Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 3 Temmuz 2025; 1:4:47 > |
Squid Game (2021) | Netflix (16. sayfa)

-
-
2.bölüm ortasında diziyi bırakıp ne yazmışlar diye foruma bakayım dedim
izlenecek binlerce şeyden sonra vaktim olursa bitiririm diyordum ama us versiyonuna bağ kurulacak filan yazılmış
hadi abi
-
2026 başı frontmanın geçmişteki birinciliği, sonbaharda da amerika startı veririz amerikanın 2. sezonunda da kahramanımız bu oyunları bitirir finali verir
-
Üçüncü (final) sezon ilk bölümü daha yeni izlemeye başladım. Şunları aydınlatacak var mıdır:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. Soru mobing yapıyorlar yarışmacıya 1. Soru arkadaşı taramadan ölü sanıyorlar.
-
3. Sezon ikinci bölümle ilgili merak ettiğim bir soru, Reddit'te de birisi sormuş ama cevap yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Temmuz 2025; 20:57:40 >
fake poster ama sydney oynasa dizi squid değil squirt game olur
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kimseyi öldürmesiniz eleneceksiniz dediler...O nedenle bıçak verildi. -
Eyvallah hocam.
Finale kadar iyiydi ama final tatmin etmedi. Neden boyle oluyor anlamıyorum hiçbir projede finalleri bir türlü beceremiyorlar. Çok çok nadirdir finali çok sağlam olmuş proje.
-
Leş gibi bir final şaşırtmadı. Verilen aradan belliydi zaten
-
Dizinin yapımcısı tek sezon olarak diziyi çektiği için sonraki sezonlar ticari kaygı nedeniyle zorlama olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizinin orjinal senaryosu sadece bir sezonluktu,
İlk sezon çok tutunca para için devamı yazıldı, haliyle zorlama ve uyduruk bir iş ortaya çıktı
-
Son sezonu sonuna kadar izleyemedim hic akmadi o derece kotuydu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son bölümde birkaç hata, daha doğrusu gerçeğe uygunluk konusunda "saçma" denilebilecek noktalar vardı hocam. Son bölüm beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası biraz.
Beğenen ender kişilerdenim galiba beklentiyi de düşürünce.
-
Yalnız değilsin hocam. Son bölüm hariç beğendim ben de. Sanırım konsept ilgimi çektiği için beğendim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X