Şimdi Ara

spy bulaştı windows uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana bir spy bulaştı uyarıyı windows yapıyor bilgisayarı yeniden kurdum ve spy yine silinmedi n yapabilirim?

• ARKADASIM SPY SWEEPER DIYE BIR PROGRAMVAR ONU KUR GUNCELLESTIR VE GUVENLI KIPTE TARAT YADA SPY CLEANER GOLD BUDA IYI BUNLARI KUR VE GUNCELLE AMA GUVENLI KIPTE TARAT OK
  • hocam bu dediğin spy programlarını nasıl indirebilirm?; niye özellikle bilgisayarı güvenli kipte çalıştırim?....
  • Bu spy değil Messenger hizmeti ile atılan sallama bir mesaj.

http://forum.donanimhaber.com/m_4692526/mpage_1/key_//tm.htm#4705115
  • sayın general bu mesjdan nasıl kurtulabilirim bir türlü gitmiyor.... artık hdd yi yenilicem..
  • Hocam pc ye firewall kur Zone alarm ı tavsiye ederim işini gayet iyi yapıyor.

Yasal dpwnload linki:
    http://download.zonelabs.com/bin/free/1025_update/zaAvSetup_61_737_000_en.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General -- 1 Aralık 2005, 11:02:58 >
  • bence spyware doctor u dene o da ii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende hitmanpro diye bi program var onu kullanıyorum butun spy programları tek program içersinde baya gusel hemde full auto çalışıyor sen sadece scan a bas yeter
  • Sırf bu problemi gidermek için yapman gereken çok şey çok basit yaw, bahsedilen programları kurarsan onların ayarlarının altından kalkamazsın internet zevkin zehir olur. İlk önce DENETİM MASASInı aç, orda YÖNETİMSEL ARAÇLAR' a gir, orda da HİZMETLER'i aç. Açılan pencerenin sağ tarafındaki listede MESSENGER'i bul ve çift tıklayarak aç. Orda ilk önce alt tarafta HİZMET DURUMU'nun altında DURDUR yazan yere tıkla, sonrada bu kısmın hemen üstündeki BAŞLANGIÇ TÜRÜ yazan yerin yanındaki satırdan DEVRE DIŞI'nı seç, sonra da TAMAM 'a tıkla. İşte hepsi bu kadar, bu işlemi bir kez yapman yeter, özellikle HD ye format atıp windowsu yükledikten sonra internet bağlantını kurmadan bu işlemi yapmanı öneririm. Birde gerçek virüs ve spyware lerden korunmak için Microsoft Antispyware ve BitDefender kurmanı tavsiye ederim, sistemi kasmadan gayet iyi koruma sağlamış olursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Marjinal01

Sırf bu problemi gidermek için yapman gereken çok şey çok basit yaw, bahsedilen programları kurarsan onların ayarlarının altından kalkamazsın internet zevkin zehir olur. İlk önce DENETİM MASASInı aç, orda YÖNETİMSEL ARAÇLAR' a gir, orda da HİZMETLER'i aç. Açılan pencerenin sağ tarafındaki listede MESSENGER'i bul ve çift tıklayarak aç. Orda ilk önce alt tarafta HİZMET DURUMU'nun altında DURDUR yazan yere tıkla, sonrada bu kısmın hemen üstündeki BAŞLANGIÇ TÜRÜ yazan yerin yanındaki satırdan DEVRE DIŞI'nı seç, sonra da TAMAM 'a tıkla. İşte hepsi bu kadar, bu işlemi bir kez yapman yeter, özellikle HD ye format atıp windowsu yükledikten sonra internet bağlantını kurmadan bu işlemi yapmanı öneririm. Birde gerçek virüs ve spyware lerden korunmak için Microsoft Antispyware ve BitDefender kurmanı tavsiye ederim, sistemi kasmadan gayet iyi koruma sağlamış olursun.

ya dostum mic antispyware programmı ya avast gibi program dururken microsoftun antispy programı bende kurulu ama sadece kurulu yani bişeye yaramaz AVG bile daha iyi ondan

• BU SPY DEĞİİİİL ...!
    quote:

Orjinalden alıntı: HoLoCouST

quote:

Orjinalden alıntı: Marjinal01

Sırf bu problemi gidermek için yapman gereken çok şey çok basit yaw, bahsedilen programları kurarsan onların ayarlarının altından kalkamazsın internet zevkin zehir olur. İlk önce DENETİM MASASInı aç, orda YÖNETİMSEL ARAÇLAR' a gir, orda da HİZMETLER'i aç. Açılan pencerenin sağ tarafındaki listede MESSENGER'i bul ve çift tıklayarak aç. Orda ilk önce alt tarafta HİZMET DURUMU'nun altında DURDUR yazan yere tıkla, sonrada bu kısmın hemen üstündeki BAŞLANGIÇ TÜRÜ yazan yerin yanındaki satırdan DEVRE DIŞI'nı seç, sonra da TAMAM 'a tıkla. İşte hepsi bu kadar, bu işlemi bir kez yapman yeter, özellikle HD ye format atıp windowsu yükledikten sonra internet bağlantını kurmadan bu işlemi yapmanı öneririm. Birde gerçek virüs ve spyware lerden korunmak için Microsoft Antispyware ve BitDefender kurmanı tavsiye ederim, sistemi kasmadan gayet iyi koruma sağlamış olursun.

ya dostum mic antispyware programmı ya avast gibi program dururken microsoftun antispy programı bende kurulu ama sadece kurulu yani bişeye yaramaz AVG bile daha iyi ondan

• arkadaşlar meseleyi halletim tüm hocalardan teşekkür ediyorum.. saygılar..
  • sanırım Marjinal01 in önerisi işine yaradı hım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.