Şimdi Ara

sPvP ve 1v1 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi PvP'den bahsedicem biraz, GW 2 sPvP konusunda tecrübeli arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Öncelikle ben Full Tanky survival ele oynuyorum. sPvP yapıyorum sürekli olarak pvpyi sevdiğim için fakat gel gelelim, bu oyunda neden 1v1 yok? Bunu anlamıyorum, kesinlikle idrak edemiyorum.

Arkadaş oyunda 1v1 diye birşey yok adamlar 2v1 yada 3v1 olan yani çoğunluğu kuran yensin işte diye sistem tasarlamış.

1v1 kaldığınız zaman rakibinzle kesinlikle yenişemiyorsunuz, savaş 30 dakika sürüyor eğer kimse karışmazsa. 30 dakika boyunca o healliyo kendini ben healliyom kendini ne o öldürebiliyo ne ben öldürebiliyorum öyle saçma sapan birşey oluyo. Bu ne arkadaş böyle?

hadi diyeceksiniz ki sPvP'nin olayı 1v1 yapmak yada adam öldürmek değil capture pointleri tutup puan yapmak maçı kazanmak. O zaman savaşma olmasın herkes invul olsun oradan oraya koşturalım pointlere.

Oyunda WoWdaki arena tarzı 2v2, 3v3, 5v5 arenalar yok tamam bunu biliyoruz. Ama ben bir pvpci olarak bunun eksikliğini hissediyorum çünkü sPvP'den istediğim verimi alamıyorum. 2v1 yada 3v1 kalan çoğunluk azınlığı eziyor, 1v1 kaldığınızda 30 dakika savaşıyorsunuz bi sonuç elde edilmiyor ve bayıyor.

1v1 casual Duello tarzı bir sistemde yok, sadece bitmek tükenmek bilmeyen 1v1 savaşları var spvpde yada çoğunluğun ezici üstünlüğü var başka birşey yok.

WvWvW'den bahsetmek bile istemiyorum orası ap ayrı bi dünya kim kime dum duma bi ortam.

Evet arkadaşlar WoW'daki Arena'ları özlüyorum, yokmu bunun çözümü :(
    İleriye doğru öyle bir sistemde mi getirmeyecekler? Hep böyle bitmek tükenmek bilmeyen 30 dakika süren 1v1'ler ve saçma sapan spvpler mi olacak? :(

• Bu oyun spvp ve wvw dahil zerg üzerine kurulu kimse birebir dalmaz, bir şekilde 1v1 imkanı bulup v.s.'ye başlasanız bile dövüşün ortasında arkadan o kişinin takımından 2-3 düşman gelip size
    ks attack yapıp kaybetmenizi mutlaka sağlar, veya karşı taraf için aynı durum olur. Malesef bu sistem hoşunuza gitmiyorsa gw2 size göre değildir diyebilirim.
    O sistemi, ve adam gibi vs anlayışını wow da dahil 3-4 mmo denemiş olmama rağmen bir tek knight online da görebilmiştim. ama o oyunu da firması ve Türkiyede kafelerde yaygınlaşması batırdı.
    Bakalım bu oyuna tek sağlam rakip eso olabilir, herkes bir umutla bekliyor. Bakalım pvp sistemi daha fazla müptela edebilecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Şimdi PvP'den bahsedicem biraz, GW 2 sPvP konusunda tecrübeli arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Öncelikle ben Full Tanky survival ele oynuyorum. sPvP yapıyorum sürekli olarak pvpyi sevdiğim için fakat gel gelelim, bu oyunda neden 1v1 yok? Bunu anlamıyorum, kesinlikle idrak edemiyorum.

Arkadaş oyunda 1v1 diye birşey yok adamlar 2v1 yada 3v1 olan yani çoğunluğu kuran yensin işte diye sistem tasarlamış.

