arkadaşlar bir sql database sinden başka bir databaseye tablo kopyalamam gerekiyor ama biraz fazla. böyle bir qury bilen varmı yardımcı olurmusunuz
ben tam olarak anlamadım sql server 200 database den baska bı sql 2000 verımı cekıceksın?
Merhaba , SQL 2000 den başka bir SQL 2000 e tablo kopyalamak için Qurey biraz üzer . bence enterprice manager ı kullanarak export veya import özelliklerini kullanarak çok daha pratik bir şekilde yapabilirsin . istersen bir göz at takıldığın bir yer olursa tekrar sor .
bunu kendin de yapabilirsin aslında.
Walla vizeler çok ama çok oyalıyorlar. Yoksa database kopyalayan bir yazılım yayınlayacam.
Gerçi size bir soru; Verileri tek tek alarak başka bir database e yazdırırsam time outa girer mi? Böyle bir sorunla karşılaşılır mı merak ettim.( Mesela işlem 30sn den fazla sürerse genelde time out errorü veriyor )
ben daha önce kod(PL/SQL) kullanarak oracle da tablo kopyaladım,aktardım vs. bu işe data migration deniliyor ve herhangi bi problemle karşılaşmadım ama şahsen SQL server da hata verirmi bilmiyorum isteyen olursa oracle için pl/sql komutlarını gönderirim kopyalamak istediğiniz tabloların isimlerini falan değiştirip şak diye çalıştırabilirsiniz
SQL server da ben de export ve import özelliğini kullanmayı tercih ediyorum , çok kolay hiç uğraşmadan yapılabiliyor