Şimdi Ara

spyware doctor 5 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lisanslı spyware doctor 4 kullanıcısıyım ve dün spyware doctor 5 sürümüne yükselttim(sürüm yükselt mesajı aldım) ve herşey altüst oldu.program tüm internet bağlantısını kesti.antivirüs programını durdurdu .spyware doctor 5 i silip tekrar 4. versiyona geçtim herşey düzeldi.sanırım bu program henüz hazır değil....eğer size de sürüm yükselt mesajı gelirse reddedin.

• bende lisanslı spyware doctor kullanıcıyım aynen bende senin gibi 5. versyonu yükledim, yükler yüklemez internet gitti restart atıncada windows açılmadı, güvenli kipte açmaya çalıştım yin eaçılmadı (desktop yüklenmiyor) tam formatmı atmak lazım die kara kara düşünürken bilgisayar açılırken f8e basıp son iyi bilinen konfigrasyon (veya neyse işte) ile açmaya çalıştığımda windows açıldı. denemek için programı açtım fakat programın kendi modülleri yüklenemedi bende direk sildim
  • dostum ben indirdim spy doctor 5 ve yükledim herhangi bir problem ile karşılaşmadım zaten siteye yönlendiriyor ve 18 mb dosyayı indiriyorsun sonra kuruyon 4 den bir farkı yok kurulurken ama 5 daha bir güzel bir kaç değişiklik var nerde yanlışlık yaptınız acaba bende bir sorun yok
  • sürümü yükseltmek için 18mb şeyi baştan indiriyoruz..neresi yükseltmek bunun
  • pctools forumlarında da benim şikayetlerimle uyumlu bi sürü yazı vardı.sanırım bir haftaya kadar versiyon 5 üzerinde değişiklikler yapılacakmış.pctools a mail attım sorunla ilgili.yanıt gelince paylaşırım.pctools resmen çuvalladı.bu olaydan çıkardığım sonuç; "en iyi sistem çalışan sistemdir".durup dururken başımıza bela aldık.versiyon 4 yükleyince durum normale döndü
  • gelen her seye dırekt atlarsanız boyle format mı atsam dıye dusunursunuz:) hıc bır antıvırus spy programım yok.wırelesım hıc kesılmedı.ayda bır kere avg tarıyor hepsı bu.ustelık 1 yıldır format atmadım.canavar gıbı pc.:)
  • dostum sen warez siteleri vb gibi sitelerde dolaş bakayım her saat başı format atarsın. demekki sen adam akıllı sitelerde dolaşıyon gerek duymuyon demekki bende 2 tane anti spy 1 anti virüs 1 de fire wall var + fire fox kullanıyorum anca yetiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2AF3R

dostum sen warez siteleri vb gibi sitelerde dolaş bakayım her saat başı format atarsın. demekki sen adam akıllı sitelerde dolaşıyon gerek duymuyon demekki bende 2 tane anti spy 1 anti virüs 1 de fire wall var + fire fox kullanıyorum anca yetiyor

• ben de indirdim yükledim ama çok kasıyo bilgisayarı ya, açılması bi dert kapanması bi dert... 4 daha iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

ben de indirdim yükledim ama çok kasıyo bilgisayarı ya, açılması bi dert kapanması bi dert... 4 daha iyi bence

4 e döndüm bende.Çok ağırlaştı
  • ben iptal ettim rahatladım.amma kasıyomuş...firefox un açılış süresi yarıya indi
    başka bişey yüklücem formattan sonra
  • Spyware Doctor propgramı kasperskyi ile neden çakışıyor.acaba uyum sorunumu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alia

Spyware Doctor propgramı kasperskyi ile neden çakışıyor.acaba uyum sorunumu var.

aynı anda 2side calıstıgı icin....biri real time digeri on demand tarayıcı olursa sorun olmaz kasmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.