. Soru mobing yapıyorlar yarışmacıya 1. Soru arkadaşı taramadan ölü sanıyorlar.

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız 1. soru ile ilgili:

246'nın boynuna tarama cihazı tuttu kadın, cihaz taramayı gerçekleştirdi ve kırmızı yaktı ve ölü olarak kaydettiler. Daha doğrusu aşağıya indirdiler ameliyat için sonradan.

Squid Game (2021) | Netflix

Squid Game (2021) | Netflix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Temmuz 2025; 1:55:19 >

• 3. Sezon ikinci bölümle ilgili merak ettiğim bir soru, Reddit'te de birisi sormuş ama cevap yoktu.

Kırmızı yelekli kovalayan oyuncuların çıkışı bulup adam öldürmeden çıkıştan geçerek oyunu geçme hakkı yok mu?

007 nolu oyuncu çıkış kapısında annesi ve doğum yapan kız (222) arasında kalarak, karşısındaki çıkış kapısından çıkıp gitmek yerine illa birisini öldürmek için ısrar etti de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Temmuz 2025; 20:57:40 >
  • Squid Game (2021) | Netflix

fake poster ama sydney oynasa dizi squid değil squirt game olur

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kimseyi öldürmesiniz eleneceksiniz dediler...O nedenle bıçak verildi.
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• Finale kadar iyiydi ama final tatmin etmedi. Neden boyle oluyor anlamıyorum hiçbir projede finalleri bir türlü beceremiyorlar. Çok çok nadirdir finali çok sağlam olmuş proje.

• Leş gibi bir final şaşırtmadı. Verilen aradan belliydi zaten

• Rainbow VI kullanıcısına yanıt

Dizinin yapımcısı tek sezon olarak diziyi çektiği için sonraki sezonlar ticari kaygı nedeniyle zorlama olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow VI kullanıcısına yanıt

Dizinin orjinal senaryosu sadece bir sezonluktu,

İlk sezon çok tutunca para için devamı yazıldı, haliyle zorlama ve uyduruk bir iş ortaya çıktı

• Son sezonu sonuna kadar izleyemedim hic akmadi o derece kotuydu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emineakdmn kullanıcısına yanıt
    Son bölümde birkaç hata, daha doğrusu gerçeğe uygunluk konusunda "saçma" denilebilecek noktalar vardı hocam. Son bölüm beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası biraz.

• Beğenen ender kişilerdenim galiba beklentiyi de düşürünce. 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsin hocam. Son bölüm hariç beğendim ben de. Sanırım konsept ilgimi çektiği için beğendim.  

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.