1v1 kaldığınız zaman rakibinzle kesinlikle yenişemiyorsunuz, savaş 30 dakika sürüyor eğer kimse karışmazsa. 30 dakika boyunca o healliyo kendini ben healliyom kendini ne o öldürebiliyo ne ben öldürebiliyorum öyle saçma sapan birşey oluyo. Bu ne arkadaş böyle?

hadi diyeceksiniz ki sPvP'nin olayı 1v1 yapmak yada adam öldürmek değil capture pointleri tutup puan yapmak maçı kazanmak. O zaman savaşma olmasın herkes invul olsun oradan oraya koşturalım pointlere.

Oyunda WoWdaki arena tarzı 2v2, 3v3, 5v5 arenalar yok tamam bunu biliyoruz. Ama ben bir pvpci olarak bunun eksikliğini hissediyorum çünkü sPvP'den istediğim verimi alamıyorum. 2v1 yada 3v1 kalan çoğunluk azınlığı eziyor, 1v1 kaldığınızda 30 dakika savaşıyorsunuz bi sonuç elde edilmiyor ve bayıyor.

1v1 casual Duello tarzı bir sistemde yok, sadece bitmek tükenmek bilmeyen 1v1 savaşları var spvpde yada çoğunluğun ezici üstünlüğü var başka birşey yok.

WvWvW'den bahsetmek bile istemiyorum orası ap ayrı bi dünya kim kime dum duma bi ortam.

Evet arkadaşlar WoW'daki Arena'ları özlüyorum, yokmu bunun çözümü :(
    İleriye doğru öyle bir sistemde mi getirmeyecekler? Hep böyle bitmek tükenmek bilmeyen 30 dakika süren 1v1'ler ve saçma sapan spvpler mi olacak? :(

walla aynen pvp sisteminin gereksiz sıkıcı olması nedeniyle ve WvW deki aşırı ve anlamsız kasma durumundan dolayı 1 ayda oyun baydı binek olmayışı hele ayrı bi sıkıntı şimdi çıkıp wp kaynıyo lazım değilki diye bas bas bağıracaklar ben yürümeyi sevmiyorum diyip noktalıyorum arenayı geç bg yi ölzedim arada denk geldikçe girdiğim For The Horde u özledim yok bi aktivitede yok dinamik eventte kes kutu aç exotic ee bitti gitti laurelle takı aldım o bile heyacan vermedi legendry için uğraşıyorum bir kaç gün daha oyun oynayacak sürem var yoksa çoktan gamecard ı çekmiş dönmüştüm wow a

• Bu oyunun tam oturması için diğer mmo'larda da olduğu gibi 1-2 seneye daha ihtiyacı var, expansion ve pvp sistemlerinin epey evrimden geçmesiyle bağımlılık yaratabilir.
    Ama şu an için birçok kişiyi tatmin etmiyor bu bir gerçek. Wvw zevkli ama 7/24 takılana bayar, 2 saat takılırım fazla vaktim yok derseniz gayet zevkli oluyor derim.
    4 farklı full exotic/ascended item'lı 80 level karakter kastım biri baydı mı diğerine geçiyorum wvw onla devam ediyorum falan 5-6 saat gibi epey uzun süre sarıyor bu şekilde.
    Kalabalık zerglerde elementalistlerle meteor party yapmanın, gece commanderlar dağılınca da thiefle kıyı kenarları temizlemenin özellikle ayrı bir zevki var.
    Tek eksik amaçsızlık gibi, tamam wvw title var ama k.o. daki gibi isim yanına aylık ve sabit ranklar alsak fena olmazdı, rank kasmak gibi bir amaç olurdu ortada.
    Alternatif desek şu an için bu şekilde gerçekçi yapıda daha kaliteli bir alternatifi de yok yukarıdaki mesajımda dediğim gibi, artık elder scrolls online deneriz bir de bakalım.
    K.o. fire drake öncesinin zevkini ve heyecanını yeni nesil olarak verebilecek bir oyun bekliyorum. Bu oyuna iyi bir el atsalar aslında dev pvp sistemiyle o zevki verebilir gibi.
    Herşeyden önce önümüze büyük bir amaç, wvw kasmanın bireysel rütbe gibi sergilenebilir bir getirisini, amacını koymaları lazım. Mmo'lar ego tatmin oyunlarıdır sonuçta.

