Şimdi Ara

sql 2000 de tablo kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sql database sinden başka bir databaseye tablo kopyalamam gerekiyor ama biraz fazla. böyle bir qury bilen varmı yardımcı olurmusunuz

• ben tam olarak anlamadım sql server 200 database den baska bı sql 2000 verımı cekıceksın?
  • Merhaba , SQL 2000 den başka bir SQL 2000 e tablo kopyalamak için Qurey biraz üzer . bence enterprice manager ı kullanarak export veya import özelliklerini kullanarak çok daha pratik bir şekilde yapabilirsin . istersen bir göz at takıldığın bir yer olursa tekrar sor .
  • bunu kendin de yapabilirsin aslında.

Walla vizeler çok ama çok oyalıyorlar.
    Yoksa database kopyalayan bir yazılım yayınlayacam.

Gerçi size bir soru;
    Verileri tek tek alarak başka bir database e yazdırırsam time outa girer mi?
    Böyle bir sorunla karşılaşılır mı merak ettim.( Mesela işlem 30sn den fazla sürerse genelde time out errorü veriyor )
  • ben daha önce kod(PL/SQL) kullanarak oracle da tablo kopyaladım,aktardım vs. bu işe data migration deniliyor ve herhangi bi problemle karşılaşmadım ama şahsen SQL server da hata verirmi bilmiyorum isteyen olursa oracle için pl/sql komutlarını gönderirim kopyalamak istediğiniz tabloların isimlerini falan değiştirip şak diye çalıştırabilirsiniz

SQL server da ben de export ve import özelliğini kullanmayı tercih ediyorum , çok kolay hiç uğraşmadan yapılabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel’de Yaş Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Word'de Sayfa Numaralandırma !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.