Şimdi Ara

SPYHUNTER 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
78.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayrica PakHagi'nin önerdigi,YAC mi nedir o programda virüs var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParkHagi

    Bendede şuan aartemis var ve illallah dedirtti.Bir türlü çözemedim.Spyhunter'ı şuan aartemis için sökücü olarak gösteriyorlardı bende yeniden indirdim.Sonuç hala aynı çok ayrıntılı arama yapıp buluyor ama işleme dökme 0.Şimdi YAC diye birşey buldum onu deniyorum,harika birşey.Ayrıntılı bi tarama ile aartemisi kaldırdı.Aynı anda birçok işlem yapabilen bir program,ana antivirüs programımı sürekli pasif tutup bunu kullanıcam.Ayrıca bilgisayarımı kasmamalı demişsin ben zararını görmedim ama kurduktan sonra ana antivirüs programını kapamanı tavsiye ederim,normal olarak birbirleriyle çakışabiliyorlar.Toolbar sıkıntısı çeken herkese YAC öneriyorum..

    Konunun bilgini değilim ama şu linki okumanızı tavsiye ederim onun dışında bilen insanların eleştirisini de bekleriz burda http://botcrawl.com/remove-yac-virus/




  • Spyhunter 4'ün dün crack'li dosyasını bulup indirdim ben de sıkıntılı durumlar yaşamamdan ötürü; buraya yazdıktan sonra teknik yardım kısmına yazmayı düşünüyorum zaten. Gelgelelim ilk çalıştırmamda bin küsür tehdit buldu, kendisinde tehtitler için FİX seçeneği vardı ben de bütün tehtitleri onarmasını isteyip yeniden başlattım bilgisayarı lakin dünden beridir bilgisayarı kaç kere scan'leyip fix ettim bilmiyorum şuan da hala 500 tane buluyor ama elimden bir şey gelmiyor açıkçası. Çok önerildiğini gördüm lakin ne kadar iyi bir programdır bilemedim sorun benden veya benim bilgisayarımdanda kaynaklanıyo olabilir tabiki. Halihazırda Kaspersky lisanslı ürününü bile yükleyetmiyor kendisi bana
  • arkadaşlar en iyisi emsisoft antimalware gerisi boş .
  • bu spyhunter 4 ü nasıl kaldırabilirim. yardım edermisiniz?

    program ekle kaldırdan hata alıyorum şu şekilde.
    yükleme günlük dosyasını açma hatası. belirtilen günlük dosyası konumunun var ve yazılabilir olduğundan emin olun.

    diye hata veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 6 Ocak 2014; 13:38:31 >
  • Arkaplanda çalışan dosya olduğu sürece kaldırma işlemi yapamayabilirsiniz,program vs. pasif durumdayken kaldırmayı deneyipte kaldıramadıysanız program files'a girip dosya üzerinden uninstall yapmayı deneyin,büyük ihtimal çözülecektir.
  • Bu programı tüm tarayıcılarımı nationzoom diye bir şeyin işgal etmesi sonucu kurdum, silmede başarılı da oldu. Fakat daha sonra programı kaldırmak için çok uğraştım cidden, sonuç olarak kaldırdım.

    Öncelikle programın kurulu olduğu klasörde uninstall dosyası bulunmuyor, oradan silme gibi bir şansımız yok.
    Program ekle-kaldır dan yapmaya çalışınca mutlaka sorun veriyor ve kaldıramıyor.
    Programın kurulu olduğu klasörü toptan silmeye çalışınca hesaplanıyor yazıyor fakat bir ilerleme kaydetmiyor.

    En son uyguladığım ve başarılı olan silme yöntemi ise; (windows 7 için ama tüm işletim sistemlerinde hemen hemen aynıdır bu adımlar)

    Bilgisayarı kapatıyoruz, açılışta F8 e basıp duruyoruz (Bazı bilgisayarlarda F12 olabiliyor) karşımıza açılış menüsü gelecektir. Bu menüden "Komut istemiyle güvenli mod" seçeneğini seçip komut satırının gelmesini bekleyeceğiz.
    Dos kullanmayı bilenler şu anda anlamışlardır bile ne yapmaları gerektiğini, ben bilmediğinizi varsayarak adım adım gidiyorum.

