Şimdi Ara

Spybot - Search & Destroy programı hakkındaki görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spybot - Search & Destroy programını bir arkadaşın tavsiyesi üzerine biraz da aceleye getirerek yükledim. Fakat daha sonra bu program hakkında yaptığım araştırmada bu program hakkında çeşitli görüşler olduğunu gördüm.Bir görüşe göre program çok faydalı iken diğer bir görüş bu programın windowsu çökerttiğini, windowsta kilitlenmelere neden olduğunu,sistem dosyalarını sildiğini ileri sürerek programın yarardan çok zarar getirdiğini söylüyor.Bilgiasayarımda güvenlik için kaspersky anti virüs ve ad-aware programları var. Daha fazla güvenlik için Spybot - Search & Destroy programını bilgisayardan kaldırıyım mı ? yoksa kalması faydalı olur mu ?

• kaç aydır kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı bunun yanında birde adaware 1.06 pro var 2 si birlikte gayet uyumlu çalışıyor.
  • ad-aware+microsoft anti-spyware+ spybot u kullaniyorum hic bir sorun yasamadim. Hatta bu programi kullanmani tavsiye ederim, cunku ad-aware yada microsoft anti-spy dan sekenleri bu yakaliyor bazen
  • cevaplarınız için teşekkürler. Bir de Spybot - Search & Destroy programının kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz ? bu program ile trojan taratması ve tarama sonunda bulunan trojenleri nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz ? ayrıca bu program trojenleri bilgisayara girmeden önleme yeteneğine sahip mi (antivirüsler gibi) yoksa programı kullanarak yaptırdığımız tarama sonunda bulduğu trojenleri mi yok ediyor ?
  • updateleri ve taramalari manuel olarak kendin yapiyorsun. Real time bi guvenlik saglamiyor. Programin turkce dil destegi sanirim mevcut ben ingilizcesini kurdum, amawww.inndir.com da vardir belki turkcesi. Programin kullanimi kolay. Calistiryorsun, once bi -search for updates- e tıkla, download all possible updates gibi bir sekme cikicak ona bas update etsin. Update bitince check for problems a tıkla. Search baslicak. Bi spy veya benzerlerini bulunca alttaki pencerede gozukucek. Searc bitince fix problems diceksin. Kolay bi programdir
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: netfriend

cevaplarınız için teşekkürler. Bir de Spybot - Search & Destroy programının kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz ? bu program ile trojan taratması ve tarama sonunda bulunan trojenleri nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz ? ayrıca bu program trojenleri bilgisayara girmeden önleme yeteneğine sahip mi (antivirüsler gibi) yoksa programı kullanarak yaptırdığımız tarama sonunda bulduğu trojenleri mi yok ediyor ?

SPY BOT HAKİKATEN SÜPER Bİ PROGRAM ADI ÜSTÜNDE ZATEN SPY BOT .GİDİPTE TORJAN TEMİZLEMEZ.TROJANI ANTİ-VİRUS TEMİZLER.SPYBOT BAZI SpYLARI VE REGEDİT KAYITLARINI SİLER.

KURARKEN SANA REGEDİT BACKUP U ALDIRIYO.SONRA UPDATE EDİMMİ DİYE SORUYO.HEPSİNİ YAPTIR.

SONRA LANGUAGE DEN TURKÇEYİ SEC TEKRAR UPDATE YAP.BİTTİKTEN SONA İNCELE DE.BULUNANLARI FİX PROBLEMS DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 20 Haziran 2005, 11:23:01 >

• spyware nuker 2005 kullanın derim....bakın neler var neler yok pc,nizde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben bu spynot programının çalışma mantığını anlayamadım.Dosylartı tararken aşağıda solda dosya isimleri bilgisayarda kaç dosya olduğu ve ne kadarını taradığı yazıyor.Bu sol tarafta yazan isimlerde hep dialer vb. şeyler yazıyor.Bunlar benim bilgisayarımda olan şeylermi yoksa spynot bunların isimlerini ve bilgilerini hafızasında tutarak mı tarıyor bilgisayarı?
  • bu programda güzel ayrıca ben spy sweeper ı da tavsiye ederim.Bilgisayarında adaware olanlarada diyeceğim sadece cookieleri yakalıyabiliyor en berbat program adaware
  • quote:

Orjinalden alıntı: menaf_erdem

Arkadaşlar ben bu spynot programının çalışma mantığını anlayamadım.Dosylartı tararken aşağıda solda dosya isimleri bilgisayarda kaç dosya olduğu ve ne kadarını taradığı yazıyor.Bu sol tarafta yazan isimlerde hep dialer vb. şeyler yazıyor.Bunlar benim bilgisayarımda olan şeylermi yoksa spynot bunların isimlerini ve bilgilerini hafızasında tutarak mı tarıyor bilgisayarı?

SPY BOT UN DATABASE İNDE SU AN 24800 SPY VAR.O SOL ALTTAO AN HANGİ SPY LARI TARADIGINI GÖSTERİO
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

spyware nuker 2005 kullanın derim....bakın neler var neler yok pc,nizde...

nereden bulabiliriz
  • gelişmiş özelliklerinden SB-sd resident i açarsanız görev çubuğuna simge yerleştirir ve internette gezerken bilgisayarınıza spy bulaşmasını engeller.
    yani daha bulaşmadan imha etmiş olursunuz. menülerini karıştırın güzel özellikleri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

gelişmiş özelliklerinden SB-sd resident i açarsanız görev çubuğuna simge yerleştirir ve internette gezerken bilgisayarınıza spy bulaşmasını engeller.
    yani daha bulaşmadan imha etmiş olursunuz. menülerini karıştırın güzel özellikleri var.

helal umutcan süpersin ya .dehset bişey ama bu özelliği açınca 1gb ram 2500 amd de takılmalar basladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bertaluka

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

spyware nuker 2005 kullanın derim....bakın neler var neler yok pc,nizde...

nereden bulabiliriz

**http://www.nuker.com/ tmm sey için bakarız ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

quote:

gelişmiş özelliklerinden SB-sd resident i açarsanız görev çubuğuna simge yerleştirir ve internette gezerken bilgisayarınıza spy bulaşmasını engeller.

helal umutcan süpersin ya .dehset bişey ama bu özelliği açınca 1gb ram 2500 amd de takılmalar basladı.

ilginç bende hiç takılma yok ram i de çok az kullanıyor. bence senin sorunun başka birşeyden olabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

quote:

ilginç bende hiç takılma yok ram i de çok az kullanıyor. bence senin sorunun başka birşeyden olabilir.

yok be yavrum ya bunu acmadan önce bişe yoktu.acınca böle 1 sn lik takılmalar oluyo.alla allaa iglinç neyse saol tekrar dan.pıt die registry uyarısı cıkıyo bişey değişirkene süpersin

• quote:

İlk kurulumdaki teatimer özelliğini sonradan kullanma imkanından bahsediyorsunuz herhalde.Bir de spybot S.D'yi kurarken ilk kurulumda sistem dosyalarının yedeğini mutlaka almak mı gerekiyor ? ben bu seçeneği işaretlememiştim.Şimdi Spybot Search destroyeri kaldırıp yeniden mi yüklememem gerekiyor ?
  • dosya kurtarmaya bak sildiklerinden orda yoksa yeniden yükle bu programdan bana hiç zarar gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.