• Ben aslında 1v1 derken, spvp'de 1v1 kaldığınız anlarda savaşın 30 dakika sürmesini kastediyorum. Yani sorunum şu ki; adamlar öyle bi sistem yapmışki birebirde oyuncular ne kadar uğraşırsa uğraşsın birbirini öldüremiyor.

Buna bir örnek vereyim WoW'dan, hani Druid Healerlar vardı tree form'dayken ne kadar vurursanız vurun kendilerini healliyolardı ve asla ölmüyolardı işte GW 2'nin 1v1 pvpsi bu şekilde bi tarafımızı da yırtsak ne rakip bizi öldürebiliyo ne biz rakibi. O healliyo kendini, ben healliyorum kendimi ee noluyo arkadaş bitmiyo savaş hiç bir amacı yok, sonra sizinde dediğiniz gibi arkadan bir takım arkadaşı geliyor onun, ikisi birleşip bana dalıyolar o zaman ölüyorum.

Ya ne kadar saçma oldugunun farkındamısınız? Bu oyunu tasarlarken adamlar 1v1 kaldıklarında birbirlerini kesemesinler işte çoğunluk olan azınlığı ezsin böyle pvp yapalım diye sistem mi kurmuşlar?

Ben çok üzüldüm çünkü GW 2 gerek grafikler gerek dinamik ve oynanış açısından güzel bir oyun olmasına rağmen pvpsinde inanılmaz sıkıntılı bir tasarım var. En büyük iddialarından birinin kaliteli pvp olduğunu savunan bir oyunun pvp sistemi çok daha iyi olmalıydı.

Açık konuşayım WoW'dan çok sıkılarak bırakmama rağmen, 2v2,3v3 arenaları ve daha düzenli bglerini özledim. :(

BU OYUNDA NİYE 1v1 YOK, NİYE adamla teke tek kaldığımızda savaş asla bitmiyor. GOD DAMMIT!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 21 Şubat 2013; 14:56:44 >

• Topluca rakiplerin dalması tamam da ben hiç 30dk'lık 1v1 rastlamadım, berserker setli warrior veya thief kullanıyorum ve çok hızlı bir şekilde karşıdakini indirebiliyorum.
    Zaten indiremezsem berserk olduğum için kendim iniyorum Tank guardian vs tank guardian mı yapıyorsun nasıl uzun sürüyor o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Topluca rakiplerin dalması tamam da ben hiç 30dk'lık 1v1 rastlamadım, berserker setli warrior veya thief kullanıyorum ve çok hızlı bir şekilde karşıdakini indirebiliyorum.
    Zaten indiremezsem berserk olduğum için kendim iniyorum Tank guardian vs tank guardian mı yapıyorsun nasıl uzun sürüyor o kadar :)

Dostum tank ele vs ele kapıştın mı hiç? Savaş asla bitmiyor, 30 dakika kapıştım adamla abartsız en son o da yeter abi bu ne ya dedi ben de dedim.
    Buna ek olarak gene tank ele'mle survival thiefle kapıştım takribi bi 20 dakikada o sürdü. Canı azaldıgında ölmeye yaklastıgında hooop görünmez oluyo bi çıkıyo canı full, benim canım azalıyo hop koyuyorum glyphı, dodgeları full. 20 dakikada o thiefle kapıştım. O da sonuçsuz kaldı.