    Öncelikle bu virüs programının kurulu olduğu klasörün yolunu biliyor olmamız lazım. Bende 64 bit işletim sistemi kurulu olduğu için bendeki yolu "C:\Program Files (x86)\Enigma Software Group\SpyHunter\" şeklindeydi. Sizde bu yol nasıl ise "SpyHunter" klasör ismi hariç geride kalan yolu kullanacaksınız komutunuzda. Benim için örnek gösterecek olursam;

    "cd C:\Program Files (x86)\Enigma Software Group" yazarsam ilgili klasöre girmiş olacaktır.
    Bu klasörün içindeyken "del SpyHunter" yazdığım zaman emin olup olmadığımı soracaktır. e yazıp entera bastığımda ise silme işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

    ondan sonra tekrar bilgisayarımızı kapatıp açtığımızda açılışta SpyHunter'ın başlamadığını göreceksiniz. Hemen kurulu olduğu klasöre gidin, 2-3 tane dosya kalmış olacaktır. Enigma Software Group klasörünü komple silin, bu sefer başarılı olacaksınız. Son olarak da Denetim masasından Program kaldırmaya girip orada kalan SpyHunter'ı da seçip sil dediğinizde sisteminizden tamamen silinmiş olacaktır.

    Dikkat etmeniz gereken tek nokta programın sizin bilgisayarınızda nerede kurulu olduğu konusudur. Geri kalan işlemleri aynı şekilde yaparsanız %100 silinecektir.

    Kolay gelsin




  • Sn. uciftci

    Şu anda SpyHunteri indirdim ve taratıyorum. Tarama başladıktan sonra program hakkında araştırma yaptım (önce yapmam gerekeni sonra yaptım) ve ilk karşıma çıkan sayfa burası oldu. Ve panikledim şu anda. Yazılanları acele ve kısaca okudum. Bende nationzoom ve s.m2pub.com illeti yüzünden bu programı yükledim ve şu anda % 73 taranmış ve 573 gösteriyor. Acele yardım lütfen. Tarama sonucunda ne tavsiye edersiniz.
  • Orijinalden alıntı: yildiz44

    burada kişisel deneyimimi açıkladım


    SpyHunter Enigma yazılım grubu tarafından geliştirilen ve West Coast Labs tarafından onaylı bir casus yazılım önleme programıdır. SpyHunter, Malware, Rootkits, Trojans, Keyloggers, solucanlar, Adware ve Spyware gibi birçok farklı türde algılayabilir. Rootkitler, yakalanmamak için şifrelenmiş dosyaları kullanır çünkü o-gizlenerek kurulmak ister diğer programlar gibi Truva atları ve casus yazılım programları bilgisayarınızda bir sorun olabilir. Rootkits sisteminizden tamamen kaldırmak için Windows kullanmadan, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir. SpyHunter le güvenle Rootkits kaldırabilirsiniz,
    SpyHunter gerçekten kullanımı kolay ve kullanıcı dostu bir arayüzle geliyor. Tüm gereken programı yükleyip ve korumaya almaktır. Herhangi bir soru ya da gerekli yardım almak isterseniz, Spyhunter destekten birebir yardım alabilirsiniz Spyhunter bilgisayarınıza tam koruma sağlar, Türkçe açıklama programın resmi sitesinden alıntıdır ( M. yildiz )
    İşim gereği bir çok programı test etmek durumunda kalıyorum. sisteme bulaşmış casus programları, bir çok spyware ad-Aware programı ile tarattım , içlerinde yüzde yüz başarı veren ve kötücülleri kökünden kazıyan sadece SpyHunter programı oldu. internette bir çok programı birinci sıraya koyarlar, ama gelin görünkü başınıza bir problem geldiğinde bir işe yaramadıklarını sizlerde göreceksiniz, benimki bir tavsiyeden öteye geçmez , bu blog sayfamda sadece kişisel deneyimlerimi sizlere aktarıyorum bence internet kullanan her bireyin bir blog sayfası olması çok güzel bir deneyim olacaktır. bizler hayata sadece kendi bakış açımızla bakabiliriz, farklı bakış açılarını ancak okuyarak ,vede dinleyerek anlayabiliriz. saygılarımla.......
    Adware İngilizce açılımı ile advertising-supported software yani reklam destekli yazılım, yüklenildiği bilgisayara yüklenme işleminden sonra program kullanımdayken otomatik olarak çalışan, gösteren ve indirme yapan bir yazılım paketidir. Adware'lerin bazı tipleri spyware statüsündedir ve kişisel bilgilere gizlice ulaşılmasında kullanılırlar.



