Şimdi Ara

SQL Veritabanı Bilgileri Nasıl Nerede Saklanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Proje içerisinde hangi formdaysam en üste

    SQLiteConnection sqlite_con = new SQLiteConnection(Genel.database);


    kodunu yazıyor ve aşağıda sorgu çalıştıracak, kayıt listeletecek, grid dolduracaksam bu sqlite_con ile veritabanına ulaşıyorum.

    Yalnız en basit decrypt programlarında bile exe dosyasını decrypt edince. Bu veritabanının path'ini rahatlıkla görebiliyorum.

    Bunu gizlemek için illa encrypt edilmiş bir dll içinde mi saklamam lazım bu verileri ? Yoksa başka biline ve çoğu yazılımcının kullandığı bir yöntem var mı ?

    İkinci soru yine benzer soru. SQLServer için veritabanı adı, userID, password bilgilerini nerede nasıl şifreli biçimde saklarım ? Bunları da maalesef public partial class Form1 : Form dan hemen sonra oluşturduğum bir değişken içerisinde tutuyorum ki form içinde her yerden ulaşabiliyorum.

    Bu yöntemin amatörce ve basit bir yöntem olduğunu düşünüyor ve değiştirmek istiyorum...







  • sqlite sqlce access bunlar dosya temelli veritabanıdır kişisel basit kullanımlar içindir yani bunlarda ben sunucu kurayım herkes bağlansın gibi bir mantık aramayın dolaysıyla bunlarda bağlantı metnini gizlemenin bir espirisi yok illaki bişeyler yapmak istiyorsan kodlarını iş bitince obfuscator programlarıyla şifrelemeyi denersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.