Dediğin tank guardian'ı saymıyorum zaten o her türlü uzun sürüyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1vs1 için map tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tank ele boon lardan kazanıyor galiba
  • baya spvp maçı yaptım karşı tarafla teke tek kapışmam en fazla 3-4 dk sürdü oda elementalist vs elementalistti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1hannibal1

baya spvp maçı yaptım karşı tarafla teke tek kapışmam en fazla 3-4 dk sürdü oda elementalist vs elementalistti

ha biz beceremiyoruz yani?

Yarım saat sürüyor diyorum sana arkadaşım yarım saat sürer mi 1v1? Akıl, mantık dışı bir pvpye sahip bu oyun. Bıraktım malesef :(
  • quote:

quote:

baya spvp maçı yaptım karşı tarafla teke tek kapışmam en fazla 3-4 dk sürdü oda elementalist vs elementalistti

Yarım saat sürüyor diyorum sana arkadaşım yarım saat sürer mi 1v1? Akıl, mantık dışı bir pvpye sahip bu oyun. Bıraktım malesef :(
    Valla kusura bakma ama evet...

2 aydır sadece spvp yapan , oyunu ilk cbt den beri oynayan daha önce de 5 yıl Guild Wars 1 oynamış biri olarak söylüyorum bunu. Hergün girip aktif bir şekilde yapıyorum pvpmi takımımla. Daha 4-5dk dan fazla süren 1vs1 yaşamadım.

Bu arada çok takıntılıysan 1vs1 e başta gelmeyecektin bu oyuna. Guild Wars 1'de de 1vs1 yoktu , bu oyunda da yok ve olmayacak. Ki hiçbir zaman yakınmadım bu durumdan ve hatta memnunum ben ve çoğu kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Şubat 2013; 1:44:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

quote:

Valla kusura bakma ama evet...

2 aydır sadece spvp yapan , oyunu ilk cbt den beri oynayan daha önce de 5 yıl Guild Wars 1 oynamış biri olarak söylüyorum bunu. Hergün girip aktif bir şekilde yapıyorum pvpmi takımımla. Daha 4-5dk dan fazla süren 1vs1 yaşamadım.

Bu arada çok takıntılıysan 1vs1 e başta gelmeyecektin bu oyuna. Guild Wars 1'de de 1vs1 yoktu , bu oyunda da yok ve olmayacak. Ki hiçbir zaman yakınmadım bu durumdan ve hatta memnunum ben ve çoğu kişi.

Yok böyle birşey tamamen hatalı bir mesaj.

Full tanky survival Ele build yap. Sonra gir spvpye, karşına aynı buildi kullanan bir ele yada tank guardian yada diğer classlardan survival giden bi class geldiğinde nasıl kocaman MORARDIĞINI hep birlikte görelim.

Ben bi tarafımdan sallamıyorum 30 dakika sürüyor diye, evet sürüyor, ve online oyunlarda pvp deneyimi olan hatta iyi pvp yapan biri olarak tanımlayabilirim kendimi.

Ya bu oyunun gerçekten pvp sistemi baştan aşağı rezalet.
    Ya da 1v1 diye birşey yok.

İkiside benim oyunu bırakmam için yeterli sebepler.

So.. sana pek laf kalmıyor bilader kusura bakma.

• Ayrıca bir pvp'nin amacı oradan oraya koştur control pointleri elidne tut puanları topla olmamalı asla. Bire bir mücadele ile birşeyler elde edebilmesin yada en azından 2v2 gibi arenalar olmalıydı.

Dediğim gibi WoW'un pvpsinin, bgsinin, arenaların 10 yıl gerisinden başlamış guild wars 2 ve kırk fırın ekmek yemesi lazım o kadar yolu kat edebilmesi için. Malesef ama gerçek.
  • Ya bana mı anlatıyorsun sen bunları?

Şuan aktif oynadığım full gear ..;

Granede Kit Engineer

Massive Tank Guardian

Support Ranger

Off Tank Warrior

D/D Elementalist

Support Mesmer

karakterlerim var. Hepsiylede dolu dolu Spvp ve WvW yapıyorum. Çok iyi bir Spvp yakımım var. 40 Qualifying pointim var. PvP rankım 52. Ki bu da benim burda insanların yanlış bilgi almasını önleyebilecek bilgi ve deneyim kapasitesine sahip olduğumu gösterir.

