Şimdi Ara

SPYHUNTER 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
78.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • daywalker12345 D kullanıcısına yanıt
    SPYHUNTER PROGRAMINDAN ASLA VE KATTA MEDET UNMAYIN.
    PROGRAMIN KENDISI SPAY.
    Kullanmaya kalkdığınızda pc nizi açamaz hale gelirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "hpui" virisünü silmek için indirdim ne hpui yi silebildim nede şimdi bu lanet spyhunterı silebiliyorum.Kafayı yiyeceğim!!
  • Selamlar olsun...
    Arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca bir iki satır yazmadan edemedim.
    Söz konusu olan programı yaklaşık bir buçuk yıldır şahsım tarafından kullanılmakta ve kesinlikle sorunlarımı çözmüştür.
    Özellikle reklam virüslerinden vazgeçilmez aracım dır. Şimdiye kadar bahsettiğiniz bilgisayarın çökmesi vs gibi herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.
    Programı açtım baktım baktım hani bir yanlış ayardan dolayı mıdır lakin pek bir ayarı da yok.
    Ben programdan pekala memnunum ve aklıma gelen tek bir şey var...
    Kullandığınız crack lerde sorun olabilir !
  • program çok detaylı özellikler gösteriyor..tek sıkıntısı Türkçe yaması olmadığından yanlış gösterdiği değerleri bile silmemizi sağlıyor..host değişikliğini,dns değişikliğini bile v.s.gösteriyor..eğer bunlardan birisini silersek sistem bile açılmıyabiliyor..zira her değişikliği zararlı olarak görüyor..
  • Bu programdan herkesin şikayetçi olduğu aşikar. PC'yi güvenli m. açıp kaldırın bu programı. PC güvenliği için hiç bir zaman 1 program yeterli değildir. Bazı uzmanlar bilinen tam sürüm virüs programı yeterlidir demekte ancak temiz olmayan bir PC için kesinlikte bilinen bir virüs programı yeterli olamaz. Zira önce bilgisayarınızı tam temiz hale getirin. Bunun için önerim:

    1) Panda Cloud Cleaner
    2) Emisoft-Anti Malware ilk tercih olmak üzere alternatif olarak (- Anti-Malwarebytes - Norman Malware Cleaner kurulabilir.)
    3) Adwcleaner
    4) Combofix(Win. 8.1 kullananlar hariç) kurun. Bütün bu program testlerinden sonra PC'niz %80-90 oranında temizlenmiş olacak.

    5) Daha kapsamlı, geniş tabanlı, derin virüs taraması için Herdprotect programını kurup bütün casus yazılımları kaldırın. Pcniz %99 oranında temizlenmiş olacak.

    Bütün işlemlerden sonra, bu programları bilgisayarınız kaldırın ve yerine tam sürüm bir virüs programı kurun (Hangi programı kuracağınızı PC performansınıza göre belirleyin. Zira hemen hemen hepsi aynı görevi görür.)... Avg - Avira gibi standart bilgisayarınızı kasmayan programları seçebileceğiniz gibi Panda Global Protection, Kaspersky Pure, Norton 360 gibi daha ağır programları da tercih edebilirsiniz.

    Sağlıcakla kalın.




  • SpyHunter4 aslında gayet başarılı bir program ben şimdiye kadar bir yamuğunu görmedim. formattan sonra çalıştırdığım baş programlarındandır ayrıca portable olarak kullanabilirsiniz Emsisoft Anti-Malware asla vazgeçilmezimdir.(en azından şimdilik daha iyisi çıkana kadar :) )anti malware yazdığına bakmayın antivirüs programıdır ayrıca güvenlik duvarı gibi çalışır programları tek tek gözden geçirir onayınıza sunar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikonder -- 10 Mart 2015; 17:53:52 >
  • aklı olan spy hunter programına 1 km'den fazla yaklaşmaz, chrome reklamları için yüklemiştim yarın sabah ilk işim servise gidip format attırmak olacak. pc'nin anasını ağlattı :(((
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haslan34

    aklı olan spy hunter programına 1 km'den fazla yaklaşmaz, chrome reklamları için yüklemiştim yarın sabah ilk işim servise gidip format attırmak olacak. pc'nin anasını ağlattı :(((

    iyide bu program reklam önleyici değilki...sadece casus türü reklam adware yazılımları siliyor..ama yukarıda dediğim gibi çok bilinçli kullanmak lazım zira pc deki her değişikliği bize soruyor..bizde program ingilizce olduğu için bazen gerekli olan programları bile farkında olmadan engelleyip silebiliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uciftci

    Bu programı tüm tarayıcılarımı nationzoom diye bir şeyin işgal etmesi sonucu kurdum, silmede başarılı da oldu. Fakat daha sonra programı kaldırmak için çok uğraştım cidden, sonuç olarak kaldırdım.