    Merhaba Sn. yıldız44

    SpyHunter 4 programını dün indirmiştim ve tarattım, burada bahsedildiği gibi bilgisayarımda olumsuz etkileri olmadı, ancak bulduklarını silme yapmıyor (Belkide bulduklarını silemediğim için bahsedilen şikayetleri görmedim). 570 virüs buluyor, birkaç kez taradım sonuç aynı. İngilizce bilmiyorum, yanlış bir işlem yapmak istemiyorum. Yardımcı olursanız veya başka yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum.




  • Merhaba yeni fark ettim tabi size yardımcı olayım. Eğer deneme sürümünü kurmuşsanız bulduğu zararlıları kaldırmayacaktır, bunun için iki seçeneğiniz vardır, ekonomik anlamda müsaitseniz sitesinde lisans alarak kullanabilirsiniz, en doğal olanı budur, yok ben ev kullanıcısıyım her programı lisanslı almak istiyorum ama elimde olmayan sebeblerden dolayı alamıyorum diyorsanız
    Crackl'i bulabilirsiniz youtube'den ilgili videoları izleyin yapamazsanız özelden mail atın teamwiver'den bağlanıp size yardımcı olayım. Saygılarımla sevgiyle kalın..
  • muharrem93 kullanıcısına yanıt
    Sen iyisimi sistemini temiz bir şekilde yeniden kur .Zararlıları kaldırmak biraz uzmanlık istiyor. İnternet'te bilinçli sörf yapmanız gerekiyor. Her bulduğunuz programı kurmadan tarattırıp öyle kurmanız gerekiyor. Virüs programı olarak comodo internet security'i öneririm . Saygılarımla...
  • yildiz44 Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • arkadaşlar konudaki yorumların çoğunu okudum neredeyse hepsi negatif yorumlar fakat ben 6 aydır full sürümünü kullanıyorum program gerçekten çok güzel ve kullanışlı daha 1 saat önce tarama ve reebot yaptım sistemim gayet normal çalışıyor şu anda...
  • Şimdiye kadar kullandığım en iyi Antispyware programı.
  • Bende şuanda bi taratma yapıyorum :) 878 tane buldu . Silicem şimdi umarım bi sorun yaşamam :/
  • Bu arada arkadaşlar benım bilgisayarda bazı casus yazılımlar var ve ben bunları program ekle kaldır dan silemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı gereksiz yazılımları kaldırmak için ?
  • Çok güzel bir program ya 15 dk önce kullandım. Şuanda pc ye format atıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yükledim spyhunterı bir tane silemediğim bir program yüklenmişti taradım temizledim sonra kaldırdım spyhunterı ama windows açılırken sürekli
    spyhunter
    windows xp
    windows vista/7
    gibisinden bir liste çıkıyor ve seçim yapmam gerekiyor bunu nasıl ortadan kaldırabilirim bilgisi olan var mı?
  • resimdeki ayarları uygula düzelir.
     SPYHUNTER 4
  • Teşekkür ederim aynı şekilde yaptım fakat sorun hala devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.