İkincisi senin karşında ne yakın bir arkadaşın var nede tanıdığın biri. Üslubuna dikkat et terbiyeni takın. Adam gibi cevap verdik ağzımı bozma benim burda.

Ve son olarakta senin neden oyunu bıraktığın veya neyi beğenmediğin benim zerre kadar umrumda değil. Ben burda senin kendi beceriksizliğin yüzünden doğru olduğunu sanıp başkalarını yanıltacak şekilde burada paylaştığın yanlışı düzeltiyorum sadece.

Bu arada online oyunlarda pvp deneyiminden bahsedeceksek..;

8 yıldır WoW oynuyorum ve hala aktif arena takımım var. Guild Wars 2 b2p bir oyun olduğu için de herhangi bir Bf3 vs. anlamı taşıyor sadece benim için. Ekstradan başka bir oyun çok rahat oynayabiliyorum.

4 yıl Warhammer oynadım. rr100 2 karaktere sahibim.

2008'den beri Guild Wars 1 ve cbtden beri Guild Wars 2 oynuyorum. Guild Wars 2'de level kasmak haricinde herhangi bir pve deneyimim bulunmamakla beraber Seafarer's Rest serverının en iyi 3 guildinden biri olan RİOT guildinin 3 WvWvW commanderından biriyim. Aynı zamanda yukarda da dediğim gibi çok ciddi spvp deneyimim bulunuyor.

Yeter sanırım bu kadar...

Edit : İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Şubat 2013; 2:26:47 >

• Evet zamanında bu forumda futbol bölümü haricinde hiçbir yerde herhangi bir post atmama kararı almıştım.Keşke bozmasaymışım bu kararımı. Ne kadar doğru olduğunu şimdi anlıyorum.

Bak bakalım postlarıma , herhangi bir yerde pvp kusursuz , sen yanlışsın oyun kusursuz vs. ragelerine girmişmiyim. Ben de yukardaki birçok kişi gibi sadece yazdığın bir yanlışı düzeltmeye kalktım ve saçma sapan hakaretlerle dolu postlar aldım karşılığında. Evet gerçekten bu forumun yaş kitlesini bazen unutup karşımdaki bireyi kendime denk , ciddi ciddi birşeyleri tartışabileceğim biri görmeye çalışıyorum sanırım. Burda sana cidden şuan hayatta yaşamak için neler yaptığımı , ne okuduğumu , nerde çalıştığımı tek tek yazmayı çok isterim. Ama malesef forumda hava atan biri gibi görünmek istemiyorum.

Bunun dışında "nerd" dediğin insan yani ben günde sadece 2 saat bilgisayar başına oturan onun dışında kendi hayatı olan bir insanım. Çok merak ediyorsan hayatımı avatarımın altında faceim , ekle sana tek tek herşeyi göstereyim. Oyun konusunda şuan hayatımı meşgul eden şeyler sadece günde 1 saat spvp ve haftasonu 2 gün günde 5 saat commanderlık görevimi yapmak. Evet gerçekten nerdün önde gideniyim.

Ha bu arada..;

Mesaj şikayet edildi.

Kişi bloklandı.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 28 Şubat 2013; 3:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Evet zamanında bu forumda futbol bölümü haricinde hiçbir yerde herhangi bir post atmama kararı almıştım.Keşke bozmasaymışım bu kararımı. Ne kadar doğru olduğunu şimdi anlıyorum.