    Öncelikle programın kurulu olduğu klasörde uninstall dosyası bulunmuyor, oradan silme gibi bir şansımız yok.
    Program ekle-kaldır dan yapmaya çalışınca mutlaka sorun veriyor ve kaldıramıyor.
    Programın kurulu olduğu klasörü toptan silmeye çalışınca hesaplanıyor yazıyor fakat bir ilerleme kaydetmiyor.

    En son uyguladığım ve başarılı olan silme yöntemi ise; (windows 7 için ama tüm işletim sistemlerinde hemen hemen aynıdır bu adımlar)

    Bilgisayarı kapatıyoruz, açılışta F8 e basıp duruyoruz (Bazı bilgisayarlarda F12 olabiliyor) karşımıza açılış menüsü gelecektir. Bu menüden "Komut istemiyle güvenli mod" seçeneğini seçip komut satırının gelmesini bekleyeceğiz.
    Dos kullanmayı bilenler şu anda anlamışlardır bile ne yapmaları gerektiğini, ben bilmediğinizi varsayarak adım adım gidiyorum.

    Öncelikle bu virüs programının kurulu olduğu klasörün yolunu biliyor olmamız lazım. Bende 64 bit işletim sistemi kurulu olduğu için bendeki yolu "C:\Program Files (x86)\Enigma Software Group\SpyHunter\" şeklindeydi. Sizde bu yol nasıl ise "SpyHunter" klasör ismi hariç geride kalan yolu kullanacaksınız komutunuzda. Benim için örnek gösterecek olursam;

    "cd C:\Program Files (x86)\Enigma Software Group" yazarsam ilgili klasöre girmiş olacaktır.
    Bu klasörün içindeyken "del SpyHunter" yazdığım zaman emin olup olmadığımı soracaktır. e yazıp entera bastığımda ise silme işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

    ondan sonra tekrar bilgisayarımızı kapatıp açtığımızda açılışta SpyHunter'ın başlamadığını göreceksiniz. Hemen kurulu olduğu klasöre gidin, 2-3 tane dosya kalmış olacaktır. Enigma Software Group klasörünü komple silin, bu sefer başarılı olacaksınız. Son olarak da Denetim masasından Program kaldırmaya girip orada kalan SpyHunter'ı da seçip sil dediğinizde sisteminizden tamamen silinmiş olacaktır.

    Dikkat etmeniz gereken tek nokta programın sizin bilgisayarınızda nerede kurulu olduğu konusudur. Geri kalan işlemleri aynı şekilde yaparsanız %100 silinecektir.

    Kolay gelsin

    Çok teşekkürler bir sürü siteden aradım ancak bir tek sizin söylediğiniz yöntemle kurtulabildim




  • arkadaşlar geçen hafta spyhunter portable açtım sistemi tarattım bulduklarını fixledim bilgisayar her açılışta windows başlatılıyordan sonra enigma software custom removal in action ekranı geliyor baya bekliyor orada sonra hoşgeldiniz diyor. Bunun çözümün bilen var mı
  • how to delete spyhunter

    linkte ekran görüntüsü var. "no thanks"e basın, o şekilde kaldırıyor
  • Malwarebytwstan başkası yalan antispylarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önermiyorum. Uzmanım fakat pişmanım. Neden mi? Yeni kullanılmaya baslanmis bir bilgisayari tarayin. Onda da zararli bulacaktir. Program cok pofpoflanmış. Şişirmişler yani. Ve kurarken bulacagi kayit defteri kayitlarini kendisi koyup kendisi buluyor. Hayali yapay sahte kurmaca tespitler yapıyor yani. Aslında hic olmamış seyleri size sunuyor. Hemde pişirerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdan bir arkadaş yükle dedi sizce ne yapayım ? bilgisayarda fps düşmeye başladı bunu kullan geçebilir belki dedi ama herkes format atmış bu programdan dolayı
  • Herkes programa birşey sallamış kardeşim sankı Virus ilan edilmiş porgram bunu hak etmiyor reklam vırusu bulaştı vırus progmalrı bısey bulamdı buna atarttım tollbarları buldu 23 tane sıldım pc rahatladı okadar öcü program değil kopkmayın gayet başarılı ve etkılı tavsıye ederım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.