Bak bakalım postlarıma , herhangi bir yerde pvp kusursuz , sen yanlışsın oyun kusursuz vs. ragelerine girmişmiyim. Ben de yukardaki birçok kişi gibi sadece yazdığın bir yanlışı düzeltmeye kalktım ve saçma sapan hakaretlerle dolu postlar aldım karşılığında. Evet gerçekten bu forumun yaş kitlesini bazen unutup karşımdaki bireyi kendime denk , ciddi ciddi birşeyleri tartışabileceğim biri görmeye çalışıyorum sanırım. Burda sana cidden şuan hayatta yaşamak için neler yaptığımı , ne okuduğumu , nerde çalıştığımı tek tek yazmayı çok isterim. Ama malesef forumda hava atan biri gibi görünmek istemiyorum.

Bunun dışında "nerd" dediğin insan yani ben günde sadece 2 saat bilgisayar başına oturan onun dışında kendi hayatı olan bir insanım. Çok merak ediyorsan hayatımı avatarımın altında faceim , ekle sana tek tek herşeyi göstereyim. Oyun konusunda şuan hayatımı meşgul eden şeyler sadece günde 1 saat spvp ve haftasonu 2 gün günde 5 saat commanderlık görevimi yapmak. Evet gerçekten nerdün önde gideniyim.

Ha bu arada..;

Mesaj şikayet edildi.

Kişi bloklandı.

Keşke bozmasaymışsın kararını kardeş zira zaman ve harf israfından başka birşey değil.

ben sana hiç bir zaman hakaret etmedim. Nerd olduğun gerçeği bir hakaret değildir, senin oyunlarda gösterdiğin ULVİ ve İNANILMAZ başarılarının ve harcadığın total zamanın sana bir ünvan olarak geri dönüşüdür sadece. O yüzden BANA HAKARET ETTİLER diye ortalığı ateşe verme. Ayrıca belki bilmek istersin diye söylüyorum, yaşım 25, Lisans Mezunuyum ve Yüksek Lisans öğrencisiyim an itibariyle. Yani karşında bebe yok bunları sana söyleyen aklı başında bir yetişkin var.

Ayrıca yabancıları facebooka eklemiyorum kusura bakma, hele nerd'leri asla..

NOT: Tekrar belirtmek gereği duydum, NERD demek hakaret etmek demek değildir, araştırınız.

• Bunu yapmaktan nefret ediyorum ve çok pişman olucam büyük ihtimalle..;

Şuan Uludağ Üniversitesi Ekonometri 2. sınıf öğrencisiyim.

22 yaşındayım.

Toefl belgemi alıp Tesol çalışanı oldum. Şuan mesleğim sayesinde 8 ülke gezdim. Birine oturma izni için başvurdum ve çıkmasını bekliyorum.

4 dil biliyorum İngilizce , Almanca , Japonca ve Rusça olmak üzere.

Lise hayatımda yaptığım bir kaç şeyi yazdım diye nerf damgası yemekte varmış hayatımda saçma sapan bir konu haricinde muhattap bile olmadığım bir insan tarafından.Komik...

Neyse bu son postumdu bir dahada bu forumda tövbe futbol bölümü harici post atarsam...
  • TOEFL belgeni buraya scanleyip koymadığın sürece dikkate alınacağını beklemen komik.

Ha bi de hani blocklamıştın nerd kardeş?

Ayrıyetten 25 yaşında olduğum üniversite bitirdiğim, şu anda yüksek lisans yaptığım için, ve sanırım İngilizceyi ve İspanyolca bildiğim için ben seni dövüyor oluyorum bu koşullarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 28 Şubat 2013; 3:17:07 >
  • Build'e göre değişir. Hırsız oynuyorum Mesmer haricinde her karakteri saniyeler içinde yere indirebilyorum. Mesmerler kafamı çok karıştırıyor, resmen mitoz geçiriyorlar. Bunun dışında arada mühendis arkadaşlar turrentları sayesindede yere serebiliyorlar 1 e birde anlattığınız gibi yarım saat dövüştüğüm hiç olmadı. Ancak iki tarafta sağlamcı defansif build'ler yapıp kapışırsa olacağı budur dieye düşünürüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.